با سلام
قبل از این که بخوام در این مورد صحبت کنم بهتر بگم ما انسا ن ها وقتی در سمت و پستی قرار میگیریم تغییر میکنیم لحظه ای به خودمون نگاه کنیم ایا در جایگاهی که هستیم وظایفمون رو به خوبی انجام میدیم ؟
1 . اگر روزی ریسس جمهور بشم سعی نمیکنم گرانی را مهار کنم حقوق مردم را زیاد کرده تا از پس تورم بر بیایند در همه دنیا تورم وجود داره با این تفاوت که حقوقشان با توجه به تورم افزایش میابد نه کاهش
2 . سعی میکنم ارتباط را با کشورهای دیگر بر قرار کنم تا کشورم همچون بقیه کشور ها به پیشرفت برسد
3 . به جای دادن وام اشتغال زایی ان قدر کارخانه احداث میکردم تا دیگر جوانی بیکار نباشد
4 . به جای دادن مسکن مهر انقدر به تولید تجارت میپرداختم که هر کسی با حقوقی که میگیرد صاحب خانه شود
( میگویند اگر میخواهی به کسی کمک کنی به او ماهی نده ماهی گیری یاد بده )
منم تجارت یاد میدادم نه .........
5 .به جای حجاب اجباری و هزینه برای گشت ارشاد فرهنگ حجاب یاد میدهم .
6 . هر کس باید در جایگاهی قرار بگیرد که رشته و تجربه اش پیرامون آن باشد نه این که مثلا کسی کشاورزی خوانده بعد در اقتصاد فعالیت میکند بعد میکویند چرا اقتصاد و کشاورزی کشور مشکل دارد
کار را به کاردان مسپارم
7 . در مورد سطح علمی جوانان سعی میکنم مثل کشور ژاپن عمل کنم اول کشف استعداد بعد انتخاب رشته که اکنون در کشور ما بر عکس شخص درس را میخواند تمام میشود بعد میفهمد برای این رشته نبوده است بعد از این شخص توقع هم دارند