0

عضو فراکسیون زنان مجلس: تولید چادر مشکی در کشور مغفول مانده است

 
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

عضو فراکسیون زنان مجلس: تولید چادر مشکی در کشور مغفول مانده است

عضو فراکسیون زنان مجلس گفت: با وجود استفاده از چادر مشکی در کشور ما متأسفانه هنوز در داخل کشور تولیدات قابل قبولی در این زمینه نداریم و دولت باید با در نظر گرفتن یارانه‌ زمینه تولید آن را در کشور فراهم کند.

با انتقاد از وضعیت تولید پارچه در داخل کشور افزود: رونق کارخانه نساجی در داخل کشور و تهیه پارچه‌هایی که بتواند نیاز تولیدکنندگان داخلی پوشاک و لباس کشور را تأمین کند از مواردی است که باید مورد توجه وزارت صنعت قرار گیرد.

وی ادامه داد: با وجود میزان استفاده جامعه ما از چادر مشکی متأسفانه هنوز در داخل کشور تولیدات قابل قبولی نداریم و این امر باید در اولویتها قرار گیرد و دولت نیز باید با در نظر گرفتن یارانه‌هایی زمینه تولید چادر مشکی در کشور را فراهم کند.

افتخاری با اشاره به برگزاری جشنواره مد و لباس گفت: جشنواره مد و لباس یکی از اقدامات مؤثری است که می‌تواند در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب با گرایش‌های ایرانی و اسلامی کمک کند اما برگزاری این جشنواره‌ها نیازمند همکاری و همفکری سایر دستگاههاست تا بتوانیم به صورت عملی شاهد استفاده از این طرح‌ها در سطح جامعه باشیم.

این عضو فراکسیون زنان در مجلس گفت: این جشنواره‌ها اگر راه خودشان را پیدا کنند و با دقت و حساسیت‌های لازم برگزار شود می‌تواند تأثیرگذار باشد. دولت باید اولویت‌هایی را که در قانون هم به آنها اشاره شده است اجرایی کند و با حمایت از افرادی که در زمینه تولید ،طراحی و عرضه لباس‌های ایرانی و اسلامی فعالیت می‌کنند زمینه را برای گسترش تولیدات فراهم کند.

منبع: خبرگزاري فارس

 

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 29 اردیبهشت 1392  7:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها