0

توانایی ها و علاقه مندی هایتان را با ما در میان بگذارید ...

hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

توانایی ها و علاقه مندی هایتان را با ما در میان بگذارید ...

بسمه تعالی

دریافت توانایی ها و علاقه مندی های کاربران راسخون جهت برگزاری دوره های آموزشی

با سلام و احترام خدمت همه کاربران گرامی انجمن های سایت راسخون

به اطلاع همه عزیزان و دوستداران مطالب و محتواهای آموزشی در زمینه کامپیوتر و وب می رساند ، با توجه به برگزاری دوره آموزشی طراحی صفحات وب و استقبال خوب و رضایت بخش از این دوره آموزشی ، مدیریت تالار برنامه نویسی تصمیم بر این دارد که ابتدا علاقه مندی ها و توانایی های کاربران این تالار را دریافت و بررسی کرده و با توجه به علاقه مندی کاربران ، برای آنها دوره های آموزشی مناسب و مورد نیاز را برگزار نماید و همچنین با توجه به توانایی های کاربران ، از آنها در برگزاری دوره  آموزشی تحت وب و اینترنتی ، بهره و کمک بگیرد .

لذا از همه عزیزاتی که مایلند در این طرح ، با ما همکاری داشته باشند ، تقاضا می شود علاقه مندی ها و توانایی های خود را با ما در میان بگذارند .

با آرزوی بهترین ها برای همه عزیزان

در پناه حق / موفق باشید

شنبه 21 اردیبهشت 1392  4:00 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi mina_k_h qodrat alipaidar fazli1184r132 sahel_007 afsoon77 tahmores hamedmoghaddam shokraneh seeedmortezamosavi bolbolz a_sadri unknown amin_j iran313 sharllatan mtd1995 farshon amayen valyollah saiedeh 09303495228 danger hibgfuhuighfyo ghkharazi habibi
seeedmortezamosavi
seeedmortezamosavi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 41

پاسخ به:توانایی ها و علاقه مندی هایتان را با ما در میان بگذارید ...

با سلام من دوست دارم که فروشگاهی اینترنتی راه اندازی نمایم

خب میشه تیمی کار کرد و  برای اجرای برنامه تحت وب نیاز داریم که مرحله به مرحله جلو بریم

• تولید یک پروژه فروشگاه آنلاین بعنوان موضوع دوره بگذاریم و ضمن تشریح و بکارگیری MVC به تشریح و بکار گیری معماری سه لایه (three-tier programming) در asp بپردازیم اینطوری میتونیم اصول برنامه نویسی شی گرا رو بهتر کار کنیم.

در ابتدا باید با یک سیستم مدیریت محتوا کارکنیم.و کدهامون رو توی این یه سیستم مدیریت محتوا باهم در میان بگذاریم و گام به گام مراحل زیر رو شروع کنیم

کارUI development :در این مرحله ابتدا رابط کاربری رو با استفاده از کدهای html ,css ,java  اقدام به درست کردن صفحه خودتون میکنید

کار  app_layer  که ما با asp.net  و زبان #c  انجام می دیم

کار با لایه دیتا بیس هم که دیگه میشه زیربنایی ترین کار ما که همون اول بحث در مورد فروشگاه آنلاین و طراحی جداول اون هست

امیدوارم که همه دوستان با هم یاری کنند....sample هم که توی اینترنت زیاد هست میشه رو یکی کار کنیم ..

سید

یک شنبه 22 اردیبهشت 1392  8:25 AM
تشکرات از این پست
hosseinb68 unknown sahel_007 sarez1353 ravabet_rasekhoon AliFanoodi amin_j mtd1995 ghkharazi habibi mahderonaldo
panda2
panda2
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

من فکر میکنم طرفداران بخش های آموزشی زیر خیلی زیاد باشند:

ساخت فروشگاه اینترنتی

ساخت انجمن

طریقه استفاده از پلاگین های jquery

طراحی قالب سایت (psd,css,html)

آموزش کاربردی css3 , html5

البته خودم هم خیلی با این ها موافقم

باتشکر

یک شنبه 22 اردیبهشت 1392  11:01 AM
تشکرات از این پست
hosseinb68 a_sadri unknown sahel_007 sarez1353 ravabet_rasekhoon amin_j AliFanoodi seeedmortezamosavi iran313 mohamadaminsh mtd1995 danger ghkharazi ebmilad
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول panda2

من فکر میکنم طرفداران بخش های آموزشی زیر خیلی زیاد باشند:

ساخت فروشگاه اینترنتی

ساخت انجمن

طریقه استفاده از پلاگین های jquery

طراحی قالب سایت (psd,css,html)

آموزش کاربردی css3 , html5

البته خودم هم خیلی با این ها موافقم

باتشکر

با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی

در دوره آموزشی طراحی صفحات وب که ماه گذشته به پایان رسید (دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net ) نکات خوب و مفیدی در مورد بسیاری از مواردی که ذکر کردید ، گفته شد از جمله طراحی قالب ، آشنایی با html  و css و طراحی یک وب سایت با ASP که کاربران می توانستند با توجه به نیاز و ایده هایشان و با توجه به مطالب یادگرفته شده در دوره آموزشی ، اقدام به طراحی یک فروشگاه اینترنتی یا یک انجمن نمایند ، با این حال اگر باز هم در مورد موارد ذکر شده شما ، پیشنهاداتی داده شود ، با توجه به استقبال کاربران ، دوره های مورد نیازشان ، برگزار خواهد شد.

از ارائه پیشنهادات خوب شما ، صمیمانه متشکریم

در پناه حق / موفق باشید .

یک شنبه 22 اردیبهشت 1392  11:41 AM
تشکرات از این پست
a_sadri unknown sahel_007 ravabet_rasekhoon amin_j AliFanoodi mohsen_nasseh seeedmortezamosavi ghkharazi habibi
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

با سلام خدمت مدیر محترم جناب  hosseinb68

قبل از هر چیز از شما به خاطر دوره آموزشی قبلی متشکرم .

به نظر من اگر دوره های کاربردی که همه بتوانند از آنها استفاده کنند بسیار مفید خواهد بود .ضمن اینکه دوره های طراحی وب نیز کامل گردد .(مثل html, css, javascript)

من در زمینه های  فتوشاپ و آفیس و چند مورد دیگر مهارت دارم .

با تشکر

یک شنبه 22 اردیبهشت 1392  12:04 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68 unknown sahel_007 ravabet_rasekhoon AliFanoodi seeedmortezamosavi amin_j ghkharazi habibi
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول a_sadri

با سلام خدمت مدیر محترم جناب  hosseinb68

قبل از هر چیز از شما به خاطر دوره آموزشی قبلی متشکرم .

به نظر من اگر دوره های کاربردی که همه بتوانند از آنها استفاده کنند بسیار مفید خواهد بود .ضمن اینکه دوره های طراحی وب نیز کامل گردد .(مثل html, css, javascript)

من در زمینه های  فتوشاپ و آفیس و چند مورد دیگر مهارت دارم .

با تشکر

با سلام و احترام خدمت شما

با سپاس از پیشنهاداتتان ، لطفاً زمینه هایی که در آنها مهارت دارید را به صورت فهرست وار و مشخص اعلام کنید تا از شما نیز برای برگزاری دوره های آموزشی دعوت کنیم

با تشکر از شما

یک شنبه 22 اردیبهشت 1392  12:08 PM
تشکرات از این پست
unknown a_sadri sahel_007 ravabet_rasekhoon AliFanoodi seeedmortezamosavi ghkharazi habibi
bolbolz
bolbolz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 143

سلام به نظرم دوره های آموزش فوتوشاپ و دوره های برنامه نویسی c و c++  میتونه خیلی مفید باشه .

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست

هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود

صحنه پیوسته به جاست

خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

یک شنبه 22 اردیبهشت 1392  12:18 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68 unknown sahel_007 ravabet_rasekhoon AliFanoodi mtd1995 ghkharazi habibi
azim88
azim88
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 401

دوره های برنامه نویسی c و c++  و c#  و مخصوصا ويژوال بيسيك خيلي عاليه

یک شنبه 22 اردیبهشت 1392  2:26 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68 sahel_007 ravabet_rasekhoon AliFanoodi mtd1995 habibi
siriranmanesh
siriranmanesh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

با سلام

به نظرم دوره آموزشی برنامه نویسی برای آندروید بگذارید .

با تشکر

یک شنبه 22 اردیبهشت 1392  6:59 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68 sahel_007 ravabet_rasekhoon meysam001 samsam seeedmortezamosavi habibi
sahel_007
sahel_007
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 353

به نظر من بهتر اول از html4 شروع کنید و در بخش دوم همین آموزش html5 رو ادامه بدید.

•  دوره css و css3
  • دوره کوتاهی درباره javascript فقط جهت آشنایی برای کنترل فرم ها و استفاده در Jquery
  • دوره طراحی قالب وبلاگ در سایت با فتوشاپ و تبدیل اون به html
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392  9:22 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon hosseinb68 amin_j seeedmortezamosavi habibi
ialimohammadi
ialimohammadi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 107

آموزش طراحی سایت از مبتدی تا پیشرفته

یازهرا

یک شنبه 22 اردیبهشت 1392  10:21 PM
تشکرات از این پست
sarez1353 ravabet_rasekhoon hosseinb68 seeedmortezamosavi doctor114 habibi
wellcom85
wellcom85
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 6

با سلام

من به طراحی صفحات وب علاقه مندم.

علیwink

دوشنبه 23 اردیبهشت 1392  1:07 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon hosseinb68 mtd1995 habibi
roozegar
roozegar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 215

بهتره برنامه های کاربردی  که مدت زمان آموزش آنها کم باشه قرار داد بشن

تا خدا هست زندگی باید کرد...

دوشنبه 23 اردیبهشت 1392  4:26 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon hosseinb68 rasekhoon_m seeedmortezamosavi habibi
meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

سلام.

به نظر من بهتره دوره جدید آموزش ،پیرو دوره ی قبل باشه در واقع همون طراحی وب و غیره.

البته پیشنهاد من اینه که مثلا اینکه چطوری میشه با هاست های رایگان یا دیگر ابزار رایگان موجود در اینترنت یک سایت با استفاده از وردپرس راه اندازی کرد یا اینکه بتونیم به همین شکل یه فروشگاه اینترنتی هم راه اندازی کنیم.

پیشنهاد دومم اینه که مباحثی مانند css رو از ابتدایی ترین قسمت شروع کنید تا قسمت های پیشرفته. چون شاید خیلی ها مثل من اصلا رشته ی تحصیلشون ربطی به کامپیوتر یا نرم افزار نداشته باشه و آشنایی زیادی با راه اندازی صفحات وب نداشته باشن.

پیشنهاد بعدی که البته خودم هم میتونم به نوعی توش همکاری کنم اینه که آموزش محصولات تخصصی مانند solidworkd یا catia یا Autodesk inventor یا حتی اتوکد رو تهیه کنیم. البته برای همه ی موارد مذکور آموزش های پیشرفته ای در اینترنت موجود است که البته چند مشکل دارند اول حجم بالای اطلاعات است که با این اینترنت تقریبا هیچکس فکر دانلود هم به سرش نمیزند(crying) دوم اینکه این فایل ها در سرورهای اشتراک فایل خارجی هستند که دانلود از آنها هم اولا هم پیچیده است و هم هزینه بر. و مشکا دوم هم فارسی نبودن این محصولات است که کاربر در واقع همه ی نکات را متوجه نمیشود.

سوم اینکه دوستان عزیز در فروشگاه از این دست آموزش ها را در دستور کار خود قرار نمیدهند. ( و اینکه چرا؟)

لذا در کل اگر وقت کنم آموزشهایی از این قبیل را تهیه خواهم کرد:

solidworks

autodesk inventor

powerpoint

word

autocad

catia

auto play studio

adobe indsign

و برخی نرم افزارهای ریز و درشت دیگر

ولی با این همه ایجاد چنین آموزش هایی باعث ارتقا هر چه بیشتر جایگاه سایت راسخون میشود که بنده هم اگر وقت کنم و بتوانم قطعا محصولات آموزشی نیز تولید خواهم کرد.

با تشکر

وبلاگ شخصی میثم خرمپور

سه شنبه 24 اردیبهشت 1392  8:29 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m hosseinb68 ravabet_rasekhoon seeedmortezamosavi mtd1995 habibi
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول meysam001

سلام.

به نظر من بهتره دوره جدید آموزش ،پیرو دوره ی قبل باشه در واقع همون طراحی وب و غیره.

البته پیشنهاد من اینه که مثلا اینکه چطوری میشه با هاست های رایگان یا دیگر ابزار رایگان موجود در اینترنت یک سایت با استفاده از وردپرس راه اندازی کرد یا اینکه بتونیم به همین شکل یه فروشگاه اینترنتی هم راه اندازی کنیم.

پیشنهاد دومم اینه که مباحثی مانند css رو از ابتدایی ترین قسمت شروع کنید تا قسمت های پیشرفته. چون شاید خیلی ها مثل من اصلا رشته ی تحصیلشون ربطی به کامپیوتر یا نرم افزار نداشته باشه و آشنایی زیادی با راه اندازی صفحات وب نداشته باشن.

پیشنهاد بعدی که البته خودم هم میتونم به نوعی توش همکاری کنم اینه که آموزش محصولات تخصصی مانند solidworkd یا catia یا Autodesk inventor یا حتی اتوکد رو تهیه کنیم. البته برای همه ی موارد مذکور آموزش های پیشرفته ای در اینترنت موجود است که البته چند مشکل دارند اول حجم بالای اطلاعات است که با این اینترنت تقریبا هیچکس فکر دانلود هم به سرش نمیزند(crying) دوم اینکه این فایل ها در سرورهای اشتراک فایل خارجی هستند که دانلود از آنها هم اولا هم پیچیده است و هم هزینه بر. و مشکا دوم هم فارسی نبودن این محصولات است که کاربر در واقع همه ی نکات را متوجه نمیشود.

سوم اینکه دوستان عزیز در فروشگاه از این دست آموزش ها را در دستور کار خود قرار نمیدهند. ( و اینکه چرا؟)

لذا در کل اگر وقت کنم آموزشهایی از این قبیل را تهیه خواهم کرد:

solidworks

autodesk inventor

powerpoint

word

autocad

catia

auto play studio

adobe indsign

و برخی نرم افزارهای ریز و درشت دیگر

ولی با این همه ایجاد چنین آموزش هایی باعث ارتقا هر چه بیشتر جایگاه سایت راسخون میشود که بنده هم اگر وقت کنم و بتوانم قطعا محصولات آموزشی نیز تولید خواهم کرد.

با تشکر

با سلام و احترام

از پیشنهادات خوب شما صمیمانه متشکرم .

این تاپیک تا پایان خردادماه فعال است و بعد از خردادماه پیشنهادات را جمع بندی کرده و روال برگزاری دوره ها و موارد دیگر نیز بعد از آن اعلام خواهد شد.

در مورد آموزش محصولات تخصصی مثل

solidworks

autodesk inventor

powerpoint

word

autocad

catia

auto play studio

adobe indsign

که بهشون اشاره کردید فکر کنم بهتر باشه که ما فیلم های آموزشی رو به فارسی دوبله کنیم و نیایم  از ابتدا اقدام به تولید یک دوره آموزشی کنیم چون در این صورت در زمان صرفه جویی خواهیم کرد و به این شکل میشه دوبله و ترجمه هر محصول رو به یک شخص محول کرد و در یک بازه زمانی مشخص اونها رو جمع بندی کرد و برای عرضه به کاربران یا به صورت دانلود مستقیم و یا به صورت محصول در فروشگاه عرضه کرد .

موفق باشید.

سه شنبه 24 اردیبهشت 1392  12:37 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon meysam001 seeedmortezamosavi mtd1995 habibi
دسترسی سریع به انجمن ها