0

«برگ بو» دشمن سرطان

 
nona66
nona66
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 765
محل سکونت : تهران

«برگ بو» دشمن سرطان

برگ بو، گياهي معطر است که اغلب در غذاهاي مديترانه اي مورد استفاده قرار مي گيرد. برگ هاي تازه بو و طعم ملايمي دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و بوي کامل مي رسد.در اين مطلب از «Healthnews» به چند خاصيت اين گياه اشاره شده است.

* برگ بو فوايد زيادي در مقابله با انواع سرطان ها دارد.

* منبع غني ويتامين C، A، آهن، منگنز، کلسيم، پتاسيم و منيزيم است. مصرف منظم آن در غذاها به سلامت جسم کمک مي کند.

* داراي خاصيت ضد التهابي، آنتي اکسيدان، ضد باکتريايي و ضد قارچي است. خاصيت ضد آنتي اکسيدان آن با کمک کردن به بدن در توليد انسولين کافي، مي تواند در درمان بيماري هايي مانند ديابت موثر باشد.

* آنزيم هاي موجود در آن با شکستن پروتئين ها و کمک به هضم غذا، علايم اختلالات گوارشي را کاهش مي دهد و ناراحتي معده را درمان مي کند.

* ترکيبات موجود در آن سردرد و حتي ميگرن را درمان مي کند.

* دم کرده آن که با جوشاندن ۳ برگ در يک ليوان تهيه مي شود، تعريق ايجاد مي کند و تب را کاهش مي دهد. دستمال خيس شده در دم کرده آن را روي قفسه سينه قرار دهيد تا از عفونت هاي تنفسي، سرفه، سرماخوردگي و آنفلوآنزا رهايي پيدا کنيد.

* اين گياه را به غذاهاي سنگين اضافه کنيد يا دم کرده آن را بنوشيد تا به هضم غذا کمک کند.

* ماساژ دادن روغن طبيعي آن ورم و درد ايجاد شده از پيچ خوردگي، آرتروز، دردهاي عمومي، سردرد و ميگرن را تسکين مي دهد.

* چند قطره روغن آن را به شامپو بيفزاييد تا از شوره سر رهايي پيدا کنيد.

* اسيدفوليک موجود در آن مانع نقص جنين مي شود.

* آهن موجود در آن براي توليد گلبول هاي قرمز لازم است.

منبع : خراسان نیوز
 

یک شنبه 30 آبان 1389  2:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها