پاسخ به:شعر، جمله یا یک متن زیبا در وصف پدر(تاپیک با امتیاز ویژه)
آنکه دستم بگرفت پدر بود....
سید
♥ پدر جان ، باش و با بودنت باعث بودن من باش . روزت مبارک . از صمیم قلب دوستت دارم. ♥
غصه هایت را با «ق» بنویس
تا همچون قصه فراموش شوند...
بابا یعنی قشنگترین کلمه دنیا
که هیچ مترادفی نمیتونی براش پیدا کنی !
بابا جون ، میدونم خیلی عذابت میدم ولی جوونیه و هزار جور شیطنت ، شما به بزرگیه خودت ببخش و بدون که از تموم وجودم دوستت دارم .
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
بابا یعنی زحمتکش بی مزد و اجر و محبت بی انتها در دنیای بی محبتی
تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی هم نفسی
تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدار شدند
دلم برای کسی تنگ است که با زیبایی کلا مش مرا در عشقش غرق می کند… دلم برای کسی تنگ است که تنم آغوشش را می طلبد … دلم برای کسی تنگ است که دستانم دستان پر ... مهرش را می طلبد… دلم برای کسی تنگ است که سرم شانه هایش را آرزو دارد… دلم برای کسی تنگ است که گوشهایم شنیدن صدایش را حسرت می کشد … دلم برای کسی تنگ است که چشمانم ، چشمانش را می طلبد … دلم برای کسی تنگ است که مشامم به دنبال عطر تن اوست… دلم برای کسی تنگ است که دلش همانند دل من است… دلم برای کسی تنگ است که راهنمای زندگیست… دلم برای کسی تنگ است…………….. امیدوارم هیچوقت دلتون برای باباتون تنگ نشه
پدر! میخواستم دربارهات بنویسم؛ گفتم: یداللّهی؛ دیدم، علی است. گفتم نان آور شبانه کوچه های دلم هستی؛ دیدم علی است. خلوص تو در عشق ورزیدن را نوشتم و روح تو را از هر طرف پیمودم، به علی رسیدم. آنگاه، دریافتم که تو، نور جدا شده ای از آفتاب علی هستی، تا از پنجره هر خانه ای، هستی را گرما ببخشی ؛ و اینگونه بود که علی علیهالسلام ، نماینده خدا و نبی شد و پدر، نماینده علی علیهالسلام . تو را به من هدیه دادند و من امروز، تمامی خود را به تو هدیه خواهم کرد؛ اگر بپذیری.
مدیر تالار زبان انگلیسی و زیر تالار ها
zaban.rasekhoonblog.com
zaban92@yahoo.com
"هو الشاهد"
دست مرا گرفتید تا یادتان بمانم
از روی خاک بردید تا اوج آسمانم
گویند امام هر عصر بابای مهربان است
روز پدر مبارک بابای مهربانم
کاش.........
اللهم عجل لولیک الفرج....آمین!
گویند مِی نمی شود از راه گوش خورد
من یا حسین می شنوم مست می شوم...
سلام آجی نازنین
اجی در پست اول تاریخ پایان تاپیک رو اعلام کنید تا در روز معین امتیازات رو به شرکتت کنندگان عزیز تقدیم کنم
در ضمن ایجاد کننده تاپیک 100 امتیاز میگیرد
با تشکر
اگر بدانی
چه کسی،کشتی زندگی را
از میان موج های سهمگین روزگار
به ساحل آرام رویاهایت
رسانده است؟
“پدرت” را می پرستی . . .
روز پدر مبارک
در مورد پدر فقط میشه گفت
ناگهان يک صبح زيبا آسمان گل کرده بود خاک تا هفت آسمان، بغض تغزل کرده بود حتم دارم در شب ميلادت، اي غوغاترين! حضرت حق نيز در کارش تأمل کرده بود هر فرشته، تا بيايي، اي معمايي ترين! بال هاي خويش را دست توسل کرده بود - دل هر چه نظر به وسعت عالم تافت جز نور تو در عرصه ي آفاق نيافت هنگام نهادن قدم بر سر خاک ديوار حرم به احترام تو شکافت - زان سبب ماه رجب ماه خداست که اندر آن ميلاد شاه لافتي ست شد رخش از کعبه ظاهر، عقل گفت: ” چون که صد آمد نود هم پيش ماست” - حجت حق، از حريم حق، به امر حق عيان شد روشن از نور رخش، ارض و سما، کون و مکان شد خانه زاد حق ولادت يافت اندر خانه ي حق حق به مرکز جا گرفت، باطل گريزان از ميان شد - زد عشق تو خيمه در دل ما حل شد زتو جمله مشکل ما با مهر علي و آل بسرشت از روز ازل خدا دل ما -ولادت باسعادت مولاي عاشقان، امير مؤمنان، علي عليه السلام، مبارک باد.
مدیر تالار پزشکی و سلامت
ma.mr1384@chmail.ir
تالار و زیر تالار جام حذفی ، لیگ دسته یک ، سایر ورزشها ، صفحه اول روزنامه های ورزشی
پدرای نــــــــام تـــو ورد دهنـــم نــاز پــــــروردۀ دست تــو منــــم آنقـــــــدرحــــرمت تـــو دارم که سـر مــویت به دو عالــم نه دهم می فشــــــانم به ســـــر رهگذرت جان ودل کون ومکان جمله به هم
پدر ای راحت جان و دل من خـــــالق پیـکر آب و گل من
پدرم از اینکه مهر امام حسین(ع) را تو دلم انداختی ازت ممنونم.....معلومه نانی که سر سفرمون آوردی حلال بوده
پدرم!
من گلم...
شما
هوا...
ساقه !