0

فرمانده شهيد حاج علي حاجبي

shokoofeh
shokoofeh
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 952

فرمانده شهيد حاج علي حاجبي

از شهرستان رودان

شهيد حاج علي حاجبي در خانواده مذهبي واقع در رودخانه از توابع شهرستان رودان به دنيا آمد دوران كودكي را در أن روستا سپري كرد و 15 ساله بود كه در پاسخ به لبيك امام رحمه درس و مشق را كنار گذاشت و به مدرسه عشق جبهه روي آورد و از أن پس در آغوش جبهه بزرگ شد .

جبهه براي وي بسان مادري عزيز بود در سن بيست دو سالگي در حاليكه دل در گرو جبهه داشت تن به ازدواج داد و حاصل بيست ماه زندگي پر بار مشترك وي دو فرزند دختر است كه در زمان شهادت دختر بزرگ او كمتر از يكسال سن داشت و دختر دومش هنوز بدنيا نيامده بود .

حاج علي روح مردمي اخلاقي نيكو و با همه رفتار صميمي داشت بدنيا و مافيها دل نبسته و همه اعمالش در جهت رضايت خداوند بود زماني كه تن به ازدواج داد اگر چه مي دانست با دلبستگي بيش از حد خود سرانجام شهيد خواهد شد گفت اين عمل براي رضايت خداوند است و عروسي واقعي من زماني است كه شهيد شوم.

و سرانجام در سال 65 در عمليات كربلاي 1 (ازاد سازي مهران ) تحت عنوان فرماندهي محور شركت نمود جنگي سرنوشت ساز در پي بود و امام فرموده بود با آزادي مهران قلب من آرام ميشود و همه عاشقانه خميني مي خواستند كه اين پيام آرامش بخش را به امام بدهند و حاج علي حاجبي نيز در اين روز صبح عمليات غسل شهادت كرده لباس زيباي سپاه را بر تن پوشيده و در حاليكه پيشاني بند لبيك يا خميني بر پيشاني داشت وارد عمليات شد ابتدا از ناحيه پا زخمي گرديد.

وقتي خواستند او را به بيمارستان منتقل نمايند مانع شد و گفت ديگر به آخر خط رسيدم پايش را باند پيچي كرد و در حاليكه مجروح بود خود را به خط عمليات زد و پس از چهار ساعت نبرد بي امان با بعثي ها به شهادت رسيد و سرانجام عروس زيباي شهادت را در آغوش گرفت .

قوم من ترنج را با پوست می خورند

راستی! کسی زلیخا را ندیده است؟

دوشنبه 19 فروردین 1392  10:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها