0

اگر رئیس جمهور شوم ... (تاپیک با امتیاز ویژه)

mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

پاسخ به:اگر رئیس جمهور شوم ... (تاپیک با امتیاز ویژه)

اگه بودم همه مرز هارو مثه بقیه کشور ها بی پاسپورت و چیزای دیگه باز میکردم نه مثه کشور اذربایجان که اونا راحت میانو ما بسختی میریم....

یارانه هارو برمیداشتمو مثله قبلا ولی با فرهنگ سازی و الگوی مصرف پیش میرفتیم و همه توزیعات کالاهای اساسی رو به دولتم میسپوردم نه به دلالا...

توی بخش کشاورزی با تک تک کشاورزا قرارداد رسمی میبستمو محصولاشونو هم به قیمت مناسب و هم راضی نیگهشون میداشتم هم مردمو هم کشاورزارو...

توی بخش سیاست تنها راه و موضع انبیا و با عبرت های ایشان و نهج البلاغه ارزشمند...

توی خودرو سازی که بحساب خودش مثلا صنعت هست واردات رو آزاد میگذاشتم و با تعرفه محدود مثلا 20% ولی منطقی و اصولی، و این 20% رو به تولیدات ملی میرسیدیمو تولید داخلی و  صادرات میکردیم

خودرو ساز ها هم چون مجبور بودن مجهزو با کیفیت میدادن محصول بیرون...

توی بخش فرهنگی کلیه شبکه های ماهواره که رخنه کردن توی فرهنگ ما و ما بیکار نشستیمو نگاه میکنیم مسدود میکردم....

البته افکار و برنامه ها که زیاده که در این مبحث جاش نیست...

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

جمعه 6 اردیبهشت 1392  1:46 AM
تشکرات از این پست
salma57 mashhadiboy tahmores afsoon77 hoseini1362 seeedmortezamosavi zibatak
thatman
thatman
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 155

میکوبیدمش از اول میساختم

من همان دم که وضو ساختم از چشمه عشق         چهار تکبیر زدم یکسره بر هر چه که هست

جمعه 6 اردیبهشت 1392  8:38 AM
تشکرات از این پست
tahmores afsoon77 hoseini1362 seeedmortezamosavi zibatak
mashhadiboy
mashhadiboy
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 152

اگر رئيس جمهور شوم  به زودی مشکل گرانی و مخصوصا بیکاری را رفع میکردم و هزینه های سفر استانی رو خرج کار بهتری میکردم .اولویت مهم تهیه خانه برای نیازمندان با اقساط درآمدی کم و حدالامکان رسیدگی به نیازمندان و فقیران بود

جمعه 6 اردیبهشت 1392  10:29 AM
تشکرات از این پست
tahmores afsoon77 hoseini1362 seeedmortezamosavi zibatak
ebmilad
ebmilad
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 29

من نمیدونم چرا همه میگن گرونی . گرونی . قبول کنیم که یه کم هم تقصیر خودمون هست . ( اکثر مشکلات از دولته ) برای حل مشکلات یه کشور باید یکم عمیق تر به قضیه نگاه کرد . ریشه تمام مشکلات در فرهنگ سازی می باشد . اگر فرهنگ سازی درست باشد ، همه چیز درست میشود . دیگر گرانی به وجود نخواهد آمد . دیگر جرم و اختلاس اتفاق نخواهد افتاد . دیگر رشوه خواری در جامعه مد نمی شود . پس حالا من باشم یا هر کس دیگه ای باید فقط رو فرهنگ سازی کار کنه . من یه تجربه کاری خودمو میگم و تاثیر فرهنگ سازی رو براتون مشخص میکنم . بنده تو وبسایتم یک محصول رو میفروختم به قیمت 2000 . اصلا فروش نداشتم . یه بار تفریحی قیمت رو کردم 8000 تومن . بعد یک روز فروش اون محصول در سایت شد 6 نفر در هفته . این یعنی چی ؟ یعنی مردم فکر میکنن چیزی که قیمتش زیاد تره بهتره . بعضی جا ها این فکر درسهت و بعضی اوقات غلط . اگر ما در جامعه فرهنگ سازی کنیم که همه چیز رو با تحقیق انتخاب کرد  دیگه چنین مشکلی پیش نمیاد و حتی گرونی هم ممکنه پیش نیاد . 

من معتقدم که این فرهنگ سازی جتی میتونی کشور های خارجی رو هم مقابل ما به زانو بندازه . حالا دیگه اینو زیاد روش بحث نمیکنم .

پس مهم ترین مسئله ((((( فرهنگ سازی ))))) است

جمعه 6 اردیبهشت 1392  12:30 PM
تشکرات از این پست
tahmores afsoon77 hoseini1362 seeedmortezamosavi zibatak rashon
alirezarajabipoor
alirezarajabipoor
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 671

می دانم که خیلی از کارها را که فکر می کردم بتوانم انجام بدهم نخواهم توانست که انجام بدهم و می دانم که پس از پایان دوره ریاست جمهوری ام اگر جانم هم قربانی این ملت کرده باشم از من طلبکار خواهند بود خواهم دانست که کارهای مثبت من را نادیده و کم اثر می بینند و کارهای اشتباهم را بزرگ می کنند چراکه گروهی که پس از من می خواهند رای بیاورند به هر حال تا بوده چنین بوده پس دور باد مرا

http://www.gif-anime-gratuit.com/gif-anime-gratuit/webmaster/livre-d-or/livre_signe010.gif

اللهم عجل لولیک الفرج
http://ahmadynejad.rasekhoonblog.com/

جمعه 6 اردیبهشت 1392  4:34 PM
تشکرات از این پست
afsoon77 tahmores hoseini1362 seeedmortezamosavi zibatak rashon
ialimohammadi
ialimohammadi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 107

1-مشکل حجاب را در جامعه حل می کنم زیرا دین و اعتقادات در نحوه ی زندگی موثر است.

2-مشکلات اعتقادی را حل می کنم

3-سعی در افزایش تولیدات ملی دارم

4-مشاغل را افزایش می دهم

5-بر روی سطح علمی کشور کار می کنم

6-سعی می کردم در تحقق چشم انداز 1404

یازهرا

جمعه 6 اردیبهشت 1392  9:15 PM
تشکرات از این پست
afsoon77 tahmores hoseini1362 seeedmortezamosavi zibatak rashon
afsoon77
afsoon77
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 173

فقط فقط در کنار مردم و با مردم زندگی می کنم و هیچ گاه برای بدست آوردن رای دروغ به مردم نمی گویم . با مردم رو راست باشم و فقط به فکر آینده ملت و کشور قدم بر خواهم داشت .

جمعه 6 اردیبهشت 1392  10:14 PM
تشکرات از این پست
tahmores hoseini1362 seeedmortezamosavi zibatak rashon
KAVOSH
KAVOSH
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 166

اگر رئیس جمهور شوم ...

بیشتر بودجه کشور را به آموزش و پرورش اختصاص میدم ! چون مهمترین و اساسی ترین رکن رشد و توسعه کشور همین آموزش و پرورش است . برای اثبات این ادعا به یک نمونه تاریخی بسنده می کنم :

کشور آلمان در هر دو جنگ جهانی آغاز کننده جنگ بود که در نهایت در هر دو جنگ شکست خورد و مجبور به پرداخت 33,000,000,000 دلار غرامت به متفقین شد ! ( گفته شده که از دلایل آغاز جنگ این بوده که در آلمان بحران بسیار شدیدی وجود داشته و این کشور برای صادر کردن بحران به خارج و رهایی از بند آن این جنگها را آغاز کرده است . وضع بحران به قدری وخیم بوده که برای مثال خوردن گوشت سگ و گربه امری عادی محسوب می شده و ارزش پول این کشور به قدری کاهش یافته بوده که با مقدار پولی که قبل از بحران توان خرید یک هتل مجلل را داشته ، در دوره بحران فقط توانایی خرید 4 شیشه نوشابه را داشته است !!! )

اما در سال 1988 ورق برگشت ! یعنی در فاصله کمتر از 45 از سال پس از جنگ جهانی دوم ، تولید ناخالص ملی آلمان به 870,000,00,000 دلار رسید ! و با این شاخص آلمان بعد از ژاپن ( کشور هم پیمان آلمان در جنگهای جهانی و مثال بارز آموزش و پرورش موفق ) در رده دوم جهان تراز بازرگانی قرار گرفت !!! این در حالی بود که کشور آمریکا در همان سال 108,000,000,000 دلار در این تراز کسری آورد !!!

در اینجا این سوال مطرح می شود که چه علل و عواملی باعث شد آلمان ( و همچنین ژاپن ) از آن وضعیت اسفبار به این مرتبه بالا رسیدند ؟

بعد از طرح این سوال لیستی از عوامل دخیل تهیه شد که مهمترین آنها عبارتند از : 1)مدیریت  2)فرهنگ کار  3)رشد اجتماعی  4)مسئولیت پذیری  5)تلاش بی وقفه مردم و ... .

حال اهمیت آموزش و پرورش از این جا معلوم می شود که تمام این لیستی که ارائه شده است زاده ی یک آموزش و پرورش موفق است !

جمعه 6 اردیبهشت 1392  10:43 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon tahmores hoseini1362 seeedmortezamosavi zibatak rashon
mshhms
mshhms
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 59

اگر من رییس جمهور شوم:

1-بهترین کارآفرینان و اقتصاددانان را جمع میکنم تا بتونیم رشد اقتصادی داشته باشیم و این گرانی را مهار کنیم و قیمت ها رو کم کنیم.

2-بهترین روحانیون و جامعه شناسان را جمع میکنم تا بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی  و جنگ نرم را پیداکنم و اوضاع کشور بهتر بشود.

3-اجرای برنامه هایی در زمینه جذب  دانشجو نه بوسیله کنکور بلکه به روش استعداد یابی .

4-طرح هایی اقتصادی و صنعتی و فرهنگی را بوسیله متخصص آن اجرا مکنم نه با نظارت سیاستمداران.

5-وزرایی را هم که انتخاب میکنم متناسب با تحصیلات و تجربه آنها انتخاب میکنم نه  به سابقه وزیر بودن یا آشنا بودن.

.........................

شنبه 7 اردیبهشت 1392  11:47 AM
تشکرات از این پست
tahmores hoseini1362 seeedmortezamosavi zibatak
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

اگر شوم ابتدا اوضاع اقتصادی رو سروسامان میدم.بعد اشتغال جوانان را بررسی میکنم و ....

شنبه 7 اردیبهشت 1392  12:04 PM
تشکرات از این پست
amvagedarya
amvagedarya
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 575

اگه من رییس جمهور شدم سعی می کنم در بین مردم باشم تا اینکه خودم رو از مردم درو نگه دارم چون همین باعث میشه مردم رو درک نکنم.

و خود به خود درد مردم رو بهتر درک میکنم.

وقتی این همه گرونی و خرج های بیهوده، پارتی بازی و مالیات زیاد و ...

مثلاً امسال که مالیات بیشتر شده خدمات دولت هم به همون نسبت زیاد شده؟

این همه همایش های بی محتوا و فیلم و سریالهایی که ارزش نگاه کردن نداره آیا این دور ریختن سرمایه های مملکت نیست؟

وقتی تو یه اداره های که خواستن استخدام کنن پارتی بازی نمیشه؟

هرچند اجرای همه این کارا سخته اما سعی می کردم انجام بدم.

چون گرونی فقر میاره و فقر هم ایمان رو از بین میبره.

این حدیث از امام علی (ع) هست که میفرمایند:فقر ایمان را از بین می برد.

شنبه 7 اردیبهشت 1392  12:50 PM
تشکرات از این پست
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

اولین کاری که میکنم سربازان گمنام رو میفرستم بین مسئولان ، تا مسئولانی که لیاقت مسئولیتشونو ندارن رو از کار اخراج کنند و کسانی که لیاقت سمت و کار دارن رو جایگزین کنند که این روزها کم از این دست آدمها نیستند، برای گرانی که این روزها بیداد میکند فکر چاره ایی میکردم

دستانی که به بیت المال تجاوز میکردند را بدون درنگ قطع میکردم ، به فکر خانه و خوراک و پوشاک مردمم بودم که از نیاز های اولیه و اساسی یک خانواده و یک جامعه است که متاسفانه مردم ما در همین نیاز های اولیه و اساسی خویش نیز مانده اند و تاسف بر مسئولان کنونی ایران،

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

شنبه 7 اردیبهشت 1392  2:12 PM
تشکرات از این پست
tahmores hoseini1362 shokraneh seeedmortezamosavi zibatak
akram_h
akram_h
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 25

در درجه اول تورم رو مهار میکردم

مشکلات اقتصادی کشور رو حل می کردم

برای حل مشکلات چه اقتصادی چه فرهنگی و سیاسی برنامه ریزی باند مدت داشتم و از گرفتن تصمیمات آنی خودداری می کردم

شنبه 7 اردیبهشت 1392  3:47 PM
تشکرات از این پست
seiedamin
seiedamin
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 22

ابتدا فرهنگ جامعه رو درست میکردم.

باور کنید فرهنگ درست شه همه چی حله

یُرِیدُونَ أَن یُطْفِؤُواْ نُورَ اللّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَیَأْبَى اللّهُ إِلاَّ أَن یُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ

می ‏خواهند نور خدا را با سخنان خویش خاموش کنند ولى خداوند نمی گذارد تا نور خود را کامل کند، هر چند کافران را خوش نیاید.

// سوره توبه آیه 32

فیزیک دان

شنبه 7 اردیبهشت 1392  4:47 PM
تشکرات از این پست
hoseini1362 tahmores seeedmortezamosavi zibatak
hoseingh855
hoseingh855
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 113

سوال بسیار خوبی مطرح کرده اید و امیدوارم کاندیداهای ریاست جمهوری یه نیم نگاهی به مطالب مطرح شده در این صفحه بیاندازند ... بگذریم ...

به نظر من مهمترین وظیفه دولت آینده نظارت جدی و مستمر بر اوضاع بازار و مهار گرانیهای بی رویه اجناس ضروری مردم جامعه است که خود باعث حل بسیاری از مشکلات مردم خواهد شد.

افزایش اختلاف طبقاتی و فقیر تر شدن فقرا و غنی تر شدن اغنیا ریشه ی بسیاری از مشکلات و معضلات جامعه ی ماست. از قدیم گفته اند "فقر که از در بیاد تو، ایمان از پنجره میره بیرون ..." (یه چیزی تو این مایه ها!)

وضعیت کار و ازدواج جوانان هم که دیگه نیازی به گفتن من نداره ! شعار همه ی دولت ها هم بوده ولی ....

بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد

ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد

شنبه 7 اردیبهشت 1392  6:39 PM
تشکرات از این پست
tahmores zibatak
دسترسی سریع به انجمن ها