پاسخ به:♥♥♥♥_ مشاعره مهدوی _♥♥♥♥
مشهورترین دعای ما یا مهدیست ******* فرمانده و مقتدای ما یا مهدیست
یا علی
تا نقش تو هست نقش آيينه ما بوي خوش گل نشسته در سينه ما در ديده بهار جاودان مي شکفد با ياد تو اي اميد ديرينه ما
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
اگرچه شهر براي شما چراغان است براي كشتن تو نيزه هم فراوان است
تقديم ميكنم سرو جان را ز فرط شوق گر بشنوم صداي تو يا صاحب الزمان صدمرحبا بر آن كه گرفته است توشه اي از روي دلرباي تو يا صاحب الزمان
نوح من ! خاصیت عشق است امواج بلند كشتی ات را بشكن و بنشین به طوفان دلم كی بهارت می وزد بر گیسوان حسرتم كی نگاهت می شود ای خوب مهمان دلم ؟
ما معتقدیم که عشق سر خواهد زد بر پشت ستم کسی تیر خواهد زد سوگند به هر چهارده آیه نور سوگند به زخم های سرشار غرور آخر شب سرد ما سحر می گردد مهدی به میان شیعه برمی گردد
در دفترم به ياد تو نرگس كشيده ام نرگس هم از فراق تو دلگير شد بـيــا
ناگهان از پشت یک دریا تلاطم میرسی بی خبر، یکباره، دور از چشم مردم میرسی تو وفور نعمت عشقی و ایمان عاقبت از میان خوشه زار سبز گندم میرسی
یقین بدان که اثر میکند دعای فرج و از عنایت آن صاحبالزمان برسد شروع دفتر باور به نام او زیباست اگر که ختم غزل هم به پای آن برسد
در اضطراب چه شب ها که صبح شان گم شد چه روزها که گرفتار روز هفتم شد چه قدر هفته پر از شنبه شد، به جمعه رسید و جـمـعــه روز تـفــرّج بــرای مـــردم شـد
دلم از پونه ها سير است آقا هواي شهر دلگير است آقا کسي فانوس گلها را شکسته نمي آيي مگر؟ دير است آقا
آسمان غرق خیال است، کجایی آقا؟ چندمین جمعه سال است ، کجایی آقا؟ یک نفس عاشق اگر بود، زمین می فهمید عاشقی بی تو محال است آقا!