0

گزارش اختصاصي خياباني از سانتياگو برنابئو براي راديو الان (طنز)

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

گزارش اختصاصي خياباني از سانتياگو برنابئو براي راديو الان (طنز)

سلام و خدا قوت، خانم ها و آقايون، ليديز اند جنتلمن راديو الان امروز رو از دست ندين، آخه امشب در مرحله حساسي از جام قهرمانان باشگاه هاي اروپا دورتموند آلمان و رئال از اسپانيا با هم بازي دارن، ما هم به خاطر علاقه وافر شما به گزارشگر مهربون و شيرين کشورمون يعني جواد خياباني، از ايشون خواستيم که به سانتياگو برنابئو بره تا با شوخي هاي هميشگيش اين بازي رو براي ما گزارش کنه، جواد جان صداي من رو داري؟ خياباني: نه من يک صدا دارم واسه خودمه، البته جا داره همين اول به تمامي شنوندگان سلام عرض کنم، به خصوص شنوندگاني که شنونده ما هستن، همين اول بازي مدافع رئال يک چيزي در گوش کاسياس مي گه، از ساق پاش که مصمم روي زمين گذاشته معلومه که مي گه ايکرجان، توپ دوست ماست، ما بايد موفق باشيم، هنوز بازي شروع نشده يک نفر ليزر ميندازه توي چشم کاسياس، هر کي ليزر انداخته قطعاً با ليزر، ليزر انداخته، خب يک اشتباه وحشتناک از پيکه و داور پنالتي مي گيره، کسي که پشت توپه حتماً ميخواد پنالتي رو بزنه، مي زنه اما کاسياس مثل يک هواپيما خيز برميداره و توپ رو نمي گيره، گل براي دورتموند، چه جالب دورتموند به همين سرعت يک گل ديگه از روي نقطه پنالتي زد، اما انگار داشتيم صحنه آهسته گل اول رو مي ديديم. بازي تموم شد اما فقط در نيمه اول، هنوز هيچ تيمي نباخته چون هنوز هيچ تيمي نبرده، اما تيمي که در پايان ببازه بازنده است مگه اين که اتفاق خاصي بيفته وگرنه تيم برنده حتماً برنده است. حالا نيمه دوم شروع مي شه، کريس رونالدو همين اول کار توپ رو مزه مزه مي کنه اما نمي خوره، ببخشين نمي زنه، فعلاً تا اين جاي کار دورتموند يک، چون يک گل زده و رئال صفر چون گلي نزده و حالا يک گل که نمي شه براي رئال اما تو برگشت مدافعان دورتموند توپ رو آروم مي کنن، اين بازيکن علاقه زيادي به ماشين لامبورگيني داره و توي 13 سالگي به تنهايي مي بينيم که حالا ژاوي مثل يک پلنگ زخمي که نه ژاوي فردا با لباس بارسا بايد به ديدار بايرني بره که با لباس خودش بازي مي کنه و اين مسعوت اوزيله که يک گل براي رئال ميزنه تا مثل يک گلادياتور به اعتماد مربي جواب پاسخي مناسب که گل گل گل، حالا بايد از اين جا به بعد ببينيم که بقيه بازي رو ببينيم...

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 10 اردیبهشت 1392  1:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها