پاسخ به:♥♥♥♥_ مشاعره مهدوی _♥♥♥♥
در موسم نغمه های باران با ناز و کرشمه ی بهاران خواندیم تو را که ما تو بودیم در خانه ی لحظه ها تو بودیم خواندیم تو را ترانه بارید از آینه ها جوانه بارید
نبوی
( الهم عجل لولیک الفرج )
در این دیار هزاران هزار می گیرد به گوش منتظران گو که صبح نزدیک است
آرانی
تو کدام آینه ای ، ای شرف الشمس غریب
که زد از دوری دیدار تو چشمم پینه
غزوه
از هر چه به غیر از تو، به شوق تو برائت ای «صاحب» منظومهی «دیوان تولّا»! ای بغض فروخفتهی صبح جبلالنور! ای صیحهی خونینشبِ مسجدالاقصا
عقیق
این جمعه دوباره صحبت از تکرار است درد همــگان ، دوریـــشان از یار اســت تا جمــعــه هــم عــهدیـــتان ،مـولا جان شیـــعه به خـــدا ز هجرتان بیمار است
اللهم عجل لولیک الفرج
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
در دل ذرات ِ عـــــالم آفــــتاب آورده است چهره ی خورشید را او بی نقاب اورده است قرن ها این باغ ِ دل حیران ِ یک گل مانده بود باغبان ِ با صفا یک گل چه ! ناب آورده است
راد
تا نام شریفت به میان می آید در پیکر ما دوباره جان می آید هر عاشق تو ز دیگری می پرسد کی مهدی صاحب الزمان می آید؟
دلم هوای تو کرده است ای سخاوت محض
دلم هوای تو کرده است ای حلاوت وصل
دلم هوای تو کرده است باتمامت عشق
دلم هوای تو کرده است با تمام وجود
محمدی
ديديم ترا دوباره بر مي گردي از باغ پر از ستاره برمي گردي گفتند که چاره نيست بر درد فراق انگار! براي چاره برميگردي
ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﺮﺩﯼ ﺍﺯ ﺩﯾﺎﺭ ﺁﺷﻨﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﺯﺑﺎﻧﺶ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ﺩﺭ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﻭﺷﻨﺎﯾﯽ ﺭﻭﺷﻨﺎﯾﯽ ﻣﻲ ﺩﻫﺪ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﺭﺍ ﺑﺮﻕ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﻣﯽ ﮔﺰﺍﺭﺩ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﭘﯿﺸﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺭﺍﻫﺶ ﺭﺍﻩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺍﻟﻬﻲ ﺍﺳﺖ ﺭﻧﮓ ﺍﻭ ﺭﻧﮓ ﺍﻟﻬﻲ ﻣﻲ ﺯﺩﺍﻳﺪ ﺍﺯ ﺯﻣﻴﻦ ﻭ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ ﻧﻘﺶ ﺗﺒﺎﻫﻲ ﻛﻴﺴﺖ ﺍﻭ ﮔﻨﺠﻴﻨﻪ ﻱ ﺍﺳﺮﺍﺭ ﺭﺏ ﺍﻟﻌﺎﻟﻤﻴﻦ ﺍﺳﺖ ﻭﺍﺭﺙ ﺷﻤﺸﻴﺮ ﻣﻮﻻﻳﻢ ﺍﻣﻴﺮ ﺍﻟﻤﻮﻣﻨﻴﻦ ﺍﺳﺖ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﻣﻬﺪﯼ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺶ ﺗﯿﻎ ﺳﺮﺥ ﺍﻗﺘﺪﺍﺭ ﺗﺎ ﺑﮕﻮﻳﺪ ﭘﺎﺳﺨﻲ ﺑﺮ ﻧﺎﻟﻪ ﻫﺎﻱ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺗﺎ ﺑﮕﻴﺮﺩ ﺍﻧﺘﻘﺎﻡ ﺯﺧﻢ ﻫﺎﻱ ﺑﻲ ﺷﻤﺎﺭ ﻻ ﻓﺘﻲ ﺍﻻ ﻋﻠﻲ ﻻ ﺳﻴﻒ ﺍﻻ ﺫﻭﺍﻟﻔﻘﺎﺭ *اللهم عجل لولیك الفرج وعافیة و النصر*