پاسخ به:♥♥♥♥_ مشاعره مهدوی _♥♥♥♥
در گناهان غوطه ور گشتم ولیکن عاشقِم یک نظر از تو جنابم مهدی صاحب زمان در شبِ جمعه نشستم تا به حقِ عاشقان لحظهای گویی جوابم مهدی صاحب زمان
اللهم عجل لولیک الفرج
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
نوح من ! خاصیت عشق است امواج بلند كشتی ات را بشكن و بنشین به طوفان دلم كی بهارت می وزد بر گیسوان حسرتم كی نگاهت می شود ای خوب مهمان دلم ؟
زمین کویر تب آلوده ایست طوفان خیز
زمان خزان غم انگیز بی تو در تکرار !
بیا که مژده وصلت زمان به رقص آرد
بیاوداغ دل از خاطرزمین بردار !
محمدی
( الهم عجل لولیک الفرج )
در خواب ديده بودم، يک شب فروغ رويت کي در سراي چشمم، قصد ظهور داري؟
مگر به مقصد ِ خورشید رو بگرداند در ایستگاه ِ تغزّل ، قطار منتظر است کویر شد دل عشّاق و آسمان خشکید بیا که عشق ببارد ، بهار منتظر است
سلیمی
تمام چشم براهي و انتظار و فراق و ندبه هاي فرج را دروغ مي گوييم دلي که مامن دنياست جاي مولا نيست اسير شهوت دنيا دروغ مي گوييم
منْ منْ منِ بیمن شده در من شده مجنون منْ منْ منِ در تن به تنِ تن شده تنها از هر چه به غیر از تو، به شوق تو برائت ای «صاحب» منظومهی «دیوان تولّا»!
عقیق
امروز قرار بخش دلها ،مهدي است ذكر ملكوتيان همه يا مهدي است آن روز كه از كعبه برآيد چون ماه آيات محمد و علي با مهدي است
تمام دلخوشیم یک نگاه کوچک اوست ز چیست یار من از من کنار می گیرد اگر که یار نخواهد به جلوه غم ببرد دل زهیر چو شبهای تار می گیرد
آرانی
تو کدام آینه ای ، ای شرف الشمس غریب
که زد از دوری دیدار تو چشمم پینه
از همه آینه ها زلف رها کرده تری
می زنند آینه ها سنگ تو را بر سینه
هرجمعه بربلندی فریاد کردم ای یار این خواهش و تمنا آیا ثمر ندارد؟ خوکرده ام به داغت،دل بی قراریادت انگار دل ز عشقت قصد حذر ندارد!