0

آشنایی با روش تهیه مربا به

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

آشنایی با روش تهیه مربا به

یک کیلو به خرد کرده، یک کیلو شکر (معادل 4 لیوان سرپر)، یک کیلو آب (معادل 4 لیوان)، را در یک قابلمه ریخته، روی شعله متوسط دم می‌کنیم

مواد لازم برای تهیه مربا به

 

شکر یک کیلو

به یک کیلو

آب لیمو تازه نصف فنجان

هل  کوبیده یک قاشق مربا خوری

 

با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه شش کاسه ماست خوری از ”‌مربا به“ خواهیم داشت.

 

یک عدد لیمو  درشت برای تهیه نصف فنجان آب لیمو تازه، چهار لیوان شکر معادل یک کیلو گرم

مربا بهمربا به

 

یک قاشق مربا خوری پودر هل کوبیده، یک کیلو به خرد کرده (حدود یک کیلو و صد گرم به خرد نکرده نیاز می‌باشد)

مربا بهمربا به

 

طرز تهیه مربا به

یک کیلو به خرد کرده، یک کیلو شکر (معادل 4 لیوان سرپر)، یک کیلو آب (معادل 4 لیوان)، را در یک قابلمه ریخته، روی شعله متوسط دم می‌کنیم.

مربا به

 

یک قاشق مربا خوری هل کوبیده را به مربا اضافه کرده تا مربا حدود 2 الی 3 ساعت با بخار زیاد بپزد و رنگ بیندازد. (باید مرتب بخار از دم کنی بیرون بیاید تا مربا قرمز شود) وقتی مربا قوام آمد، نصف فنجان آب لیمو تازه را اضافه کرده، هم می‌زنیم و بعد شعله را خاموش می‌کنیم.

مربا به

 

مربا به آماده می‌باشد. در قابلمه را گذاشته تا مربا آرام آرام سرد شود. (در حین سرد شدن چند مرتبه آن را هم می‌زنیم) سپس در ظرف دربسته ریخته در یخچال می‌گذاریم.

مربا به

 

نوش جان

مربا به

 

پنج شنبه 29 فروردین 1392  12:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها