0

چاپگر

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

چاپگر

سلام  دكمه پرينتر بنده فرو رفته خواستم بدانم چطوري به حالت اولش برش گردونم و در ضمن الان هرچه پرينت مي كنم كنسل ميشه و يا چاپ نمي شود و مورد ديگري هست سمت چپ صفحه را كمي تار مي زند ياعلي

پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392  11:12 AM
تشکرات از این پست
voiceofrain
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

پاسخ به:چاپگر

با عرض سلام وادب

اگرکاتریج جوهر افشان کانن    mx320  جوهرش تموم شود باید کاتریج جدید   بیاوریم  یا شارژ می شود؟   ( فقط یکبار استفاده کردم)

یا علی - راسخون

جمعه 27 اردیبهشت 1392  9:48 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

نقل قول mohamadaminsh

سلام  دكمه پرينتر بنده فرو رفته خواستم بدانم چطوري به حالت اولش برش گردونم و در ضمن الان هرچه پرينت مي كنم كنسل ميشه و يا چاپ نمي شود و مورد ديگري هست سمت چپ صفحه را كمي تار مي زند ياعلي

با سلام

فرورفتن و به حالت اولیه بازنگشتن یک دکمه یا شرایطی از این دست، مشکل سخت افزاری است و اگر نتوان با اندکی تامل و تلاش دکمه را به حالت اول باز گرداند یا دکمه مجددا همین مشکل را داشته باشد، باید به تعمیرکار مجاز مراجعه شود. احتمال دارد پرینت نشدن درخواست های شما نیز به فشرده شدن همین کلید ربط داشته باشد اگر نام کلید را ذکر کرده بودید خیلی بهتر می توانستم کمکتان کنم. تار زدن یااختلال های مقطعی صفحات نیز به احتمال زیاد مربوط به رول چاپگر می باشد و شاید نیاز به تنظیف یا تعمیر داشته باشد. به هر جهت پیشنهاد می شود به نمایندگی پرینتر یا تعمیرکار مجاز مراجعه نمائید.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  10:11 AM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای

نقل قول catcat

با عرض سلام وادب

اگرکاتریج جوهر افشان کانن    mx320  جوهرش تموم شود باید کاتریج جدید   بیاوریم  یا شارژ می شود؟   ( فقط یکبار استفاده کردم)

یا علی - راسخون

با سلام

مطابق با تحقیقاتی که انجام شد، امکان شارژ کارتریج های این مدل وجود دارد، بدین منظور به نمایندگی های مجاز چاپگر مراجعه شود.

همچنین با جستجوی مدل کارتریج در اینترنت می توانید از روش های شارژ این کارتریج ها اطلاعاتی به دست آورید، اما سپردن کار به کاردان بهترین و عاقلانه ترین گزینه است.

بر اساس یافته های اینجانب، کارتریج های این چندکاره به شرح ذیل است:

کارتریج مشکی: PG-510 ,PG210
کارتریج رنگی‌: CL-511,CL2100

با تشکر

دوباره....

سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  10:23 AM
تشکرات از این پست
catcat
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

نقل قول voiceofrain

نقل قول catcat

با عرض سلام وادب

یا علی - راسخون

با سلام

مطابق با تحقیقاتی که انجام شد، امکان شارژ کارتریج های این مدل وجود دارد، بدین منظور به نمایندگی های مجاز چاپگر مراجعه شود.

همچنین با جستجوی مدل کارتریج در اینترنت می توانید از روش های شارژ این کارتریج ها اطلاعاتی به دست آورید، اما سپردن کار به کاردان بهترین و عاقلانه ترین گزینه است.

با تشکر

سلام وتشکر از جنابعالی

برای شارژ کردن کارتریج همه جا  رفتم به من می گویند  قابل شارژ نمی باشد .

سوال : برای این مدل دوکارتریج وجود دارد ما می توانیم فقط یک کاتریج استفاده کنیم ؟

راسخون یار همیشه همراه ------------- به امید دیدار

سه شنبه 31 اردیبهشت 1392  6:30 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای

نقل قول catcat

نقل قول voiceofrain

نقل قول catcat

با عرض سلام وادب

یا علی - راسخون

با سلام

با تشکر

سلام وتشکر از جنابعالی

برای شارژ کردن کارتریج همه جا  رفتم به من می گویند  قابل شارژ نمی باشد .

سوال : برای این مدل دوکارتریج وجود دارد ما می توانیم فقط یک کاتریج استفاده کنیم ؟

راسخون یار همیشه همراه ------------- به امید دیدار

سلام

از 2 کارتریج یکی مربوط به رنگ سیاه و دیگری مربوط به سایر رنگ هاست، در اصطلاح به آنها کارتریج مشکی و کارتریج رنگی اطلاق می شود و وجود هر دو کارتریج در دستگاه الزامی است.

اطلاعات بیشتر در لینک های ذیل:

http://www.cartridgesave.co.uk/ink-cartridges/Canon/Pixma-MX320.html

http://www.overstock.com/Office-Supplies/Canon-MX320-MX330-MX340-Black-Color-Ink-Cartridge-Remanufactured-Pack-of-2/6078308/product.html

موفق باشید

دوباره....

چهارشنبه 1 خرداد 1392  9:05 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها