0

مبحث اول:چگونه باید آموخت

09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

مبحث اول:چگونه باید آموخت

اولین مبحثی که درموردش بحث می کنیم کتابی است با عنوان «لطفا گوسفند نباشید»
بنده مطالب این کتاب رو بصورت قسمتی در اختیار شما قرار میدهم.

مطالب ارائه شده در صفحات ذیل را مطالعه کنید و سپس:
-نکات برداشت شده از مطلب را بنویسید.
-سوالاتی را که در این مطالب نهفته است رو بیان  کنید.

(این مبحث خاتمه یافته است)

آغاز بحث و تبادل نظر ، پنجشنبه 19 اردیبهشت 1392

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  9:41 AM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi tahmores a_sadri s4d3gh gh_golpa afsoon77 A6olf4z1
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))

اولين نكته اي كه با خوندن اين مطلب به ذهنم مي رسه  اينه كه:  آدم براي آموختن علم و كاري حتما بايد علاقه داشته باشه. تا علاقه در آدم نباشه آموزش به او فايده ندارد.

نكته دوم اينكه شخصي كه آموزش مي دهد بايد مسلط به كار خود باشد. يعني خبره باشد.

سخنش گويا باشد . علمي كه مي خواهد ياد دهد با تمام وجود درك كرده باشد تا بتواند آن را بدون كم و كاست به مخاطب خود ياد دهد.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  9:55 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi tahmores a_sadri 09303495228
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سوال:

حالا واقعا طبق اين فرضيه كه روح ما به دو نيم تقسيم شده، نيمه ديگر روح ما هم به زمين آمده؟ يا خدا اون روح رو نزد خودش نگه داشته؟

شايد براي همينه كه ما هر چي تو اين دنيا دنبال گمشده مي گرديم نمي تونيم اون رو پيدا كنيم.

شايد هم مجموعه اي از همه اينها ما رو به آرامش برسونه.

نظر شما چيه؟

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  10:17 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi tahmores a_sadri 09303495228
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

با سلا م 

من   2 روز  پیش  متن مورد نظر رو مطالعه  کردم 

اولین نکته ای که به ذهنم رسید یقین بود   یا همون ایمان قلبی

بهنظرم سقراط به شاگردش یاد داد کاری که بدون یقین باشه ارزشی  نداره

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  10:54 AM
تشکرات از این پست
salma57 a_sadri
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

در دنیایی زندگی میکنیم   که هیچ چیز را با ایمان قبول نداریم   به زبان راحت اظهار میکنیم  اما با قلبمان نه 

استادی داشمتم که حرف بسیار زیبایی میزدند  گفتند هر روز زیارت عاشورا میخوانیم  و میگوییم به  ابی انت و امی   (_ پدر و مادرم  به فدایت )   میفرمودند در زمان عمل  ایا پدر و مادرت را برای امام حسین و یا اسلام  فدا میکنید  ؟   همه ساکت شدند   استاد فرمود زیارت عاشورایی که با یقین خوانده نمیشود  چه قدر ارزش دارد ؟؟

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  11:15 AM
تشکرات از این پست
salma57 a_sadri
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سوال:

حالا واقعا طبق اين فرضيه كه روح ما به دو نيم تقسيم شده، نيمه ديگر روح ما هم به زمين آمده؟ يا خدا اون روح رو نزد خودش نگه داشته؟

به نظر  من نیمه گمشده ما  همین جاست پیش خود ما منتها ما  باید با معرفت ان را بیابیم مشکل اینجاست که با چشم دل دنبالش نمیگردیم   چشم ظاهر ما قدرت بر پیدا کردن  نیمه گم شده ما نداره

شاید گاهی  پیش اومده وقتی حالت عرفانی بهمون دست میده مثل مجالس ائمه یه ارامش خاصی داریم   احساس سبکی  این همون روح گم شدمونه  که دولاره بعد ار چند مدت آن  را از دست میدهیم  

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  11:21 AM
تشکرات از این پست
salma57 a_sadri
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

حالا  سوال من  اینه   جرا برای رسیدن به خدا مثل   رود که میخواد به دریا برسه   جوش و خروش نداریم  ؟  

چرا زندگی هامون  زبانیه  نه با قلب حتی اظهار عشق به عزیزانمون  ؟

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  11:29 AM
تشکرات از این پست
salma57 yasbagheri a_sadri 09303495228
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

نقل قول tahmores

حالا  سوال من  اینه   جرا برای رسیدن به خدا مثل   رود که میخواد به دریا برسه   جوش و خروش نداریم  ؟  

منم با نظرت موافقم چون ایمان قلبی نداریم شناخت نداریم هنوز شناخت کامل از دین و خدا نداریم و از زندگی نداریم

منم در یکجایی از متن خوندم که سقراط به شاگرد میگه واقعا اماده ای یعنی که میخواد بگه با امادگی باید بیای یعنی بدونی که واقعا چی از این جهان میخوای بیهوده فکر نکن

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  11:36 AM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores a_sadri nazaninfatemeh 09303495228
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

نقل قول salma57

سوال:

به نظر  من نیمه گمشده ما  همین جاست پیش خود ما منتها ما  باید با معرفت ان را بیابیم مشکل اینجاست که با چشم دل دنبالش نمیگردیم   چشم ظاهر ما قدرت بر پیدا کردن  نیمه گم شده ما نداره

شاید گاهی  پیش اومده وقتی حالت عرفانی بهمون دست میده مثل مجالس ائمه یه ارامش خاصی داریم   احساس سبکی  این همون روح گم شدمونه  که دوباره بعد ار چند مدت آن  را از دست میدهیم  

ولي به نظر من چيز كه ما بايد دنبالش باشيم اينجا نيست. اكر هم گاهي با بعضي چيزها آرامش پيدا مي كنيم نشانه اينه كه روح خدا در اونها تجلي يافته. مثل حالات عرفاني. اينكه اين آرامش ابدي نيست مؤيد همين مطلبه.

اگه ما آرامش واقعي رو پيدا مي كرديم ديگه از اون حالت جدا نمي شديم.  ما همين كه از آن مجالس بيرون ميايم باز هم روح سرگردانمون سرگردان ميشه. و باز به اين در و اون در ميزنه براي رسيدن به آرامش و همين طور ادامه پيدا مي كنه. در حالي كه رود وقتي به دريا رسيد به آرامش ابدي دست پيدا مي كنه

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  11:40 AM
تشکرات از این پست
tahmores a_sadri 09303495228
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

نقل قول tahmores

منم با نظرت موافقم چون ایمان قلبی نداریم شناخت نداریم هنوز شناخت کامل از دین و خدا نداریم و از زندگی نداریم

منم در یکجایی از متن خوندم که سقراط به شاگرد میگه واقعا اماده ای یعنی که میخواد بگه با امادگی باید بیای یعنی بدونی که واقعا چی از این جهان میخوای بیهوده فکر نکن

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

متاسفانه ما اسلام رو با دید باز قبول نکردیم  و از پدران و مادرانمان به ارث بردیم 

اگر تونستیم یک بار با دید به کافر مسلمان بشیم اسلا ممان یقینی  خواهد بود 

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  1:07 PM
تشکرات از این پست
a_sadri salma57 nazaninfatemeh 09303495228
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

نقل قول tahmores

نقل قول salma57

سوال:

شاید گاهی  پیش اومده وقتی حالت عرفانی بهمون دست میده مثل مجالس ائمه یه ارامش خاصی داریم   احساس سبکی  این همون روح گم شدمونه  که دوباره بعد ار چند مدت آن  را از دست میدهیم  

ولي به نظر من چيز كه ما بايد دنبالش باشيم اينجا نيست. اكر هم گاهي با بعضي چيزها آرامش پيدا مي كنيم نشانه اينه كه روح خدا در اونها تجلي يافته. مثل حالات عرفاني. اينكه اين آرامش ابدي نيست مؤيد همين مطلبه.

اگه ما آرامش واقعي رو پيدا مي كرديم ديگه از اون حالت جدا نمي شديم.  ما همين كه از آن مجالس بيرون ميايم باز هم روح سرگردانمون سرگردان ميشه. و باز به اين در و اون در ميزنه براي رسيدن به آرامش و همين طور ادامه پيدا مي كنه. در حالي كه رود وقتي به دريا رسيد به آرامش ابدي دست پيدا مي كنه

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

نظر من بر عکس شماست ارامش ابدی همین جاست   اگر جای دیگری غیر از این جا باشد   با عدل خدا سازگار نیست   ما برای رسیدن به کمال به نیمه گمشده خودمون نیاز داریم   اگه نباشه  به کمال نمیرسیم  و این با عدل خدا سازگار نیست 

کسانی بودن که در این نیا نیمه گمشده خود را یافتند   و به آرامش رسیدن  همچون (( آیت االله  بروجردی - رجبعلی خیاط -  ایت الله بهجت - جاج اقا مجتهدی-    بانو امین )) و  خیلی  دیگر از یزرگان 

لگر با معرفت دنبال نیمه گمشدمون باشیم همین جاست   متاسفانه معرفت ما از خودمون کمه  چه برسه به خدا 

همون که امام علی میفرمایند

(من عرف نفسه عرف ربه  )

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  1:19 PM
تشکرات از این پست
a_sadri salma57 nazaninfatemeh 09303495228
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

سلام

اول بگم که کتاب و طرح بسیار خوبی در حال اجراست .

اگه یه کم کیفیت تصاویر بهتر بشه خیلی بهترِ .

اما بعد ، نکاتی که من از این صفحات به ذهنم رسید :

1- بهتر بود مطلع سخن اینجوری شروع می شد "به نام آنکه هستی ، نام از او یافت " نه اینکه طعم ازو یافت .(شاید این سخن اشتباه باشه !)

2-این قسمت متن واقعا زیباست که منو یاد چندتا شعر با همین مضمون انداخت "رود پس از طی مسافتی همراه با جوش و خروش ، وقتی به دریا می رسد آرام و بی صدا می گردد."

اینکه هر کسی به  راز عشق پی میبره ساکت و آروم میشه .

هر که را اسرار حق آموختند                  مهر کردند و دهانش دوختند .

حدث عشق جانان گفتنی نیست                 وگر گویی کسی همدرد باید .

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی       گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش .

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  2:22 PM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores nazaninfatemeh 09303495228
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores
 نظر من بر عکس شماست ارامش ابدی همین جاست   اگر جای دیگری غیر از این جا باشد   با عدل خدا سازگار نیست   ما برای رسیدن به کمال به نیمه گمشده خودمون نیاز داریم   اگه نباشه  به کمال نمیرسیم  و این با عدل خدا سازگار نیست 

کسانی بودن که در این نیا نیمه گمشده خود را یافتند   و به آرامش رسیدن  همچون (( آیت االله  بروجردی - رجبعلی خیاط -  ایت الله بهجت - جاج اقا مجتهدی-    بانو امین )) و  خیلی  دیگر از یزرگان 

لگر با معرفت دنبال نیمه گمشدمون باشیم همین جاست   متاسفانه معرفت ما از خودمون کمه  چه برسه به خدا 

(من عرف نفسه عرف ربه  )

اگه آرامش ابدي بود چرا زندگي در اين دنيا ادامه نداره؟ چه لزومي داره وقتي به كمال رسيدي به دنياي ديگه سفر كني؟ اگه نيمه گمشده آرامش به آدم مي ده چرا ماندني نيست. چرا اين حالت از بين ميره

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  2:33 PM
تشکرات از این پست
a_sadri tahmores nazaninfatemeh 09303495228
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

اینکه ما چرا نسبت به دینمون ایمان قلبی نداریم(مثل سخن زیبای ارسطو "طلب کردن با تمام وجود") ؛  اینکه چرا آسون گناه می کنیم ، با اینکه میدونیم عواقبش چیه و هزاران اینکه دیگر ...

شاید مهم ترین دلیلش اینه که اسلام عزیز برای ما شناسنامه ای بوده ...

شاید ...

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  2:38 PM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores AliFanoodi nazaninfatemeh 09303495228
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

نقل قول tahmores

(من عرف نفسه عرف ربه  )

اگه آرامش ابدي بود چرا زندگي در اين دنيا ادامه نداره؟ چه لزومي داره وقتي به كمال رسيدي به دنياي ديگه سفر كني؟ اگه نيمه گمشده آرامش به آدم مي ده چرا ماندني نيست. چرا اين حالت از بين ميره

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

پس با توجه به حرف شما انسان های  بزرگی همچون ایت الله بروجردی و  غیره  و از همه بالاتر ائمه ما  به کمال  نرسیدند ؟ 

مگر میشود انسانی که به کمال نرسیده  این چنین  ایمان قلبی  به خدا داشته باشد   . آیا  نماز صبح ایت الله بهجت را دیده اید ؟   این چنین  آدمی به کمال نرسیده ؟

انقدر در  خدا غرق میشوند که جزء کنه ذات اقدس باری تعالی میگردند 

کسی که  غرق در خداست این دنیا و ان دنیا ندارد

نیمه گمشده ما   رفتنی است  چون ما با معرفت تمام به دستش نمی اوریم   انان که وجودشان  معرفت را میفهمد  هرگز بدون ارامش نیستن 

مگر خداوند  نفرموده  (( الا  بذکر الله تطمین القلوب))   ذکر خدا ارامش دل  هاست   خدا نفرموده  این دنیا  یا آن دنیا  انان که با عشق ذکر خدا میگویند ارامش ابدی دارند  

پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392  4:40 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh a_sadri salma57 09303495228
دسترسی سریع به انجمن ها