بهترین کادو برای روز پدر
سلام دوستان
دوستان کم کم داریم به روز پدر نزدیک میشیم
به نظر شما بهترین کادو برای روز پدر چی میتونه باشه و شما برای روز پدر چی برای پدرتون خریدین؟
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
پاسخ به:بهترین کادو برای روز پدر
به نظر من پدرها زیاد به مادیات توجه نمی کنند لااقل پدر من که اینطوریهو بیشتر وقت ها در این حالته
من برای روز پدر برای بابام یه بلوز خوشگل خریدم که لحظه شماری می کنم اونروز بشه بهش بدم
دیدید بعضی ها رو از باباشون پول میگیرن تا برای باباشون هدیه بخرن
يه زماني ما هم همين كار رو مي كرديم. بعد اگه پول نمي داد و مي گفت من چيزي نمي خوام گريه مي كرديم اون هم بالاخره راضي مي شد. يا اينكه به مامانم مي گفتيم پول بگير از بابا و مامان هم مي گرفت :) پارسال كه چيزي براي بابام نخريدم. فقط زنگ زدم و تبريك گفتم. ولي امسال به خواهرم ميگم هر چي خواست بگيره نصف نصف پولشو مي دم. .شايد هم يه چيزي بخرم بعد كه رفتم ديدنشون به بابام دادم. امان از غريبي!!
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
آجی دوری و غربت بده ولی اشکالی نداره اونا حتما توقع ندارن و همینکه زنگ میزنید حتما براشون کافیه
بهترین هدیه به نظر اینجانب نه فقط برای پدر بلکه برای هر عزیزی که خواستید اهدا کنید باید متناسب با سن و سال و موقعیت زمانی و مکانی باشد
برای روز پدر برای همه پدرای زحمتکش اولا یک هدیه ساده و یک خسته نباشید به همراه یک شاخه گل است.
تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی هم نفسی
تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدار شدند
ما که همیشه یه دعوای اساسی با بابامون سراینکه چرا کادو براش میخریم داریم
میگه من لازم ندارم سلامتی شما کافیه
به زور باید هدیه بدیم بهش
در کل همیشه اینطوری بوده
سلام یه شوخی کنم
نمیدونم چرا روز مادر این قدر مهمه از روز پدر نه
همه جا معروف شده روز پدر جوراب میدن
من هنوز هدیه نگرفتم اما تو فکرش هستم یک کمربند بگیرم
راست میگی منم موافقم
بیچاره باباها خیلی کم توقع اند.نه اینکه مادرا هستنا نه ولی نمی دونم چرا در عین حال که مغرور هستند ولی مظلومن
اصلا"کاربران عزیزخودتونوبه زحمت وبه خرج نیاندازین ازنظرکادوی معنوی همون اخلاق خوب داشتن که درروزمادرهم به ماماناتون تقدیم کردین ازنظرمادی هم طبق روال همه ساله یه جفت جوراب.
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
مدیر فرشون روزتون مبارک