نقل قول ravabet_rasekhoon
با سلام خدمت شما مسئول عزیز محترم و دوست داشتنی
در جلسه ای که شما و همکار شما و عزیزان مدیر حضور داشتند قسمت اول صحبت های ما اختصاص به نقش تبلیغات در جهت دهی افکار عمومی داشت.
شما نقش تبلیغ در جهت دهی به فعالیت کاربران و الگو گیری انان را رد می کنید؟؟؟؟ .
اگر رد نمی کنید که و من هم احتمال می دهم که اینکونه است. باید به شما بگم. شما هر مورد و هر فرد و سازوکاری را پررنگ کنید و در معرض دید قرار دهید. افراد بیننده با الگوگیری از خصوصیات فرد مورد نظر یا سازوکار تبلیغ شده عمل خواهد کرد. شما با این مورد مخالفید؟؟؟
بنده با این موضوع که شما می گویید بر مبنای امار این نتایج بدست آمده را قبول دارم. اتفاقا امار بسیار درست، دقیقی هست. اما همانطور که شما گفتید کمی است و ضد این صحبت شما است که در پست ها اشاره می کردید" راسخون هیچ گاه تعداد پست را ملاک قرار نداده"
اما بزرگوار تبلیغات شما که نشون میده ملاک قرار داده. شما امار را که در قسمت انجمن نشان دادید که 46 در صدد فقط تعداد پست رشد داشته، این کافی نبود؟
گذشته از این فعلی که شما یا همکاران شما صورت دادید یا دادند در تناقض آشکار با اهداف راسخون است (انشالله اگر خدا عمری داد و مارو راه دادید جلسه مدیران و رخصت دادید عرض خواهم کرد از چه جهت) .
در مورد انتخاب مدیران برتر هم شما نباید انتظار داشته باشید زمانی که برای اولین بار ضد ساختار انجمن (کمی و بر اساس تعداد پست) مدیر انتخاب کردید همه با آغوش باز این مورد را بپذیرند.
مگر ما اون اوایل اودیم گفتیم ارسال پست متعدد انجام ندهید و ملاک برتری چنان است و چه و چه ، برخی افراد حاضر در انجمن قبول کردند؟؟؟؟
خیر.
به ما هم نسبت ناروا وارد کردند. از جمله : بد بین، لجباز، کینه ای، کبک. تلویحا عقده ای، مشخص بودن نیت پلید از همان آغاز فعالیت. فردی که می خواهد کااربر پرطرفدار را در چشم بقیه خراب کند و ..... .
ان حادثه که موجب رنجش شما و همکار سابق شما شد به واقع دل مارا نیز به درد آورد.
که عفلت دو مدیر، و کوتاهی ما و افرادی که در جمع حضور داشتند و کاری نکردیم و نکردند موجبات این رنج ر ا فراهم آورد.
بنده از جانب خودم و ان افرادی که می توانستند کاری انجام دهند و ندادند عذر خواهی می کنم.
نتیجه اینکه ان چیزی را تبلیغ کنیم که می خواهیم دیگران ان را سر لوحه عمل خود قرار دهند.
در پایان از شما ممنونم که اشکالات بنده را مطرح کردید.
قصد من این بود که تبیین مسئله کرده و راه خل ارائه بدهیم. اما اگر طوری نوشتیم که این گونه بود که می خواهیم نظر شخصی خود را جای سیاست ها و سازوکارها ی انجمن و مسئولین آن قرار دهم. یا اینکه ما قوانین را اجرا نکردیم با اینجانب طبق قانون برخورد صورت داده و در انجمن اطلاع رسانی کنید تا یادمان بماند بیشتر مراقب رفتار خود بوده، همچینین قبل از پست گذاری خیلی بیشتر از الان دقت کنیم و هم درس عبرتی باشیم برای افراد دیگر.
با احترام
مدیرمحترم تالارسیاست
باسلام واحترام
مطالبی روکه مطرح نمودیددرست است من فکرمی کنم ارتباطات وتعاملات بین مسئولین سایت ومدیران محترم تالارهاروفقط میشه باهمین جلسات آنلاین تقویت نمودتاباعث سوء تفاهمات ونقل قولهانشودویه راهکاری یه دستورالعملی یه دیکته ای هرچندکه بسیاری ازمدیران محترم تالارهابه وظایف وعملکردخودآگاهنداماواقعا"بیاییم وخودرازیربوته آزمایش قراردهیم من دارم اینوچندروزه که می گویم آقااگه کارمن مدیرایرادداره به منبگوییدتادرصددرفع آن برآئیم چه ایرادی داره شایدمن به وظیفه شایسته وبایسته خودواقعا"عمل نمی کنم؟مگه بده آدم ازخودش شروع کنه؟تاخودمونواصلاح کنیم اگرکم وکاستی وجودداره.باتشکر