بهروز- بچه هاي خوب، روزهاي عيد رو دوست دارند و هر دفعه که عيد فرا مي رسه به ياد تعطيلي، شيريني، شکلات و عيد ديدني مي افتند. اين روزها هم روزهاي خوبي براي ما مسلمانان است چون بين دو عيد بزرگ قربان و غدير هستيم. عيد قربان که چهارشنبه هفته گذشته بود و عيد غديرخم هم پنج شنبه همين هفته است. بچه ها در مورد عيد غديرخم عقايد و نظرهاي جالبي دارند.
مهسا که 8 ساله است مي گويد: روز عيد سعيد غدير، روزي است که حضرت علي (ع) به جانشيني پيامبر انتخاب شد.
او ادامه مي دهد: همه ما حضرت علي (ع) و بچه هاي آن امام يعني امام حسن و امام حسين (ع) را دوست داريم و عيد غديرخم را جشن مي گيريم.
علي هم مي گويد: من سيد هستم و روز عيد غدير براي من خيلي مهم است. در اين روز اقوام، دوستان، و هم کلاسي هاي من به ديدنم مي آيند و از من عيدي مي گيرند و بعد به ديدن پدربزرگ و مادر بزرگم مي رويم و اين بار ما از آن ها عيدي مي گيريم.
فاطمه هم که 10 ساله است مي گويد: خانم معلم به ما گفته که در اين روز، وقتي پيامبر (ص) از حج بر مي گشته اند، خداوند به ايشان وحي کرد که بايد دين را کامل کني و رسول خدا (ص) هم مردم و حاجياني را که بر مي گشتند جمع کردند و حضرت علي (ع) را به عنوان ولي و جانشين خودشان معرفي کردند. خانم معلم مي گويد: عيدغدير از مهم ترين عيدهاي ما مسلمانان و شيعه هاست و براي همين اين عيد رو جشن مي گيريم.
ماهان هم مي گويد: عيد غدير عيد به ولايت رسيدن حضرت علي (ع) است. ما در کتاب ديني مدرسه در مورد عيد غدير خيلي چيزها ياد گرفتيم. ماهان هم مي گويد: عيدقربان و غدير خيلي مهم هستند در اين روز در جايي به اسم غديرخم پيامبر(ص) جانشين خود يعني حضرت علي (ع) را به مسلمانان معرفي کردند تا بعد از آن، حضرت علي (ع) با توجه به دانش و توانايي هايي که دارند و به خاطر دينداري، کارهاي مسلمانان را برعهده بگيرند. بچه هاي عزيز اميدوارم همان طور که عيدقربان به شما خوش گذشته عيدغديرخم هم به شما خوش بگذرد. سعي کنيد درس هايتان را بخوانيد و به حرف هاي پدر و مادر گوش کنيد تا روز خوشي داشته باشيد.
منبع : خراسان نیوز