پاسخ به:قالب های ارسالی کاربران
قالب حرفه ای و مجهز رونالدو
امکانات : مترجم ، جستجوگر گوگل ، ابزار گوگل پلاس ، تصاویر تصادفی ، ساعت ، نمایش دهنده ای پی ، فال و طالع بینی
سازنده : پیچک
مترجم : محمد نوروزی پور
لینک دانلود :دانلود ازuploadboy
با تشکر
عشق من بازی سازی
هدفم بزرگ شدن
ارزوم ظهور اقا امام زمان
ترجمه ی قالب 36 پیچک
دانلود
هزینه : یک صلوات
قالب عید سعید فطر برای وبلاگ
با سلام
برای دانلود کد بر روی عکس زیر کلیک کنید...
چهار راه برای رسیدن به آرامش: 1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه
قالب حضرت علی(ع) برای وبلاگ
قالب افکت آبی برای وبلاگ
برای دانلود کد بر روی عکس زیر کلیک کنید
سلام
قالب وبلاگ راسخون بلاگ در موضوع نجوم
برای دانلود روی عکس کلیک کنید
دمو قالب را ببینید!
هنر وبلاگ نویس ، خلق محتواست نه تقلید آن
سعی می کنم تا حد معقول از تجربیات دیگران استفاده کنم. حد معقول یعنی نکات مثبت هر تجربه؛ که باعث پیشرفت می شود. اگر با تمام وجود تلاش می کنید، هیچوقت به خود این تفکر را راه ندهید که پیشرفت نخواهید کرد.
قالب محرم برای وبلاگهای راسخون (1)
قالب محرم برای وبلاگهای راسخون (2)
قالب محرم برای وبلاگهای راسخون (3)
برای دانلود کد بر روی عکس کلیک کنید
قالب پرشین جی اف ایکس :
ارسالی توسط کاربر محترم amirhmz
---------------------------------------------------------------------------------
قالب دفتر خاطره :
قالب کلاسیک :
ارسالی توسط کاربر محترم sajjadsaleh
جدیدترین قالب فارسی که تازه از سایت اصلیش منتشر شده و من سریعتر از هر جای دیگه اونو برای کاربرای عزیز راسخون به رایگان ویرایش و حالا منتشر میکنم دوستان عزیز برای دریافت این قالب به ادامه مطلب بروید.
این قالب بسیار زیبا و حرفه ای و سبک میتواند نیاز انواع کاربران را برطرف سازد این قالب برای وبلاگ شخصی و وبلاگ های خبری بسیار مناسب است شما میتوانید این قالب را در وبلاگ قالب ساز دریافت نمایید.
نمونه آنلاین این قالب
دریافت این قالب از وبلاگ سازنده
ترجمه قالب من عاشق مادرم
این هم قالب
من عاشق مادرم
به نیت ایام فاطمیه
لینک دانلود
در وبلاگ خودم امتحان کردم
خیمه فاطمیه
فقط قسمت نظر دهی اشکال داره کمک کنید
۩۞۩ منتظر حضور گرم شما در هیت حسینی راسخون هستیم ۩۞۩
نقل قول taha25 این هم قالب من عاشق مادرم به نیت ایام فاطمیه لینک دانلود در وبلاگ خودم امتحان کردم خیمه فاطمیه فقط قسمت نظر دهی اشکال داره کمک کنید
نقل قول taha25
با سلام و تشکر بخاطر قالب
به احتمال زیاد مشکل بخش نظرات ، بخاطر فراخوانی جی کوئری در قالب هست که با بخش نظرات تداخل پیدا میکند . شما باید فراخوانی های جی کوئری را حذف و تست کنید .