یکی از خبرگزاری ها گفتگویی را با کفاشیان انجام داده است؛ اگر می خواهید متوجه شوید که چقدر کفاشیان را می شناسید، از شما دعوت می شود در این آزمون "کفاشیان شناسی" شرکت کنید!
یکی از خبرگزاری ها گفتگویی را با کفاشیان انجام داده است؛ اگر می خواهید متوجه شوید که چقدر کفاشیان را می شناسید، از شما دعوت می شود در این آزمون "کفاشیان شناسی" شرکت کنید!
1- کفاشیان: "من با ... بزرگ شدهام. پنج سال ... داشتیم."
الف. آپاندیس- دل درد
ب. عباسی- با هم ارتباط خوبی
ج. خنده- اینقدر خندیده بودم که دل و روده ای بریده
د. مجمع- با هم ارتباط خوبی
2- کفاشیان: "البته شاید به قول شما این از هوش من باشد اما یک باهوشتر از من باید باشد که ... جدیدی رو کند."
الف. برنامه های
ب. بی بی
ج. سرباز
د. آس
3- کفاشیان: "هر روز از یک طرف ما را... . ... سیخ می زنند."
الف. به میهمانی دعوت می کنند- هی برای ما جوجه
ب. میزنند- رسانهها از یک طرف و دیگران از طرف دیگر
ج. تحویل می گیرند- برایمان گوجه و کباب
د. آقای طراح سئوال! گرفتی ما رو؟! جاخالی ها زیادی هست! جمله همین طوری درست است!
4- کفاشیان: "خودمان که تجزیه و تحلیل کردیم ... اصلا به صلاح نیست درباره رییس فدراسیون و تغییر او حرف بزنیم."
الف. و به این نتیجه رسیدیم که وقتی رئیس فدراسیون به این باحالی داریم و اینقدر فوتبالمان موفق عمل کرده است،
ب. اصلا تا قبل از خرداد و بازیهای حساس تیم ملی برای جام جهانی،
ج. به خودمان نمره 20 دادیم و بعد کلی خندیدیم و بیانیه ای دادیم که
د. آقای طراح سئوال! گرفتی ما رو؟! جاخالی ها زیادی هست! جمله همین طوری درست است!
5- کفاشیان: خرداد ... روشن میشود.
الف. نتایج انتخابات
ب. تکلیف همه
ج. لامپ
د. با رفتن من آینده تیم ملی فوتبال
6- کفاشیان: "هر کسی یک چیزی میگوید. خب من باید چه روحیهای داشته باشم؟! به قول معروف ... ."
الف. باید خیلی [...] باشم که بمانم!
ب. باید خیلی چیز باشم که بمانم!
ج. کار هر بز نیست خرمن کوفتن!
د. کار را باید به دادکان سپرد!
توضیح ضروری: باور کنید در سئوال اول و دوم گزینه "د" و در باقی سئوالات گزینه "ب" صحیح می باشد! نمره خودتان از 6 را برایمان کامنت کنید!
نتایج آزمون:
اگر از 6 سئوال صفر شده اید: شما در عمرتان یکبار هم برنامه 90 ندیده اید و احتمالا بصورت اتفاقی وارد صفحه ورزشی سایت عصرایران شده اید؛ چون اصلا علاقه ای به فوتبال ندارید!
اگر نمره تان بین یک،2 یا 3 است: به شما تبریک می گوییم! امتیاز خوبی کسب کرده اید! معلوم است علاوه بر علاقه مندی به فوتبال، از هوش بالایی برخوردار هستید!
اگز نمره یتان 4 یا 5 است: یحتمل یکی از اقوام آقای کفاشیان و یا یکی از اعضای مجمع هستید!
اگر نمره یتان 6 شده است: یا شما آقای کفاشیان هستید و یا آن خبرنگاری که با او مصاحبه کرده است!
عصرایران