پاسخ به:♥♥♥♥_ مشاعره مهدوی _♥♥♥♥
پاسخ به:catcat
دوست عزیز لطفا قوانین تاپیک در اولین صفحه مطالعه کنید
تیرگی پاشیده در ارض و سما
کن ظهور ای شمس حق ، منجی ما
تو كه آگاهي از حال خرابم........ مكن اي دوست ذره ذره آبم اگر خواهي كه دستم را بگيري........ چرا يك شب نميآيي به خوابم
یک منتقم از طواف حج می آید با اسب، و ذوالفقار کج می آید آمین خدا برای اللهم عجل ولیک الفرج می آید
دوست دارم که یک شب جمعه صبح گردد به رسم خوش عهدی ناگهان بشنوم ز سمت حجاز نغمه دلخوش انا المهدی
یاد تو میبَرد غم دل های خسته را وا میکند تمامی درهای بسته را از عطر سبز عاطفه سرشار میشوم مست زلال لحظه دیدار میشوم
دلم گر سبز مانده در زمستان از بهار توست ....... تمام باغهای سبز ساحل یادگار توست از اقیانوس میپرسم نشان خانهی سبزت ....... که دریا قسمتی از شعرهای انتظار توست
طلیعه مشهود مستیم ولی مست می موعودیم هستیم چنین و از ازل هم بودیم ما را چو عدو مور شمارد غم نیست ما وارث مُلک وَلَد داوودیم از نسل خلیلیم و تبر در دستیم ما بت شکنان معبد نمرودیم ما منتظریم کعبه روشن گردد
مردم دیده به هر سو نگرانند هنوز چشم در راه تو، صاحب نظرانند هنوز لاله ها، شعله کش از سینه داغند به دشت در غمت، همدم آتش جگرانند هنوز
تمام عمر بی لبخند؟... سخت است به لبخند خودت سوگند، سخت است برای دیدنت تا جمعه ی بعد تحمل می کنم هر چند، سخت است
کاربر عزیز اول سلام کردن و بعد اعتراض .............
من در مورد مشاعره آشنایی ندارم و اصلاً نخوندم قسمت تاپیک / به من بگو اشکال از کجاست و اگر جوابی نبود دیگه سراغ مشاعره پست نمیزنم
(نمیدانم مسابقه است یا سرگرمی یا هرچیز دیگر توضیح بده ؟)
التماس دعا
سلام اگر لینک زیر را مطالعه کنید میفهمید
♥♥♥♥_ مشاعره مهدوی _♥♥♥♥
اشکال شما پست های متعددی است که در این تاپیک میگذارید.تاپیک های مشاعره ،مخصوص هستند. و باید طبق روش اجرای آن که در توضیحات آن آمده است اجرا شود.
من دوست ندارم ککه از دست من ناراحت بشین ولی لازم بود این تذکر را بدهم.
به امید حضور پر شور شما در این تاپیک
تابه کی انتظارانتظار
صبرسهی بازآمدازانتظار
رهگذرلحظه هاست انتظار
منتظرانتظاراست انتظار
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
رب این شهر چه شهریست که صد یوسف دل
به کلامی بفر و شیم و خر ید ا ر ی نیست
تو بیا به محفل عاشقان، که جمال نور قِدَم تویی
توفروز مُلک وجود من، که سراج قدس حرم تویی