پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
آجی سلما ظهر ها از چه ساعت تا چه ساعتی میتونید ؟
سلام. ساعت مشخصي نداره. ولي كلا بعد از ظهرها كمتر ميام.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
امروز سري جديد ارسال جوايز رو زدن. زينب بيچاره چند روزه داره احوال جايزشو مي گيره. نمي دونم حالا چكار كنم. تصورش رو بكن. واااااي. كسي جواب منو نمي ده. روابط عمومي هم كه تشكر مي زنه و از پاسخ دادن امتناع كرده. البته فعلا
سلام اجی
فکر کنم در تدارک یه جایزه خیلی خوب برای بچه ها هستن که وقت نمیکنن جواب شما رو بدن میخوان شما رو سورپرایز کنن
پیشاپیش این جایزه رو به زینب جان تبریک بگید از طرف من
نه بابا. قبلا پرسيدم. گفتن سي دي و كتاب و ... به زينب گفتم يا كتاب مياد يا سي دي. از خدا مي خواست سي دي باشه. البته كتاب هم دوست داره. خيلي هم علاقه به كتاب داره. ولي سي دي رو مي خواد براي بازي با كامپوتر. فكر كنم بايد 15 روز ديگه هم انتظار بكشه. هر روز از مدرسه مياد ميگه مامان تو سايت زدن جايزه ارسال شده من هم گفتم 15 ام. امروز بهش چي بگم؟؟؟
حتي بهشون گفتم اگه چيزي نميدين من از فروشگاه سايت براش خريد كنم. :(
بالاخره ساعت حضور در طرح صالحین کی شد صبح یا عصر ساعت چند ؟
فكر كنم. پنجشنبه صبح تا عصر :) باز صفحه قبل رو مرور كن ببين مطمئن شي. من كه هستم.
سلام آجی تبریک میگم نقل مکان کردین گویا؟ میگفتی می اومدیم واسه اسباب کشی کمکتون .
داستان 5 شنبه و یکشنبه و دوشنبه چیه؟؟؟
داستان رفتن شما و بحث تو روابط عمومی چیه ؟؟
چی شده اصلا چند چندیم ؟؟؟؟؟
امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم
سلام. تو تاپيكي مي نوشتيم. يكي اومد گفت اينجا رو لوس نكنيد. ما هم اومديم اينجا.
بعد هم تو روابط عمومي يكي سوالي پرسيده بود من هم جواب دادم. بعد جواب تندي نوشت . روابط عمومي دفاع كرد از من و بعد هم حساب كاربر رو بست. بعد دوباره عذرخواهي كرد و دوباره حسابش باز شد. همه ماجرا همين بود.
مختصر و مفيد. عجله دارم براي همين مختصر نوشتم و البته مفيد
باشه ولی نگفتی که ...هیچی ولش کن عجله داری بورو به کارات برس تا بعد
سلام اجی tahmores
شما با اجی noora همکار هستید ...
سلام
دوست عزیزtahmores ساعت و روز چی شد
خلاصه من کی شروع کنم
پیشنهادخوبیه وپست خوبیه
من تاکنون اطلاع نداشتم امابجای چت زنده میشه بعنوان ودرقالب قراردادن پست ازاین مبحث استفاده نمودامیدوارم مورداستقبال خوب کاربران بسیارخوب راسخون قرارگیرد.باتشکر
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
به نظر من همون پنج شنبه خوبه. از صبح تا بعد از ظهر. بعد هم تو امضاتون لينك طرح صالحين راسخوني رو قرار بدين.
با تسکر از پیشنهادتون
من خواستم بگذارم اما گفتم بذار ساعت و روز مشخص بشه بعد