به گزارش لایو ساینس این همان واقعه ای بود که برای جو نگی ساکن آریزونای آمریکا رخ داد که پس از یک سال دچار بودن به آبریزش بینی به پزشک مراجعه کرد.
او می گوید به نقطه ای رسیده بودم که همیشه باید در جیبم دستمال کاغذی می گذاشتم.
دکتر نگی به او گفت که آبریزش بینی اش در واقع مربوط به مایع مغزی اش است که از طریق حفره بینی اش نشت می کند. نگی می گوید: " راستش را بخواهید تا سر حد مرگ ترسیده بودم. "
عارضه ای که او به آن دچار بود را" رینوره مایع مغزی نخاعی" می نامند که البته چندان شایع نیست.
این عارضه ناشی از پارگی های کوچک در غشای احاطه کننده مغز است. این وضعیت ممکن است به علت ضربه شدید مغزی، عوارض جراحی یا فشار بالا درون جمجمه ای رخ دهد.
از آنجایی که مغز در هر روز حدود ۵۰۰ میلی متر مایع مغزی- نخاعی تولید می کند، آبریزش بینی ممکن است به طور بی پایانی ادامه یابد.
به گفته متخصصان این عارضه ممکن است برای مدت زیادی تشخیص داده نشده باقی بماند، زیرا آن را به بیماری های شایع تر نسبت می دهند.
در برخی موارد این نشت مایع مغزی ممکن است به خودی خود متوقف شود، اما خطر واقعی نادیده گرفتن این عارضه است: نشت مایع مغزی- نخاعی در صورت درمان نشدن ممکن است به عفونت و ایجاد مننژیت مرگبار بینجامد.
در مورد نگی نیز ابتدا پزشکان مجبور شدند مننژیت او را درمان کنند تا بعد بتوانند با عمل جراحی جلوی نشت مایع مغزی- نخاعی را بگیرند.
این جراحی معمولا شامل ترمیم کردن سوراخی است که در غشاهای مغزی باعث نشت مایع شده است؛ این عمل جراحی در اغلب موارد از راه حفره بینی انجام می شود و نیاز به برش جمجمه یا مغز ندارد.