پاسخ به:♥♥♥♥_ مشاعره مهدوی _♥♥♥♥
تا عشق تو داغ بر جبين ميريزد چشمم همه اشك آتشين ميريزد هجران تو را اگر شبي آه كشيم خاكستر ماه بر زمين ميريزد
اللهم عجل لولیک الفرج
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت صدای پای تو آید،صدای آمدنت بهار تو بیاید به خانه ی دل ما قدم به خانه ی ما نه،صفای آمدنت
تو از سلاله نوري تو آفتاب حضوري به رخش صبح سواري چگونه بي تو بمانم
السلام علیک یا اباصالح المهدی
ما مست علوفه ایم، مردن بهتر بی برگ و شکوفه ایم، مردن بهتر از غیبت طولانی تان شد معلوم ما مردم کوفه ایم، مردن بهتر
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
ای تیر نگاهت به دل زار کجایی ای روی گلت شمع شب تار کجایی آرام و قرار دل بی تاب و شکیبم آرام وقرار دل بیمار کجایی گویم به که مانی که خلایق بشناسند در مشکل من فاطمه رخسار کجایی هر جا که تو هستی دل حسرت زده انجاست خود گو به من خسته گو ای یار کجایی
یوسف كنعان من، كنعان شعرم پیر شد
باز آی از مصر باور كن كه دیگر دیر شد
درد هجرت چشم یعقوب دلم را كور كرد
پس تو پیراهن بیاور، ناله ام شب گیر شد
دیده صد بار اگر کور شود بهتر از آن که به دیدار تو یک فیض نگاهش ندهند
یا ابا صالح المهدی
دوباره صحبت یک انتظار می اید و از ثانیه ها می کنند تحقیرم تمام لکنت من سبز میشود وقتی نگاه می کنم و با نگاه می میرم
من از اشکی که میریزد زچشم یار میترسم از آن روزی که اربابم شود بیمار میترسم رها کن صحبت یعقوب و دوری و غم فرزند من از گرداندن یوسف سر بازار میترسم همه گویند این جمعه بیا ! اما درنگی کن! از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم
ما را که به خدمتت رسیدن سخت است دیدن همه را تو را ندیدن سخت است بار غم تو به جان کشیدن آسان از دشمن تو طعنه شنیدن سخت است
تو سرشت ناب از نسل علی نور رب در جلوه ی تو منجلی عمر تو تاریخ ساز عالم استمبداء آن از رسول خاتم است
تو آن دلیــل خدایی که حاضری امّا بـرای آمـدنت نـدبه خوانده ام ؛ آقا خدا کــند که بتـابی به باور مـردم و گل کنی به بلنــدی عشق در دلها
از فکر گناه پاک بودن عشق است از هجر تو سینه چاک بودن عشق است آن لحظه که راه میروی آقاجان زیر قدم تو خاک بودن عشق است
تو فصل آخر منظومه ی خدایی عشق تمام ِ سوره ی یاسین ، طلیعه ی طاها قــیامِ حتمی عشقی ، قـعود در قلبم ســرادقات جمـال ِ تو ، جنت المـأوا بیاکه بی تو چه سرد است فصل ایمانم و با تو سبــز و بهاری ، تمــام باورها