پاسخ به:♥♥♥♥_ مشاعره مهدوی _♥♥♥♥
از این زمانه خسته ام بیا که دلشکسته ام به حق مادری که منتظر شد و نیامدی چه روزها که تا به شب نام توبرده شد به لب چه چشمها که از غم تو تر شده و نیامدی اللهم عجل لولیک الفرج
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
یاد تو میبَرد غم دل های خسته را وا میکند تمامی درهای بسته را
اللهم عجل لولیک الفرج
ديديم ترا دوباره بر مي گردي از باغ پر از ستاره برمي گردي گفتند که چاره نيست بر درد فراق انگار! براي چاره برميگردي
اصفهان نگین فیروزه ای جهان
یعقوب ترین چشم جهان قسمت من باد چون یوسف گمگشته ی من یوسف زهراست
ترس من از گذر جمعـه تـو دانـي کـه چـه بـود؟ گَـرد پـيــري که زمـان ، بـر سرِ مـو ريخت که ريخت کـربـلا بـاز گـذشــت ، مـاه مـحرم طـي شـد خــون عُـشاق تـو را، بـاز عـدو ريخت که ريخت
ترا من زیر باران می شناسم چنان خورشید تابان می شناسم ترا من با تمام هست و بودم میان خیل یاران می شناسم
مـولا زشراب وصل سيرابم كن ازشعشعه ي رخت تو بي تابم كن با نور نگاه قرص ماهت يكبار چون شمع بسوزان ومرا آبم كـن
دوست دارم که یک شب جمعه صبح گردد به رسم خوش عهدی ناگهـان بشنوم ز سمت حجاز نغمــه دلـخـوش انا المهدی
يک روز نسيم خوش خبر مي آيد بس مژده به هر کوي و گذر مي آيد عطر گل عشق در فضا مي پيچد مي آيي و انتظار سر مي آيد
دلبرم یوسف زهراست ، خدا می داند یادش آرامش دلهاست، خدا می داند همه دنبال زر و سیم و گرفتار دلند پسر فاطمه (س) تنهاست خدا می داند
در پشت در برای ظهورت دعا کند آن مادری که قامتش از غم کمانی است
کارگاه آموزشی غدیر ( آنلاین)
مسابقه امتیازی سالار شهیدان
میگیریم در حریم نوکری ما عیدی از امام عسگری
خدا به تو زیبا پسر داده پسر نگو ، قرص قمر داده