0

موسوی لارگانی: بازار چادر مشکی در انحصار عده ای خاص است

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

موسوی لارگانی: بازار چادر مشکی در انحصار عده ای خاص است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تا آنجا که من اطلاع دارم صنعت تولید چادر مشکی در کشور وجود دارد اما حمایت از این صنف نشده است.

با توجه به این که در روزهای پایانی سال یکی از دغدغه های مردم خرید مایحتاج ضروری می باشد و پوشاک نیز یکی از مواردی است که قسمتی از بودجه مردم به آن اختصاص می یابد توجه به عدم افزایش بیش از حد قیمتها از جمله نکاتی است که باید مد نظر مسئولین ذیربط قرار بگیرد.

در این بین چادر مشکی که به گفته مقام معظم رهبری به عنوان حجاب برتر از آن یاد شده است در سبد کالایی مردم از اهمیت خاصی برخوردار است. لذا با توجه به فرهنگ اسلامی و سنتی جامعه ایران که استفاده از چادر جزئی از ضروریات خانوادهای مسلمان محسوب می شود، باید با مدیریت صحیح و کارآمد تسهیلاتی برای آن در نظر گرفته شود که متاسفانه کم توجهی به این موضوع باعث گرانی بیش از حد این کالا در بازار شده است.

در همین خصوص موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با سایت عصر امروز بر ضرورت توجه به این موضوع تاکید داشتند.

عید نوروز می تواند جنبه اسلامی داشته باشد

وی با توجه به هفته پایانی سال و اشتیاق مردم به خرید با اشاره به آداب و رسوم فرهنگی در کشور گفت: بحث عید نوروز با آداب و رسوم خاصی همراه است که ترویج آن در همه سال خوب است ، به عنوان مثال یکی از این آداب پاکیزگی است که اسلام بر روی آن تاکیدات فراوانی دارد و حدیث مشهور نبوی که می فرمایند النظافه من الایمان . و در این ایام معمولا همه مردم به آن توجه دارند.

مساله بعدی صله رحم است که موجب از بین رفتن کدورت ها می شود و با توجه به روایت رسول اکرم (ص ) در این موضوع که فرمودند : صله رحم باعث طول عمر می شود .باید مورد توجه قرار بگیرد البته در این بین یک سری مسائل هم مانند چشم هم چشمی ها و مسائلی از این دست وجود دارد که باعث می شود یک مقدار اصول با ارزش تر، تحت شعاع قرار بگیرد و این موضوع در خرید و در میهمانی ها بیشتر به چشم بیاید.

کالاهای ایرانی خریداری شود

وی گفت: به نظر من آنچه که مورد نیاز است و ضروری است باید خرید شود و با توجه به این موضوع که تحریم هایی بر علیه کشور وجود دارد و در کلام مقام معظم رهبری نیز این موضوع تاکید شده است که تولید ملی باید مورد حمایت قرار بگیرد خود نشان از حساسیت معظم له دارد که باید مورد توجه همگان قرار بگیرد و سعی شود که از تولیدات داخل آنهم به اندازه ای که نیاز داریم خریداری کنیم ، زیرا هنگامی که عرضه و تقاضا با هم همخوانی نداشته باشد مشکلاتی را به همراه خواهد داشت.

لارگانی افزود:البته با تدبیر دولت، شورای اصناف، وزارت صنعت ومعدن و تجارت در رابطه با جلوگیری از تورم و برخورد با گرانفروش ها و برخورد با محتکرین اگر نظارت جدی باشد و برخورد شود قطعا یک سری از مشکلات بوجود نمی آید ، تورم موجود که گریبان مردم را گرفته است بر می گردد به عدم نظارت و برخورد جدی با متخلفین که باید به آن دقت شود.

وزارت صنایع باید در اولویت ها دقت کند

وی درخصوص بحث چادر مشکی نیز گفت : تا آنجا که من اطلاع دارم صنعت تولید چادر مشکی در کشور وجود دارد اما حمایت از این صنف نشده است . به طور مثال سال گذشته یک برنامه رادیویی هم در این زمینه تهیه شده بود که این حقیر نیز در آن مصاحبه ای داشتم ، سرمایه گذاری که در این زمینه سرمایه گذاری کرده بود و کار کرده بود و کیفیت چادرهایش نیز از کیفیت بالا و استانداردهای خوبی برخوردار بود ، متاسفانه با عدم حمایت های مورد نیاز نتوانست برنامه و کار را پیش ببرد و با شکست مواجه شد.

مسئولیت حمایت از صنایع متوجه وزارت صنعت معدن و تجارت است که متولی صنایع است ، باید کمک به این چنین صنعت هایی که نیاز کشور است را در اولویت برنامه هایش قرار بدهد . با توجه به اینکه در این زمینه نیز واردات داریم اگر مورد حمایت قرار بگیرد هم ایجاد اشتغال می شود و هم از خروج ارز جلوگیری می شود.

وی گفت:البته تا هنگامی که این بازار منحصرا در اختیار عده ای خاص باشد و نرخ هایی بدون نظارت تعیین شود افزایش قیمت بوجود آمده باعث می شود عده ای توان خرید را از دست می دهند.

وی افزود: با توجه به این که حجاب در اسلام توصیه شده است و نماد زن مسلمان و مشخصا بانوان تشیع ایرانی است ، ضرورت توجه مسئولین به این صنف باید بیش از پیش معطوف گردد تا مشکلات آن رفع شود.

منبع: عصر امروز

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 23 اردیبهشت 1392  12:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها