گوشت منجمد را سريع يخزدايي نكنيد
گوشت منجمد را سريع يخزدايي نكنيد
|
|
هدايت حسيني مدير كل نظارت بر مواد غذايي وزارت بهداشت گفت: براي اين كه ارزش تغذيه گوشت كاهش پيدا نكند 24 ساعت قبل از مصرف بايد از محيط فريزر خارج و در محيط يخچال قرار داده شود يعني دماي گوشت را از منفي 18 درجه به صورت تدريجي به 4 درجه رساند.
مدير كل نظارت بر مواد غذايي وزارت بهداشت افزود: در روش انجماد سرعت رشد ميكروارگانيسمها كاهش پيدا كرده و آبي كه در ماده غذايي وجود دارد و در اختيار باكتري قرار ميگيرد در زمان انجماد كاهش پيدا كرده و زمان نگهداري گوشت افزايش پيدا ميكند.
وي گفت: گوشت را ميتوان در دماي منفي 18 درجه به مدت يك سال نگهداري كرد و براي اين كه سلولهاي ماهيچهاي گوشت آسيب كمتري ببيند و ارزش تغذيهاي گوشت كاهش پيدا نكند، بهتر است براي رفع انجماد آن به مدت 24 ساعت گوشت را از فريزر خارج كرده و در محيط يخچال قرار داده يعني دماي گوشت را از منفي 18 درجه به 4 درجه برسانيم كه براي پخت و پز آماده شود. در اين صورت ارزش غذايي آن كاهش پيدا نميكند.
|
دوشنبه 26 مرداد 1388 11:04 AM
تشکرات از این پست