0

وقتی دلتون می گیره و اشک تو چشاتون جمع میشه سر روی شونه های کی میذارین؟!

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:وقتی دلتون می گیره و اشک تو چشاتون جمع میشه سر روی شونه های کی میذارین؟!

نقل قول salamat595

نقل قول salma57
سلامت آقای سلامت. چه عجب در انجمن رویت شدین! خوبین؟
------------
سلام سلما خانم ممنون از شما ،خوبم مرسی ، البته خیلی خوب نیستم دارم بهتر میشم ، راستش انجمن رو  هم که وقت ندارم زیاد بیام ،و اینکه دوستای قدیمی نیستن زیاد حال نمیده ، انجمن رو بخاطره بچه ها می اومدم ، خانم معلم هم که پیداش نیست ، بچه ها رو جمع کنه، شما خوبین  ان شاله ؟

تشکر از لطف شما.

چرا خوب نیستین؟؟؟ مشکلی پیش اومده؟ خانواده خوبن؟؟

والا هر از گاهی یکی از قدیمی های انجمن میاد، سراغ بقیه رو میگیره. من که خیلی نمی شناسم، ولی میبینه بقیه نیستن میره. خب کاربران الان هم میتونن دوستان خوبی باشن. شما یه مدت بیاین با دوستان جدید آشنا بشین.

خانوم معلم هم مشغلات کاریشون زیاد شده، 

خب شما دست به کار بشین و از بقیه دعوت کنید بیان دور همی گپی بزنید. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394  10:22 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nazaninfatemeh farshon
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

پاسخ به:وقتی دلتون می گیره و اشک تو چشاتون جمع میشه سر روی شونه های کی میذارین؟!

ممنونم از شما سلما خانم، راستش خانواده خوبن ممنون از شما ، ولی یه مشکلی برام پیش اومده که روحیه ام بدجور به هم ریخته است، ان شاله وقتی بهتر شدم میام و بچه هارو دعوت میکنم ، الان به صلاح نیست چون میترسم از ناراحتی ام یه چیزی بگم که رو بقیه هم تاثیر بذاره آرزوم سلامتی همه است ، ان شاله هر چی خدا بخواد همون بشه 

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394  8:24 PM
تشکرات از این پست
salma57 farshon nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول salamat595

ممنونم از شما سلما خانم، راستش خانواده خوبن ممنون از شما ، ولی یه مشکلی برام پیش اومده که روحیه ام بدجور به هم ریخته است، ان شاله وقتی بهتر شدم میام و بچه هارو دعوت میکنم ، الان به صلاح نیست چون میترسم از ناراحتی ام یه چیزی بگم که رو بقیه هم تاثیر بذاره آرزوم سلامتی همه است ، ان شاله هر چی خدا بخواد همون بشه 

سلام. خدا رو شکر.

دوستی ها فقط برای موقع شادی ها نیست. اگه کمکی از دست ما برمیاد بگین. ان شاءالله به زودی زود مشکلتون برطرف بشه. 

توکل به خدا.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394  8:28 PM
تشکرات از این پست
farshon nazaninfatemeh
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

ممنون از شما، از دست خدا برمیاد ، همیشه گفتم توکل بر خدا الانم میگم توکل بر خدا، هر چی خودش صلاح میدونه همون بشه ان شاله، موفق باشید 

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394  1:37 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

من سعی میکنم برم حرم.توحرم همه چی روفراموش میکنم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 18 اردیبهشت 1394  9:33 AM
تشکرات از این پست
salma57 salamat595
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

اول از همه سرمامیزارم روی مهر واز خدا کمک میخوام

**بسم الله القاصم الجبارین**

سه شنبه 22 اردیبهشت 1394  7:24 PM
تشکرات از این پست
salma57
دسترسی سریع به انجمن ها