0

مشکلی در نحوه نگارش انجمن سایتهای دیگر

amines
amines
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 85

مشکلی در نحوه نگارش انجمن سایتهای دیگر

در یکی از انجمن های سایتهای دیگر یک مشکل اساسی وجود داره که باعث حدر رفتن وقت زیادی جهت جا به جایی بین صفحات میشه اینه که :
وقتی که با نام کاربریت وارد انجمن میشی همه صفحاتی که باز میکتی (مثل تصویر زیر) نمیتونی نظرات بینندگان این مطلب رو ببینی و باید بری پایین صفحه و روی دیگر کاربرانی که به این موضوع نظر ارسال کرده اند کلیک کنی تا صفحه دیگری باز شود و نظر کاربر دیگر را ببینی.

ولی وقتی از نام کاربریت خارج میشی (به عنوان یک کاربر تازه وارد یا مهمان) میتونی تمام نظرات رو پایین پست به صورت سطونی ببینی و وقت کمی مصرف میشه تا نظرات رو بخونی (فوقش سه الی چهارتا نظر تو این صفحه میخونی و سه چهارتای بعدی رو میزنی صفحه بعد) (مثل شکل زیر)

خیلی وقت هست که با این مشکل دست و پنجه نرم میکنم!

لطفا کمکم کنید (باید چه کار کنم تا همان حالتی که در خروج از نام کاربریم میباشد در ورود به آن هم باشد )

مردن آن نیست که در خاک سیاه دفن شویم
مردن آن است که از خاطر ها محو شویم

یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  12:40 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

پاسخ به:مشکلی در نحوه نگارش انجمن سایتهای دیگر

دوست عزیز سلام

فکر می کنم مشکل شمادر ارتباط با نوع پیکربندی تنظیمات انجمن مورد نظر باشد، بعبارت دیگر این نحوه عملکرد برای انجمن مورد نظر برنامه ریزی شده است.

بهتر موضوع را با پشتیبانی یا واحد ارتباط با کاربران همان انجمن مطرح نمائید تا پیگیری شود و در صورت لزوم تغییرات مورد نیاز اعمال گردد.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  10:00 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها