0

ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

چهار عدد فلفل دلمه ای را شسته، داخل آن را خالی می‌کنیم و آن را با ترشی لیته مخلوط پر می‌کنیم و در ظرف شیشه ای قرار می‌دهیم.

 

 

 

 


مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

فلفل دلمه ای چهار عدد

گوجه فرنگی  شش عدد

ترشی لیته مخلوط چهار کاسه ماست خوری

نمک یک قاشق غذاخوری

سرکه چهار لیوان

 

با این مقدار مواد لازم چهار عدد از ”‌ترشی فلفل دلمه ای شکم پر“ و شش عدد ”‌ترشی گوجه فرنگی شکم پر“ خواهیم داشت.

 

یک قاشق غذاخوری نمک برای هر چهار لیوان سرکه، یک قاشق غذاخوری نمک در نظر می‌گیریم، چهار کاسه ماست خوری سرپر ترشی لیته مخلوط

ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پرترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

 

چهار عدد فلفل دلمه ای درشت در رنگ‌های مختلف، حتی الامکان کف فلفل دلمه ای ها صاف باشد (حدود نیم کیلوگرم)، شش عدد گوجه فرنگی درشت و سفت (حدود 800 گرم)

ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پرترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

 

حدود چهار لیوان سرکه به حدی که روی ترشی را بگیرد. برای هر چهار لیوان سرکه یک قاشق غذاخوری نمک استفاده می‌کنیم.

ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

 

 

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

چهار عدد فلفل دلمه ای را شسته، داخل آن را خالی می‌کنیم و آن را با ترشی لیته مخلوط پر می‌کنیم و در ظرف شیشه ای قرار می‌دهیم.

ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

 

همچنین شش عدد گوجه فرنگی درشت و سفت را شسته، داخل آن را خالی می‌کنیم و آن را با ترشی لیته مخلوط پر می‌کنیم و در ظرف شیشه ای قرار می‌دهیم.

ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

 

هر چهار لیوان سرکه را با یک قاشق غذاخوری نمک مخلوط کرده، روی ترشی را با آن پر کنیم و در آن را بسته برای مدت یک هفته ترشی گوجه فرنگی و دو هفته ترشی فلفل دلمه ای را در دمای اتاق نگهداری می‌کنیم تا ترشی آماده استفاده شود.

ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

 

نوش جان

 

ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

 

 

ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

 

سه شنبه 20 فروردین 1392  9:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها