نقل قول ravabet_rasekhoon
همراهان گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر فراوان از کاربر گرامی و همراه محترم salma57 برای ایجاد این تاپیک و سایر شرکت کنندگان فعال آن
با توجه به وجود تاپیک "هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!" در تالار پاتوق راسخونی ها که دقیقا با همین مضمون و اهداف ایجاد شده است، گمان می شود ایجاد و تبلیغ این تاپیک نوعی موازی کاری محسوب شده و باعث ایجاد سردرگمی و پراکندگی بین کاربران و پست ها گردد.
لذا از همه دوستان گرامی فعال در این تاپیک خواهشمندیم پست های تعاملی روزمره ، بدون موضوع و چت گونه خود را در تاپیک"هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!" ارسال کنید و مباحثی که دارای موضوع مشخص جهت تبادل نظر و گفتگو هستند را در تالار های گفتگوی آزاد مطرح و دنبال فرمائید.
موفق باشید
با عرض سلام و خير مقدم
همانطور كه در صفحات اول تاپيك هم گفتم هدف من اصلا موازي كاري با تاپيك هر چه مي خواهد دل تنگت بگو نبوده و نيست. تاپيك مذكور تقريبا به صورتي در آمده كه بيشتر حالت دل نوشته دارد. و كاربران دلتنگي هاي خود را در آن مي نويسند. اگر چه در اوايل اينگونه نبوده ولي كاربران فعلي آنجا را بيشتر براي بيان دلتنگي هاي خود مي پسندند.
گاهي دل نوشته هاي جالب و خواندني و دلگويه هاي آنها در بين احوالپرسي هاي روزمره ديگر كاربران قرار مي گرفت و من با اينكه شخصا از تاپيك مذكور خوشم مي آمد به دليل دل نوشته هاي زيباي دوستان قبل از نوشته من قرار داشت از نوشتن در آنجا صرفنظر مي كردم. با ايجاد اين تاپيك سعي داشتم اين دو را از هم جدا كنم.
با اين حال اگر شما صلاح مي دانيد چشم! اينجا هم نمي نويسم
با تشكر از شما