امروزه بسياري از مردم در آشپزخانه هاي خود از کابينت هاي MDF استفاده مي کنند که به نسبت با قيمت هاي زيادي هم ساخته و نصب مي شود. روش هايي که در ادامه ذکر مي شود مي تواند شما را در نگهداري هر چه بيشتر کابينت ها ياري کند:
۱ - براي تميز کردن کابينت و ديگر سازه هاي MDF ازيک اسفنج مرطوب استفاده کنيد و از به کاربردن اسکاچ و شوينده هاي اسيدي جداً خودداري کنيد؛ زيرا استفاده از اين مواد به کابينت و يراق آلات آن آسيب مي رساند. همچنين مي توانيد براي پاک کردن کابينت MDF از يک دستمال نمدار آغشته به مواد شوينده معمولي استفاده و بلافاصله آن را با يک دستمال نمدار چندين بار پاک و در انتها خشک کنيد.
۲ - هرگز دستمال هاي خيس آشپزخانه را براي خشک شدن از در ها يا دستگيره کابينت آويزان نکنيد؛ زيرا تماس طولاني رطوبت با کابينت ، باعث آسيب ديدن آن مي شود.
۳ - براي پاک کردن درهايي که قاب پروفيل MDF يا آلومينيمي دارند ، مراقب باشيد مواد شوينده و آب به داخل درزها نفوذ نکند؛ زيرا نفوذ آب به مرور باعث کپک زدگي و ايجاد باکتري و در آخر باعث خرابي درها خواهد شد.
۴ - هرگز درهاي کابينت هاي ديواري را باز نگذاريد؛ زيرا بخار و گرماي حاصل از پخت و پز باعث آسيب ديدن آن ها مي شود.
۵ - در را بيش از زاويه معمول باز نکنيد؛ زيرا رگلاژ درها به هم مي خورد و باعث ساييدگي آن ها خواهد شد .
۶ - براي پاک کردن لک ، آثار دست ، جوهر و ماژيک هرگز از موادي چون وايتکس ، استون ؛ الکل صنعتي و... به طور مستقيم استفاده نکنيد، زيرا اين مواد مي تواند به سطح رو کش دار MDF آسيب برساند . براي استفاده از اين مواد بهتر است آن ها را با آب رقيق و بعد استفاده کنيد.
۷ - قبل از اين که شيشه هاي حاوي سرکه ، روغن ، مربا و ترشيجات را داخل کابينت بگذاريد مطمئن شويد ، زير آن تميز است و در آن باز نيست زيرا در بلند مدت باعث ايجاد لک و تغيير رنگ کابينت شما خواهد شد.
۹ - از بريدن نان و ديگر مواد غذايي روي کابينت و همچنين تراشيدن لک و غذاهاي ريخته شده و خشک شده روي کابينت خودداري کنيد. زيرا باعث خراشيدگي سطح رويي کابينت مي شود.
۱۰ - از تجمع آب دور سينک ظرف شويي و گوشه هاي صفحه کابينت به مدت طولاني جلوگيري و آب جمع شده را با دستمال خشک کنيد؛ زيرا در طولاني مدت باعث ايجاد پوسيدگي در کابينت شما خواهد شد.