0

شليل ، چربي‌هاي بد خون را كاهش مي‌دهد

 
aghebatbekheir
aghebatbekheir
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
تعداد پست ها : 47
محل سکونت : اصفهان

شليل ، چربي‌هاي بد خون را كاهش مي‌دهد

شليل ، چربي‌هاي بد خون را كاهش مي‌دهد


برليانت بزرگمهر يك متخصص تغذيه گفت: شليل به دليل داشتن فيبر باعث كاهش چربي‌هاي بد خون مي‌شود. شليل منبع غني ويتامين‌هاي A ،C و سرشار از پتاسيم است.

يك متخصص تغذيه گفت: شليل بسيار كم‌كالري و كاهش‌دهنده چربي خون است و در پيشگيري از بروز بسياري از بيماري‌هاي مزمن نظير سرطان، ديابت و بيماري قلبي عروقي كه از مهم‌ترين علل مرگ و مير هستند، موثر است.

بزرگمهر اضافه كرد: بهتر است از شليل به جاي چيپس و پفك در ميان‌وعده‌ها مصرف شود. شليل مي‌تواند آب مورد نياز بدن را تامين كند.

دوشنبه 26 مرداد 1388  10:30 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها