نقل قول salma57
سلام و خسته نباشید.
اگه امکان داره موضوعات تالار صالحین رو با مناسبتها همراه کنید.یعنی یک هفته مونده به یک مناسبت مذکور در موردش بحث کنید.
مثال عرض می کنم اگه امروز روز تولد امام علی هست شما یک هفته قبل تاپیک طرح صالحین در مورد یکی از خصوصیات ایشون ایجاد کنید و از کاربران بخواهید در این بحث ها شرکت کنند. و همینطور مناسبتهای دیگه. وقتی در هفته ای مناسبتی وجود نداشته باشه میشه از موضوعات متفرقه استفاده کرد.
اگه امکان داره کمی بحث های تالار صالحین رو از حالت سرد و بی روح دربیارید.
مدیران عزیز و فهیم سایت در این طرح شرکت نمیکنن و فقط کاربران اقدام به کپی کردن مطالب می کنن. حتی گاهی بدون مطالعه و ......
اگه حرفهای این تالار هم مثل اتاق چت دست نویس باشن طرح با استقبال بیشتری و بازدهی بیشتری انجام می گیره.
البته طرح سوال و به چالش کشیدن موضوع نیاز به حضور اساتید مجرب داره که اگه این امکان به وجود بیاد هم استقبال بیشتر میشه و هم موفقیت طرح بیشتر میشه.
با تشکر.
سلام و عرض ادب و احترام
پیشنهاد خوبی بود .اگر دقت کنید بنده موضوعات رو بر همین اساس انتخاب کردم فقط زمان بندی این موضوعات به قول شما یک هفته قبل نیست با این حال سعی میکنم تا بر اساس پیشنهاد شما (یک هفته قبل ) باشد
چندین بار هم به کاربران عزیز تذکر دادم که حتی الامکان از پست های دست نویس استفاده کنند .من هم با شما موافقم باید مسئولین و افراد با تجربه مانند اکثر مدیران و بعضی از کاربران که در اینجا فعالیت نمیکنند در این طرح شرکت کنند . با جناب نجاران درمیان میگذارم تا ببینیم چی میشه .... .
باز هم از شما تشکر میکنم امید وارم شما هم در این مباحث شرکت کنید .تالار صالحین به حضور اساتید مجربی مثل شما نیاز دارد
ا