![](http://www.khorasannews.com/NewsImage.aspx?id=9575&filename=83.jpg)
برگ بو، گياهي معطر است که اغلب در غذاهاي مديترانه اي مورد استفاده قرار مي گيرد. برگ هاي تازه بو و طعم ملايمي دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و بوي کامل مي رسد.در اين مطلب از «Healthnews» به چند خاصيت اين گياه اشاره شده است.
* برگ بو فوايد زيادي در مقابله با انواع سرطان ها دارد.
* منبع غني ويتامين C، A، آهن، منگنز، کلسيم، پتاسيم و منيزيم است. مصرف منظم آن در غذاها به سلامت جسم کمک مي کند.
* داراي خاصيت ضد التهابي، آنتي اکسيدان، ضد باکتريايي و ضد قارچي است. خاصيت ضد آنتي اکسيدان آن با کمک کردن به بدن در توليد انسولين کافي، مي تواند در درمان بيماري هايي مانند ديابت موثر باشد.
* آنزيم هاي موجود در آن با شکستن پروتئين ها و کمک به هضم غذا، علايم اختلالات گوارشي را کاهش مي دهد و ناراحتي معده را درمان مي کند.
* ترکيبات موجود در آن سردرد و حتي ميگرن را درمان مي کند.
* دم کرده آن که با جوشاندن ۳ برگ در يک ليوان تهيه مي شود، تعريق ايجاد مي کند و تب را کاهش مي دهد. دستمال خيس شده در دم کرده آن را روي قفسه سينه قرار دهيد تا از عفونت هاي تنفسي، سرفه، سرماخوردگي و آنفلوآنزا رهايي پيدا کنيد.
* اين گياه را به غذاهاي سنگين اضافه کنيد يا دم کرده آن را بنوشيد تا به هضم غذا کمک کند.
* ماساژ دادن روغن طبيعي آن ورم و درد ايجاد شده از پيچ خوردگي، آرتروز، دردهاي عمومي، سردرد و ميگرن را تسکين مي دهد.
* چند قطره روغن آن را به شامپو بيفزاييد تا از شوره سر رهايي پيدا کنيد.
* اسيدفوليک موجود در آن مانع نقص جنين مي شود.
* آهن موجود در آن براي توليد گلبول هاي قرمز لازم است.
منبع : خراسان نیوز