سلام.
به نظر من بهتره دوره جدید آموزش ،پیرو دوره ی قبل باشه در واقع همون طراحی وب و غیره.
البته پیشنهاد من اینه که مثلا اینکه چطوری میشه با هاست های رایگان یا دیگر ابزار رایگان موجود در اینترنت یک سایت با استفاده از وردپرس راه اندازی کرد یا اینکه بتونیم به همین شکل یه فروشگاه اینترنتی هم راه اندازی کنیم.
پیشنهاد دومم اینه که مباحثی مانند css رو از ابتدایی ترین قسمت شروع کنید تا قسمت های پیشرفته. چون شاید خیلی ها مثل من اصلا رشته ی تحصیلشون ربطی به کامپیوتر یا نرم افزار نداشته باشه و آشنایی زیادی با راه اندازی صفحات وب نداشته باشن.
پیشنهاد بعدی که البته خودم هم میتونم به نوعی توش همکاری کنم اینه که آموزش محصولات تخصصی مانند solidworkd یا catia یا Autodesk inventor یا حتی اتوکد رو تهیه کنیم. البته برای همه ی موارد مذکور آموزش های پیشرفته ای در اینترنت موجود است که البته چند مشکل دارند اول حجم بالای اطلاعات است که با این اینترنت تقریبا هیچکس فکر دانلود هم به سرش نمیزند() دوم اینکه این فایل ها در سرورهای اشتراک فایل خارجی هستند که دانلود از آنها هم اولا هم پیچیده است و هم هزینه بر. و مشکا دوم هم فارسی نبودن این محصولات است که کاربر در واقع همه ی نکات را متوجه نمیشود.
سوم اینکه دوستان عزیز در فروشگاه از این دست آموزش ها را در دستور کار خود قرار نمیدهند. ( و اینکه چرا؟)
لذا در کل اگر وقت کنم آموزشهایی از این قبیل را تهیه خواهم کرد:
solidworks
autodesk inventor
powerpoint
word
autocad
catia
auto play studio
adobe indsign
و برخی نرم افزارهای ریز و درشت دیگر
ولی با این همه ایجاد چنین آموزش هایی باعث ارتقا هر چه بیشتر جایگاه سایت راسخون میشود که بنده هم اگر وقت کنم و بتوانم قطعا محصولات آموزشی نیز تولید خواهم کرد.
با تشکر