در ابتدای راه از خدای بزرگ میخواهم که در این راه پشتیبان و راه گشای امور باشد بنابراین با نگاه به اطرافیان یک تیم تبلیغاتی(جهت فعالیت در اینترنت ،در دانشگاهها،تالارها و گردهمایی های مختلف در سراسر کشور) در عرصه های مختلف بکار میگیرم.
با رفتار کریمانه ، بر سر خدمت رقابت میکنم همین مهمترین اصل در برابر دید مردم است
سفرها و دیدار با مردم را در اولویت قرار می دهم
رقابت در دنیای مجازی بسیار حایز اهمیت است خصوصا ارتباط با افراد و طیف های مختلف طرفدار از طریق اینترنت
بدون کتمان حقیقت و با نظر به خدمات گذشته ام هیچگونه از تواناییهای خودم در امر پذیرفتن این خدمت مقدس کوتاه نمی آییم و در تریبون ها ی مختلف حضور پیدا می کنم
در این مصاف خطیر هرگونه بىانصافى نسبت به دیگر رقبا را در جهت تخریب و تضییع حقوق آنان و ایجاد رقابت غیرمنصفانه نزد خدای خودم گناهی سنگین برمی شمرم بنا براین تبلیغات منفی بر علیه هیچ یک از رقبا به راه نمی اندازم.
تبلیغات در عرصه سیاسی همانند همانند شطرنج است و باید هرگونه حرکت را از قبل برنامه ریزی کرد.مثلا حضور در مکانهایی که سابقه خدمت در قبل از انتخابات را در آنجا داشته ام امری بسیار مهم است.
با پشتوانه های لازم در فضای تبلیغاتی با اقتدار به تشریح برنامه ها و مواضع شفاف خودم می پردازم .
مردم را با وعده و وعید دادن های بی مورد بر انتخاب خود تشویق نمی نمایم همین صداقت بهترین شیوه تبلیغاتی است.