0

اخبار مرورگرها

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

اخبار مرورگرها

نسخه جدید مرورگر کروم 5درصد سریع‌تر

البته شاید با سرعت پایین اینترنت در کشور،‌ این مرورگر بتواند کمی مرهم سرعتتان باشد!

 
نسخه جدید مرورگر کروم 5درصد سریع‌تر


نسخه‌ای تازه از مرورگر کروم منتشر شده است که گفته می‌شود پنج درصد سریع‌تر از نسخه‌های پیشین، صفحات اینترنتی را لود می‌کند.

رقابت جدی میان مرورگرها برای ارائه نسخه‌های سریع‌تر و کاربردی‌تر وجود دارد و در همین راستا تنها یک هفته پس از آنکه نسخه بتای ۲۶ مرورگر کروم عرضه شد، از ارایه نسخه ۲۷ بتا برای سیستم عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس خبر داده شد.

از جمله ویژگی‌های جدید این نسخه سرعت بالا در نمایش صفحات اینترنتی است که پنج درصد افزایش یافته است. همچنین به روز رسانی‌های مهم برای توسعه دهندگان و برنامه‌نویسان.

ابتدا ممکن است به نظر تفاوت عمده‌ای در نمایش صفحات دیده نشود، اما بررسی‌های دقیق لود شدن یک صفحه تصریح می‌کند که یک تغییر بزرگ قابل مشاهده است.

به گزارش دویچه وله، نسخه ۲۷ بتا در ماه می سال جاری میلادی عرضه خواهد شد و کاربران به سادگی می‌توانند نسخه‌های قبلی خود را به روز کنند.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 17 فروردین 1392  2:56 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali omiddeymi1368 yasbagheri rasekhoon_m khodaeem1 amirhmz ashkan56
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

انتشار فایرفاکس نسخه ۲۰

نسخه جدید فایرفاکس امکانات و قابلیت‌های جدید نیز همراه خود دارد به طور مثال می‌توانید وضعیت حریم خصوصی جست‌وجوهای خود را بدون بستن یا راه‌اندازی مجدد، تغییر دهید.


فایرفاکس نسخه ۲۰، پنج رخنه "حیاتی" را برطرف می‌کند که می‌تواند به مهاجم اجازه دهد تا بدون نیاز به تعامل کاربر کد مخربی را اجرا کرده یا نرم افزاری را نصب کند.

نسخه جدید مرورگر وب فایرفاکس هفته گذشته منتشر شده و در این نسخه ۱۳ آسیب پذیری برطرف شده و قابلیت‌های امنیتی توسعه یافته است.

شرکت موزیلا در یک راهنمایی امنیتی آورده است: فایرفاکس نسخه ۲۰، پنج رخنه "حیاتی" را برطرف می کند که می تواند به مهاجم اجازه دهد تا بدون نیاز به تعامل کاربر کد مخربی را اجرا یا نرم‌افزاری را نصب کند.

بر اساس اطلاعات سایت مرکز ماهر آخرین نسخه مرورگر فایرفاکس یک پنل دانلود را ارائه می‌دهد که می‌توان فایل‌هایی که با استفاده از فایرفاکس دانلود می شوند، به راحتی پیگیری کرد.

در این بسته همچنین قابلیتی وجود دارد که به کاربران اجازه می‌دهد تا وضعیت حریم خصوصی جست‌وجوهای خود را بدون نیاز به بستن یا راه اندازی مجدد مرورگر تغییر دهند.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 19 فروردین 1392  9:47 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali omiddeymi1368 rasekhoon_m khodaeem1
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

فایل‌های آفیس را با افزونه جدید کروم را باز کنید

Office Viewer نام این افزونه جدید است که گوگل، با هدف نفوذ به حوزه تحت تملک مایکروسافت، طراحی کرده است.

 
فایل‌های آفیس را با افزونه جدید کروم را باز کنید


گوگل افزونه جدیدی به مرورگر کروم خود افزوده است که کاربران به کمک آن می‌توانند فایل‌های آفیس مایکروسافت را از طریق آن باز کند.


به نقل از وب سایت itworld، طراحی این افزونه، گام کوچک دیگری از سوی گوگل است که می‌کوشد به حوزه انحصاری تحت تملک شرکت مایکروسافت دست اندازی کند.

تلاش شرکت گوگل برای ورود به حوزه نرم افزارهای آفیس به مدت‌ها قبل باز می‌گردد. این شرکت سال گذشته میلادی شرکت کوئیک آفیس (Quickoffice) را خرید و از فناوری‌های آن در توسعه سیستم عامل کروم خود استفاده کرد. گوگل ظاهراً این افزونه جدید را نیز به کمک فناوری‌های همین شرکت طراحی کرده است.

بر اساس این گزارش، این افزونه جدید آفیس ویور (Office Viewer) نام دارد و در حال حاضر نسخه بتای آن عرضه شده است. این نسخه به کاربران فقط اجازه می‌دهد فایل‌های آفیس خود را باز کنند.

در حال حاضر امکان ویرایش فایل‌ها و اسناد آفیس از طریق این افزونه وجود ندارد. کاربران می‌توانند به کمک آفیس ویور اسناد و فایل‌های اکسل، پاورپوئینت و وُرد را باز کنند.

مدیران گوگل قول داده‌اند بزودی نسخه‌ای از این افزونه را روانه بازار کنند که قابلیت ویرایش فایل‌های آفیس را نیز خواهد داشت. افزونه آزمایشی کنونی نیز به صورت رایگان در وب استور کروم در دسترس کاربران قرار دارد، اما این احتمال وجود دارد که گوگل نسخه‌های بعدی آن را که قابلیت ویرایش فایل‌های آفیس را خواهند داشت، پولی کند.

گوگل هم اکنون نرم افزاری به نام کوئیک آفیس را بر روی ابزارهای همراه تحت اندروید و آی او اس نیز عرضه کرده است. این نرم افزار همراه برای کسب و کارهایی که حق اشتراک استفاده از خدمات گوگل اپ را دارند رایگان است، اما استفاده از آن برای دیگر کاربران بین ۱۵ تا ۲۰ دلار هزینه دارد.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 7 اردیبهشت 1392  11:12 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali omiddeymi1368 rasekhoon_m khodaeem1
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

مرورگر مایکروسافت در محیط‌های شغلی اول است

البته این نکته را هم باید در نظر گرفت که اینترنت اکسپلورر، مرورگر از پیش تعریف در اکثر سیستم‌ها است و یکی از دلایل پر استفاده بودنش نیز می‌تواند همین باشد.

 
مرورگر مایکروسافت در محیط‌های شغلی اول است


برآوردهای شرکت پژوهشی فورستر نشان می‌دهد در محیط‌های کاری از اینترنت اکسپلورر بیش از سایر مرورگر‌ها استفاده می‌شود.


به نقل از zdnet، استفاده از مرورگر اینترنت اکسپلورر و سیستم عامل ویندوز ایکس پی که هر دو از محصولات شرکت مایکروسافت است، هم اکنون از رواج گسترده‌ای در محیط‌های کاری برخوردار است. بر اساس این برآورد‌ها، در میان ۷۳۰۰ نفر از کارکنان بخش آی.تی شرکت‌ها و سازمان‌هایی که در مطالعه فورستر شرکت کرده‌اند، بیش از ۴۰ درصد از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده می‌کنند.


مرورگر کروم نیز مورد استفاده ۸. ۲۷ درصد از این افراد است و ۴. ۲۵ درصد نیز از مرورگر فایر فاکس موزیلا استفاده می‌کنند. مرورگر سفری اپل نیز در این میان ۸. ۱ درصد سهم دارد.

پژوهشگران فورستر در توضیح این یافته‌ها گفته است چون اینترنت اکسپلورر مرورگر اصلی و از پیش تعریف شده در بسیاری از دستگاه‌های رایانه‌ای تحت ویندوز است، سهم آن در محیط‌های کاری و شغلی بیش از سایر مرورگرهاست.

سهم اندک اینترنت اکسپلورر در محیط‌های شغلی اروپا نیز موید این نظر پژوهشگران است، چرا که کمیسیون اروپا چند سال قبل مایکروسافت را به خاطر انحصارطلبی در زمینه نصب اینترنت اکسپلورر بر روی رایانه‌های تحت ویندوز محکوم کرد و این شرکت از آن پس دیگر حق ندارد اینترنت اکسپلورر را به عنوان مرورگر اصلی به کاربران تحمیل کند.

این شرکت اخیراً نیز به خاطر نقض این حکم ناچار شد ۷۳۳ میلیون دلار جریمه پرداخت کند.

بر اساس این گزارش، فورستر در مطالعه خود پیش‌بینی کرده است افزایش استفاده از ابزارهای همراه در محیط کار رفته رفته باعث کاهش سهم مرورگر اینترنت اکسپلورر خواهد شد.

برآوردهای فورستر همچنین نشان می‌دهد علیرغم اینکه پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز ایکس.پی کمتر از یک سال دیگر پایان می‌یابد، این سیستم عامل پس از ویندوز ۷ دومین سیستم عامل پر استفاده در محیط‌های کاری است.
 

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 9 اردیبهشت 1392  8:42 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali omiddeymi1368 rasekhoon_m
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

عرضه اصلاحیه و ترمیم دو آسیب‌پذیری حیاتی در IE

مایکروسافت سه‌شنبه هفته جاری ترمیم‌هایی برای اصلاح ۳۳ آسیب‌پذیری عرضه خواهد کرد.

 



به گزارش ایتنا از ایسنا، روز سه‌شنبه مایکروسافت ۳۳ آسیب‌پذیری را در ۱۰ بولتن برطرف خواهد کرد که دو آسیب‌پذیری مرتبط با IE آن در رده امنیتی حیاتی قرار دارند.


درحالی‌ که جزئیات کمی درباره این مسائل امنیتی ارائه شده است، بولتن امنیتی روز گذشته مایکروسافت نقایصی را در برخی محصولات دیگر نیز مشخص کرد.

بولتن شماره ۱ به تمامی نسخه‌های IE از ۶ تا ۱۰ مرتبط بوده و سیستم‌های ویندوز ۸ و ویندوز RT را شامل می‌شود. این اصلاحیه مسائل کشف شده در دو کنفرانس امنیتی در سال جاری را برطرف می‌کند.

بولتن شماره ۲ به نقص امنیتی اخیر IE۸ که برای هدف قرار دادن کارمندان دولت آمریکا مورد سوء استفاده قرار گرفته بود، مرتبط است. این شرکت نرم‌افزاری اعلام کرده است که در حال کار برای ارائه یک اصلاحیه کامل برای این نقص امنیتی بوده است که روز پنجشنبه نیز یک اصلاحیه خارج از نوبت Fix It برای آن عرضه کرد.

هشت بولتن دیگر در رده امنیتی «مهم» قرار گرفته‌اند.
بنا بر اعلام مرکز ماهر، هشت اصلاحیه باقی مانده مربوط به نقایصی از خطاهای انکار سرویس گرفته تا اجرای کد از راه دور در Microsoft Office و Lync افزایش حق دسترسی و افشای اطلاعات در Windows Essentials ۲۰۱۱ و Windows Essentials ۲۰۱۲ هستند.

این شرکت از زمان عرضه ویندوز ۸ و ویندوز RT (نزدیک به ۷ ماه)، ۷۳۹ به‌روزرسانی برای این سیستم عامل‌ها عرضه کرده است.

این ترمیم‌های امنیتی در روز سه‌شنبه ۱۴ ماه می از طریق کانال‌های معمول به‌روز رسانی عرضه خواهند شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 22 اردیبهشت 1392  2:54 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali omiddeymi1368
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:اخبار مرورگرها *** مرورگر فایر فکس 21 رو از دست ندهید ***

محصولی از کمپانی Mozilla مرورگری امن، مطرح، قدرتمند و با امکانات فراوان و سرعت بالاست. این مرورگر محبوب را به خاطر کیفیت و کارایی بالایش هم ردیف سایر مرورگرهای مطرح دنیا مانند Internet Explorer و Opera و شاید بهتر از آنها در بعضی امکانات نسبت به شده است.توانایی باز نمودن تمامی پنجره ها به صورت Tabbed Browsing تحت یک پنجره ی Firefox و توانایی جلوگیری از باز شدن پنجره های تبلیغاتی مزاحم به صورت Pop-up از جمله ویژگی های این مرورگر می باشد. امنیت بالا و جلوگیری از ورود Spyware ها و جاسوس ها به سیستم شما ویژگی برتر این نرم افزار است. مجهر به موتور قدرتمند جستجوی درونی می باشد و همچنین از سرعت بالا در دانلود فایل ها از اینترنت سود می برد، می تواند فایل های دانلود شده رو دسته بندی نموده و خودش در پوشه ای خاص ذخیره نماید! محیط زیبا همراه با امکانات فراوان از قبیل تغییر در شکل ظاهر و اضافه یا حذف نمودن Toolbar ها کار با فونت های مختلف و درشت و ریز کردن صفحه همچنین مجهز بودن به Theme های گوناگون بر زیبایی و توانایی این مرورگر افزوده است. Firefox با تمامی نسخه های ویندوز سازگار است

 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

سه شنبه 24 اردیبهشت 1392  2:10 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h only110 omiddeymi1368 shokraneh rasekhoon_m
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 2116
محل سکونت : خراسان

پاسخ به:اخبار مرورگرها*** چگونه برخی از وبسایت ها را در گوگل کروم مسدود کنیم؟***

 

چگونه برخی از وبسایت ها را در گوگل کروم مسدود کنیم؟
 
block-websites-chrome-featured

لایل بسیاری وجود دارد که شما بخواهید سایتی را مسدود (Block) کنید. برای مثال شاید بخواهید برخی سایت ها را برای جلوگیری از ورود فرزندانتان ببندید تا تمرکز بیشتری برروی دروش خود داشته باشند. برای جلوگیری از باز شدن سایت ها روش های مختلفی وجود دارد. در پست امروز چند افزونه قدرتمند برای بلاک کردن سایت ها در گوگل کروم معرفی خواهیم کرد.

۱- Website Blocker (نسخه بتا)

Website Blocker (Beta) به کاربران اجازه می دهد تا با چند کلیک ساده سایت های مورد نظر را مسدود کند. بعد از نصب افزونه برای بلاک کردن سایت مورد نظر به سایت مورد نظر بروید و برروی آیکن افزونه Website Blocker کلیک کنید. پنجره ای باز خواهد شد و شما می توانید زمانی که می خواهید وب سایت مورد نظر مسدود بماند را انتخاب کنید. خالی گذاشتن این قسمت سایت را بصورت نامحدود مسدود خواهد نمود.

block-websites-chrome-extension

زمانی که بخواهید یکی از سایت های مسدود شده را باز کنید با پیغام خطایی روبرو خواهید شد که توانایی باز کردن سایت وجود ندارد.

برای بلاک کردن چندین وبسایت بصورت همزمان به صفحه تنظیمات افزونه بروید و آدرس سایت ها را بصورت دستی در لیست وارد کنید. اگر برای سایتی محدودیت دسترسی در زمانی خاص را مدنظر دارید می توانید جلوی لینک آن سایت زمان مورد نظر را مانند تصویر زیر وارد کنید.

block-websites-chrome-extension-settings

برای نصب افزونه Website Blocker برروی گوگل کروم اینجا کلیک کنید.

۲- Nanny برای گوگل کروم

مانند افزونه Website Blocker نانی هم توانایی مسدود کردن سایت ها را دارد، با این تفاوت که امکانات و تنظیمات بیشتری در دسترس شما قرار دارد، مانند لیست سایت های سفید، زمانی که می توانید در سایت مورد نظر به گردش و فعالیت بپردازید، مدیریت قفل ها و غیره.

در صفحه تنظیمات می توانید در بخش Blocked URLs آدرس سایت های مورد نظر برای جلوگیری از دسترسی را وارد کنید. همچنین می توانید زمانی را که وب سایت باید در حال بلاک باشد نیز تنظیم کنید. امکان تنظیم تعداد روزهای مسدود بودن یا زمانی که در هر روز می توان از هر سایت استفاده کرد هم از امکانات جالب توجه این افزونه است. وقتی تنظیمات را انجام دادید برروی Save کلیک کنید.

block-websites-chrome-options

یکی دیگر از ویژگی های قابل توجه این افزونه سربرگ Lock Down است که از طریق آن می توانید کل وب سایت و قسمت های آن را قفل کنید و یا دسترسی به شبکه های اجتماعی را محدود به ساعات مخصوصی در هر روز کنید.

اگر می خواهید زمان مورد نظر برای سپری شدن در هر سایت را مشخص کنید می توانید از طریق لیست سفید این کار را انجام دهید.

برای بلاک کردن سایت ها می توانید ۳ مدل مختلف انتخاب کنید: تب صفحه بسته شود، صفحه بلاک مشاهده شود و یا به آدرس خاصی ریدایرکت شود.

بعد از انجام تنظیمات و ذخیره آنها برروی آیکن ساعت در کنار نوار آدرس کلیک کنید. با اینکار لیست سایت های وارد شده همچنین زمان قابل استفاده برای شما نمایش داده خواهد شد.

block-websites-chrome-nanny

مشاهده سایت های مسدود شده صفحه ای مانند تصویر زیر را نشان خواهد داد. شما پس از اتمام زمان بلاک می توانید به سایت مورد نظر رجوع کنید.

block-websites-chrome-featured

برای دانلود و نصب افزونه Nanny for Google Chrome کلیک کنید.

۳- Blocck Site

بهترین مزیت افزونه Block Site امکان رمزگذاری برروی افزونه و تنظیمات آن است. بار اول که تنظیمات را انجام داده و لیست سایت های مسدود شده را اضافه کردید می توانید برروی تنظیمات رمز عبور قرار دهید تا از دسترسی کودکانتان به این تنظیمات جلوگیری شود و آنها نتوانند تنظیمات را برگردانند.

بعد از نصب افزونه به صفحه تنظیمات بروید و سایت های مورد نظرتان را برای قفل کردن وارد کنید. سپس تیک Enable Authentication را زده و رمز عبوری برای ورود به صفحه تنظیمات در نظر بگیرید.

block-websites-chrome-blocksite

زمانی که بخواهید وارد یکی از سایت های مسدود شده شوید پیغام خطایی مانند تصویر زیر به شما نمایش داده خواهد شد:

block-websites-chrome-warning

برای دانلود و نصب افزونه Block Site اینجا کلیک کنید.

۴- Stay Focusd

Stay Focusd یکی از بهترین افزونه های بلاک کردن سایت ها برای گوگل کروم است. ما زمان بسیار زیادی را در فیسبوک، توییتر و دیگر شبکه های اجتماعی تلف می کنیم. Stay Focusd با مدیریت زمان برای ورود به این سایت ها به افزایش بهره وری شما کمک بسیاری خواهد کرد.

block-websites-chrome-stayfocusd

این افزونه با طیف گسترده ای از تنظیمات در دسترس شماست. شما می توانید زمان باقی مانده برای استفاده و زمان استفاده از هر سایت در روزهای مختلف را مشاهده کنید. جدای از این، مانند افزونه های بالا در این برنامه نیز می توانید لیستی از سایت های مسدود و سفید را مشخص کنید.

برای دانلود و نصب افزونه Stay Focusd برروی گوگل کروم، اینجا کلیک کنید.

نتیجه گیری

مسدود کردن و جلوگیری از نمایش برخی سایت ها در گوگل کروم ساده است، تنها کافی است ابزار مورد نظر را داشته باشید. همیشه داشتن تمرکز کاری در وب کار بسیار سختی است مخصوصا الان که هر ثانیه هزاران مطلب و اطلاعات مورد علاقه ما در اینترنت منتشر می شود. با افزونه های معرفی شده شما می توانید تمرکز کاری خودتان را افزایش دهید و میزان استفاده از سایت هایی که چندان استفاده مفیدی برای شما ندارند را محدود نمایید. این ابزار را استفاده کنید و نتیجه کار را به ما هم اطلاع دهید. اگر شما روش های دیگری برای مسدود کردن یا تمرکز بیشتر بر کار در وب دارید حتما با ما درمیان بگذارید.

 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

 

یک شنبه 5 خرداد 1392  2:30 PM
تشکرات از این پست
mina_K_h omiddeymi1368 rasekhoon_m
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 6815
محل سکونت : خراسان

گوگل بخش جدیدی ویژه ماه رمضان راه اندازی کرد.

گوگل اعلام کرد به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان یک بخش ویژه برای این ماه و افراد روزه‌دار راه اندازی کرده است. این بخش ویژه در پایگاه اینترنتی گوگل به مسلمانان سراسر جهان خدمات مختلفی را ارایه می‌دهد تا از این ماه بیشترین بهره را ببرند. این صفحه اینترنتی جدید که Ramadan 2013 نام‌گذاری شده است این امکان را فراهم می‌آورد تا افراد بتوانند از نقاط مختلف جهان با دوستان و خانواده خود در ارتباط باشند، به صورت مستقیم و مبتنی بر تصاویر ویدیویی با آن‌ها ارتباط برقرار کنند و این فرصت را داشته باشند تا با حضور سرآشپزانی از سراسر جهان آشپزی کنند.

 

 

این صفحه اختصاصی در سایت اینترنتی گوگل همچنین به کاربران امکان می‌دهد در بزرگترین زیارت مجازی خانه خدا در شهر مکه حضور یابند. برای این اتفاق شرکت گوگل تصاویر زنده و مستقیم را از شهر مکه روی شبکه تلویزیونی مبتنی بر سایت YouTube منتشر می‌کند.

یکی دیگر از قابلیت‌های بخش اختصاصی ماه مبارک رمضان در سایت اینترنتی گوگل بررسی روند جست‌وجوی کلیدواژه‌ها است که نشان می‌دهد ساکنان منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و همچنین آسیای جنوب شرقی بیشتر به چه کلیدواژه‌هایی برای جست‌وجوی اینترنتی علاقه‌مند هستند.

 

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

جمعه 4 مرداد 1392  5:10 AM
تشکرات از این پست
only110 rasekhoon_m
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

پاسخ به:اخبار مرورگرها


نقل قول mohammad98

گوگل اعلام کرد به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان یک بخش ویژه برای این ماه و افراد روزه‌دار راه اندازی کرده است. این بخش ویژه در پایگاه اینترنتی گوگل به مسلمانان سراسر جهان خدمات مختلفی را ارایه می‌دهد تا از این ماه بیشترین بهره را ببرند. این صفحه اینترنتی جدید که Ramadan 2013 نام‌گذاری شده است این امکان را فراهم می‌آورد تا افراد بتوانند از نقاط مختلف جهان با دوستان و خانواده خود در ارتباط باشند، به صورت مستقیم و مبتنی بر تصاویر ویدیویی با آن‌ها ارتباط برقرار کنند و این فرصت را داشته باشند تا با حضور سرآشپزانی از سراسر جهان آشپزی کنند.

 

 

این صفحه اختصاصی در سایت اینترنتی گوگل همچنین به کاربران امکان می‌دهد در بزرگترین زیارت مجازی خانه خدا در شهر مکه حضور یابند. برای این اتفاق شرکت گوگل تصاویر زنده و مستقیم را از شهر مکه روی شبکه تلویزیونی مبتنی بر سایت YouTube منتشر می‌کند.

یکی دیگر از قابلیت‌های بخش اختصاصی ماه مبارک رمضان در سایت اینترنتی گوگل بررسی روند جست‌وجوی کلیدواژه‌ها است که نشان می‌دهد ساکنان منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و همچنین آسیای جنوب شرقی بیشتر به چه کلیدواژه‌هایی برای جست‌وجوی اینترنتی علاقه‌مند هستند.


با سلام و خسته نباشيد خدمت مدير محترم.

پست ارسالي شما مربوط به زير تالار سرويس هاي Google و yahoo مي باشد.

با تشكر.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 4 مرداد 1392  12:53 PM
تشکرات از این پست
only110 rasekhoon_m
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

رقابت نفس‌گیر کروم و فایرفاکس برای جایگاه دومین مرورگر محبوب

فایرفاکس، معمولن جزو اولین گزینه‌ها بعد از IE، برای استفاده از اینترنت است. اما اکنون با ریزش اندکی از کاربرانش ممکن از اسن جایگاه را با کروم عوض کند.

 
رقابت نفس‌گیر کروم و فایرفاکس برای جایگاه دومین مرورگر محبوب



مرورگر اینترنتی فایرفاکس در دو ماه اخیر بیش از ۱۱ درصد از سهم خود در بازار مرورگرهای اینترنتی را از دست داده و این خطر وجود دارد که مرورگر کروم رتبه دوم را در این عرصه از آن خود کند.


به گزارش ایتنا از فارس به نقل از کامپیوترورلد، تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی Net Applications نشان دهنده کاهش سریع استفاده از مرورگر فایرفاکس و افزایش قابل توجه استفاده از مرورگر کروم در ماه‌های ژوئن و جولای بوده است.

در پایان ماه جولای، فایرفاکس تنها ۱۸.۳ درصد از کل بازار مرورگرهای رومیزی را به خود اختصاص داد که نسبت به دو ماه قبل از آن ۲.۳ درصد کاهش نشان می‌دهد. در مقابل سهم کروم به ۱۷.۸ درصد رسیده که به معنای افزایش ۲ درصدی از ماه می است.

در حال حاضر اختلاف سهم این دو مرورگر تنها نیم درصد است و هیچ بعید نیست که تا یک ماه دیگر کروم به دومین مرورگر پرطرفدار برای استفاده از اینترنت مبدل شود و بعد از سال‌ها فایرفاکس را پشت سر بگذارد.

افزایش تعداد کاربران مرورگر کروم از می سال ۲۰۱۳ به یکباره اوج گرفت و مرورگر IE شرکت مایکروسافت هنوز با سهم ۵۶.۵ درصدی از بازار رتبه اول را در اختیار دارد که البته میزان استفاده از این مرورگر هم از دسامبر سال ۲۰۱۱ تا به حال در مجموع ۴.۷ درصد کاهش یافته است. عرضه دو مرورگر IE۹ و IE۱۰ باعث شده سیر نزولی استفاده از مرورگر مایکروسافت کند شود.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 14 مرداد 1392  1:42 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog only110
mahdi_jalali
mahdi_jalali
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 31
محل سکونت : قم

لوگوی جدید فایرفاکس

تغییر لوگوی شرکت‌های بزرگ و برنامه‌های معروف، از جهات مختلف می‌تواند مهم باشد:

- آدم ناخودآگاه به دنبال دلیل انجام کار می‌گردد و به دنبال این می‌گردد که آیا این کار بازتاب‌دهنده تغییر راهبرد شرکت‌هاست، آیا شرکت قصد دارد یک »برند»سازی دوباره انجام دهد یا نه.

- از نظر گرافیکی و طراحی

و از نظر مقایسه تغییرات

در تازه‌ترین مورد تغییرات لوگو، لوگوی نسخه ۲۳ فایرفاکس تغییر کرده‌است. این لوگوی جدید فایرفاکس است. آیا می‌توانید تغییرات را مشخص کنید؟

 

08-07-2013 11-23-33 PM

 

خب، شاید فکر کنید لوگو اصلا تغییر نکرده است، اما این طور نیست و اگر دقت کنید ۶ تغییر ظریف را مشاهده می‌کنید.

 

08-07-2013 11-24-04 PM

 

همان طور که می‌‌بینید:

- جزئیات کمتر شده‌اند.

- گرادیان‌ها بیشتر شده‌اند.

- کنتراست رنگ‌ها بیشتر شده است و حتی در ابعاد کوچک و آیکون کوچک برنامه هم اجازی لوگو بهتر مشخص می‌شوند.

- نیاز به آن جزئیات روی نقشه کره نبود و آن جزئیات که همراه ظاهری شیشه‌ای هم بودند، حذف شده‌اند.

- اما یک تغییر کوچک اما ضروری، اصلاح دست روباه آتشین بوده است، در نسخه‌های قبلی لوگو یک مشکل عمده این بود که به نظر می‌رسید، دست به صورت یک جزء جدا روی سینه چسبیده است، اما در لوگوی جدید دست به صورت طبیعی به شانه متصل است.

با این تغییرات لوگو در صفحات کوچک و صفحات گوشی‌های موبایل جلوه تمیزتر و بهتری خواهد داشت.

شنبه 19 مرداد 1392  1:48 AM
تشکرات از این پست
only110 mina_k_h shokraneh
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

فایرفاكس و كروم، مطمئن‌تر از IE

تمامی مرورگرها نرخ خطایی كمتر از 01.2 درصد نشان می‌دهند كه فایرفاكس در رده اول، كروم در رده دوم و IE در رده سوم قرار دارند.

 
فایرفاكس و كروم، مطمئن‌تر از IE


تحلیل جدید شركت Sauce Labs نشان می‌دهد كه نسخه‌های اخیر مرورگرهای كروم و فایرفاكس كمتر از IE ۱۰ در برابر خطاها و اختلالات مستعد هستند و از قابلیت اطمینان بالاتری برخوردارند.


به گزارش ایتنا از مرکز ماهر،‌ مطالعه این شركت بر روی حدود ۵۵ میلیون تست با استفاده از پلتفورم سلنیوم نشان داده است كه تمامی مرورگرها سطح بی‌نهایت كمی از خطا در حد ۰.۱۲ درصد یا كمتر را نشان دادند كه بدترین درصد (۰.۱۲ درصد) متعلق به سافاری ۶ است.


اپرا ۱۲ دارای خطای ۰.۰۸ درصد، IE ۱۰ دارای خطای ۰.۰۵ درصد، كروم ۲۷ دارای خطای كمتر از ۰.۰۲ درصد و فایرفاكس دارای خطای بسیار كمی در حد صفر برآورد شد و می‌توان گفت كه فایرفاكس تقریباً با هیچ خطایی مواجه نیست.

IE از دو رقیب اصلی خود یعنی فایرفاكس و كروم عقب مانده است، اما همچنان سطح خطای بسیار پایینی را نشان می‌دهد.

سطح پیشرفت این مرورگرها در نسخه‌های اخیر آنها كه بعضاً فقط چند هفته از عرضه آنها می‌گذرد قابل توجه است.

IE ۶ (عرضه شده در سال ۲۰۰۱ به همراه XP) و ۷ (سال ۲۰۰۷) پیش از این بدترین كارآیی را با حدود ۰.۳ درصد خطا داشتند و فایرفاكس ۷ (سال ۲۰۱۱) و IE ۸ (سال ۲۰۰۹) هریك كمتر از ۰.۲۵ درصد خطا داشتند.

این نكته قابل توجه است كه این مرورگرها بیش از آن كه در برابر خطاها و اختلالات و از كار افتادن‌های ناگهانی آسیب‌پذیر باشند، در برابر آسیب‌پذیری‌های جدی آسیب‎‌پذیر هستند.

به گفته Sauce Labs، نیمی از مرورگرهای مورد مطالعه درصد خطایی كمتر از ۰.۰۷ درصد داشتند. این عدد واقعاً پایین است و نشان می‌دهد كه مرورگرها هر روز قابلیت اطمینان بیشتری پیدا می‌كنند.

ممكن است این موضوع مطرح شود كه اعداد به دست آمده از این تست لزوماً دقیق و صحیح نیستند، اما به هر حال معیارهای مقایسه‌ای این مرورگرها قابل اعتماد است.

خطاهایی كه معمولاً منجر به از كار افتادن مرورگر می‌شوند، به وسیله نقایص موجود در كد مرورگر ایجاد می‌گردند كه خوشبختانه امروزه كمتر با چنین خطاهایی مواجه می‌شویم.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

چهارشنبه 30 مرداد 1392  1:37 PM
تشکرات از این پست
shokraneh rasekhoon_m
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

اینترنت اکسپلورر؛ ناامن‌ترین مرورگر جهان

مرورگرهای اینترنت مجرای ارتباط شما با جهان مجازی‌اند و اگر حفره‌های امنیتی موجود در آنها را نشناسید و به سادگی حریم خصوصی خود را در دسترس نفوذگران اینترنتی قرار خواهید داد.

 
اینترنت اکسپلورر؛ ناامن‌ترین مرورگر جهان


بسیاری از کاربران اینترنت اطلاعات قابل توجهی درباره روش‌های نفوذ به سیستم‌های کامپیوتری ندارند و معمولا به این نکته توجه نمی‌کنند که آسیب‌پذیری‌های امنیتی موجود در نرم‌افزارهای مختلف نصب‌شده روی سیستم، تا چه اندازه آنها را در معرض خطر قرار می‌دهد و شرایط را برای رخنه هکرها و سارقان اطلاعات فراهم می‌کند.
مرورگرهای اینترنت از جمله برنامه‌هایی هستند که وجود آسیب‌پذیری امنیتی (Bug) در آنها، کل سیستم را به شدت در معرض خطر نفوذ هکرها قرار می‌دهد و به همین خاطر رعایت برخی ملاحظات برای کاهش احتمال سرقت اطلاعات ضروری است. کاربران اینترنت باید بدانند که توجه به آسیب‌پذیری‌های امنیتی مرورگرها یک ضرورت است.

یافته‌های پژوهشی مختلف نشان می‌دهند که هر یک از مرورگرهای رایج در دنیای اینترنت به نوعی آسیب‌پذیر است و این یعنی یک هکر از هر نقطه‌ی دنیا می‌تواند به آن سیستم (در زمانی که آنلاین است) حمله کند، کنترل آن را در دست بگیرد و به همه اطلاعات دسترسی پیدا کند.

اینترنت اکسپلورر؛ "ناامن‌ترین" مرورگر جهان
از آنجایی که اکثر سیستم‌های کامپیوتری موجود در دنیا از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند و اینترنت اکسپلورر هم مرورگر پیش‌فرض این سیستم عامل است، بسیاری از کاربران از این مرورگر برای گشت و گذار در اینترنت استفاده می‌کنند. قاعده‌ای کلی در دنیای مجازی وجود دارد: هر نرم‌افزاری که بیشتر استفاده شود، طمع هکرها را بیشتر برمی‌انگیزد.

این در حالی است که برخی دیگر از مرورگرهای موجود مزایای بیشتری نسبت به اینترنت اکسپلورر دارند و با نصب افزونه‌های مختلف روی ‌آنها می‌توان مرورگر را بسته به نوع کاربری شخصی‌سازی کرد و نیز حضوری امن‌تر در جهان مجازی داشت.

استفاده از اینترنت اکسپلورر به‌ویژه به دلیل اخبار مختلفی که مبنی بر ناامنی نسخه‌های مختلف آن منتشر شد، سیری نزولی در پیش گرفته است.

بررسی سهم مرورگرها ازاستفاده کاربران در دنیای مجازی از ژانویه ۲۰۰۹ تا ژوئیه ۲۰۱۳ روند زیر را نشان می‌دهد.

اینترنت اکسپلورر: از بیش از ۶۵ درصد به زیر ۲۵ درصد

فایرفاکس: از کمی بیش از ۲۷ درصد به کمی بیش از ۲۰ درصد

سافاری: از ۲.۵ درصد به بیش از هشت درصد

کروم: از ۱.۳۸ درصد به بیش از ۴۳ درصد

کدام مرورگر برای من مناسب است؟
پژوهش‌های مختلف نشان می‌دهد که کاربران عموما به صورت کاملا شخصی در مورد مرورگر خود تصمیم‌گیری می‌کنند. سرعت، عادت، امکانات و البته امنیت از جمله معیارهای گزینش مرورگرها هستند.

گروهی از مرورگرها سریع‌تر هستند اما از برخی پروتکل‌های اینترنتی پشتیبانی نمی‌کنند و به همین دلیل یا برخی از صفحات را به درستی نمایش نمی‌دهند یا از انجام برخی کارها عاجزند. این موضوع بیش از همه در مرورگرهای دستگاه‌های موبایل دیده می‌شود.

برخی از مرورگرها هم به صورت پیش‌فرض از شبکه‌هایی مانند "تور" استفاده می‌کنند. این مرورگرها به همین دلیل برای کاربرانی جذاب هستند که یا می‌خواهند ناشناس بمانند یا از دیوار فیلتر بگذرند. هر چند برای ناشناس ماندن در اینترنت رعایت نکات دیگری نیز ضروری است.

با گسترش روزافزون دستگاه‌های موبایل، طراحان مرورگرها هم محصولات خود را در نسخه‌های مختلف با ویژگی‌های این دستگاه‌ها تطبیق می‌دهند.

در نهایت بسته به نوع کاربرد هر کاربری باید در مورد مرورگر مطلوب خود تصمیم‌گیری کند. اما استفاده از مرورگرهای کم‌کاربرد اما نسبتا امن مانند سافاری یا مرورگرهایی که در دل نرم‌افزارهای امنیتی هستند، مانند کومودو، می‌تواند به امنیت بیشتر کمک کند.

بر اساس اطلاعات دویچه وله، کومودو صفحات اینترنتی را در داخل یک "سندباکس" باز می‌کند. سندباکس‌ها در واقع سیستمی مجازی در دل سیستم عامل شما باز می‌کنند. به همین دلیل پروسه‌های در حال انجام در سندباکس‌ها (وبگردی یا باز کردن فایل‌ها و ...) به بخش‌های دیگر سیستم عامل دسترسی ندارند. این نکته امنیت سیستم را افزایش می‌دهد.

اگر به استفاده از کروم تمایل دارید و همزمان گوشه‌چشمی به حریم شخصی خود دارید، به سراغ "آیرن" (Iron) بروید. این مرورگر بر اساس کد کروم نوشته شده اما اطلاعات کمتری از سیستم عامل یا عادت‌های وبگردی کاربر و ردپای او در اینترنت به بیرون می‌فرستد.

راه‌های مقابله با خطر
از هر مرورگری که استفاده می‌کنید، مهم‌ترین نکته به‌روزرسانی آن است. بررسی‌ها نشان می‌دهند که امن‌ترین مرورگرها آنهایی هستند که روی حالت آپدیت اتوماتیک قرار دارند.

کمپانی‌های سرویس‌دهنده (مایکروسافت، گوگل، موزیلا و ...) آسیب‌پذیری محصولات‌شان را پیوسته رصد می‌کنند و در صورت یافتن ضعف امنیتی، بسته امنیتی(Patch) برای حل آن را به سرعت منتشر می‌کنند. مهم این است که کاربران یا مرتب مرورگر خود را به روز کنند، یا با قرار دادن تنظیمات آن در حالت اتوماتیک، خود را تا حد امکان از منطقه خطر دور نگه دارند.

اما این پایان کار نیست. اگر از مرورگرهایی مانند فایرفاکس یا کروم استفاده می‌کنید که افزونه‌های متعددی را می‌توان روی آنها نصب کرد، باید همیشه به هشدارهای امنیتی درباره آنها نیز دقت کنید. به‌عنوان مثال پلاگین پر کاربرد جاوا که روی بسیاری از سیستم‌ها فعال است، یکی از گزینه‌های مورد علاقه هکرهاست.

از این گذشته پنجره‌های تبلیغاتی روی صفحه‌های اینترنتی که با استفاده از جاوا نمایش داده می‌شوند، عموما ارتباط مستقلی با اینترنت برقرار می‌کنند. به همین دلیل کاربری که قصد وبگردی ناشناس دارد، نمی‌تواند با اتکا به "ناشناس" کردن مرورگر خود مطمئن باشد که هویت‌اش برملا نمی‌شود.

پلاگین مشاهده فایل‌های "PDF" در درون مرورگر هم درصد قابل توجهی از سیستم‌های کامپیوتری را در معرض خطر قرار داده است. کارشناسان حتی توصیه می‌کنند این افزونه‌ها غیرفعال شوند و کاربر به صورت موردی در مورد فعال‌کردن این افزونه‌ها در سایت‌های بی‌خطر تصمیم‌گیری کند.

توجه کنید که این توصیه‌ها تنها مربوط به مرورگر کاربران است. برنامه‌های مختلفی که برای مقاصد مختلف روی کامپیوتر نصب می‌شوند نیز می‌توانند در صورت به روز نبودن خطرساز باشند.

در این میان گسترش پروتکل‌های امن مانند "HTTPS" تا حد زیادی به امنیت کاربران کمک می‌کنند. متخصصان امنیتی همچنین نسل جدید مرورگرها و وب‌سایت‌ها را از نظر امنیتی مطمئن‌تر از نسل‌های پیشین می‌دانند. با فراگیرشدن استانداردهای "HTML۵" بسیاری از افزونه‌ها و پلاگین‌هایی که امکانات جانبی در اختیار مرورگرها قرار می‌دادند، عملا حذف و بخش عمده‌ای از مشکلات امنیتی با به‌روزرسانی اتوماتیک مرورگر برطرف می‌شوند.

 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

شنبه 13 مهر 1392  11:59 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ناامن‌ترین مرورگر جهان

مرورگرهای اینترنت مجرای ارتباط شما با جهان مجازی‌اند و اگر حفره‌های امنیتی موجود در آنها را نشناسید و اقدامات لازم برای برطرف شدن آنها را انجام ندهید، به سادگی حریم خصوصی خود را در دسترس نفوذگران اینترنتی قرار خواهید داد.

به گزارش ایسنا، بسیاری از کاربران اینترنت اطلاعات قابل توجهی درباره روش‌های نفوذ به سیستم‌های کامپیوتری ندارند و معمولا به این نکته توجه نمی‌کنند که آسیب‌پذیری‌های امنیتی موجود در نرم‌افزارهای مختلف نصب‌شده روی سیستم، تا چه اندازه آنها را در معرض خطر قرار می‌دهد و شرایط را برای رخنه هکرها و سارقان اطلاعات فراهم می‌کند.

مرورگرهای اینترنت از جمله برنامه‌هایی هستند که وجود آسیب‌پذیری امنیتی (Bug) در آنها، کل سیستم را به شدت در معرض خطر نفوذ هکرها قرار می‌دهد و به همین خاطر رعایت برخی ملاحظات برای کاهش احتمال سرقت اطلاعات ضروری است. کاربران اینترنت باید بدانند که توجه به آسیب‌پذیری‌های امنیتی مرورگرها یک ضرورت است.

یافته‌های پژوهشی مختلف نشان می‌دهند که هر یک از مرورگرهای رایج در دنیای اینترنت به نوعی آسیب‌پذیر است و این یعنی یک هکر از هر نقطه‌ی دنیا می‌تواند به آن سیستم (در زمانی که آنلاین است) حمله کند، کنترل آن را در دست بگیرد و به همه اطلاعات دسترسی پیدا کند.

اینترنت اکسپلورر؛ "ناامن‌ترین" مرورگر جهان

از آنجایی که اکثر سیستم‌های کامپیوتری موجود در دنیا از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند و اینترنت اکسپلورر هم مرورگر پیش‌فرض این سیستم عامل است، بسیاری از کاربران از این مرورگر برای گشت و گذار در اینترنت استفاده می‌کنند. قاعده‌ای کلی در دنیای مجازی وجود دارد: هر نرم‌افزاری که بیشتر استفاده شود، طمع هکرها را بیشتر برمی‌انگیزد.

این در حالی است که برخی دیگر از مرورگرهای موجود مزایای بیشتری نسبت به اینترنت اکسپلورر دارند و با نصب افزونه‌های مختلف روی ‌آنها می‌توان مرورگر را بسته به نوع کاربری شخصی‌سازی کرد و نیز حضوری امن‌تر در جهان مجازی داشت.

استفاده از اینترنت اکسپلورر به‌ویژه به دلیل اخبار مختلفی که مبنی بر ناامنی نسخه‌های مختلف آن منتشر شد، سیری نزولی در پیش گرفته است.

بررسی سهم مرورگرها ازاستفاده کاربران در دنیای مجازی از ژانویه 2009 تا ژوئیه 2013 روند زیر را نشان می‌دهد.

اینترنت اکسپلورر: از بیش از 65 درصد به زیر 25 درصد

فایرفاکس: از کمی بیش از 27 درصد به کمی بیش از 20 درصد

سافاری: از 2.5 درصد به بیش از هشت درصد

کروم: از 1.38 درصد به بیش از 43 درصد

کدام مرورگر برای من مناسب است؟

پژوهش‌های مختلف نشان می‌دهد که کاربران عموما به صورت کاملا شخصی در مورد مرورگر خود تصمیم‌گیری می‌کنند. سرعت، عادت، امکانات و البته امنیت از جمله معیارهای گزینش مرورگرها هستند.

گروهی از مرورگرها سریع‌تر هستند اما از برخی پروتکل‌های اینترنتی پشتیبانی نمی‌کنند و به همین دلیل یا برخی از صفحات را به درستی نمایش نمی‌دهند یا از انجام برخی کارها عاجزند. این موضوع بیش از همه در مرورگرهای دستگاه‌های موبایل دیده می‌شود.

برخی از مرورگرها هم به صورت پیش‌فرض از شبکه‌هایی مانند "تور" استفاده می‌کنند. این مرورگرها به همین دلیل برای کاربرانی جذاب هستند که یا می‌خواهند ناشناس بمانند یا از دیوار فیلتر بگذرند. هر چند برای ناشناس ماندن در اینترنت رعایت نکات دیگری نیز ضروری است.

با گسترش روزافزون دستگاه‌های موبایل، طراحان مرورگرها هم محصولات خود را در نسخه‌های مختلف با ویژگی‌های این دستگاه‌ها تطبیق می‌دهند.

در نهایت بسته به نوع کاربرد هر کاربری باید در مورد مرورگر مطلوب خود تصمیم‌گیری کند. اما استفاده از مرورگرهای کم‌کاربرد اما نسبتا امن مانند سافاری یا مرورگرهایی که در دل نرم‌افزارهای امنیتی هستند، مانند کومودو، می‌تواند به امنیت بیشتر کمک کند.

بر اساس اطلاعات دویچه وله، کومودو صفحات اینترنتی را در داخل یک "سندباکس" باز می‌کند. سندباکس‌ها در واقع سیستمی مجازی در دل سیستم عامل شما باز می‌کنند. به همین دلیل پروسه‌های در حال انجام در سندباکس‌ها (وبگردی یا باز کردن فایل‌ها و ...) به بخش‌های دیگر سیستم عامل دسترسی ندارند. این نکته امنیت سیستم را افزایش می‌دهد.

اگر به استفاده از کروم تمایل دارید و همزمان گوشه‌چشمی به حریم شخصی خود دارید، به سراغ "آیرن" (Iron) بروید. این مرورگر بر اساس کد کروم نوشته شده اما اطلاعات کمتری از سیستم عامل یا عادت‌های وبگردی کاربر و ردپای او در اینترنت به بیرون می‌فرستد.

راه‌های مقابله با خطر

از هر مرورگری که استفاده می‌کنید، مهم‌ترین نکته به‌روزرسانی آن است. بررسی‌ها نشان می‌دهند که امن‌ترین مرورگرها آنهایی هستند که روی حالت آپدیت اتوماتیک قرار دارند.

کمپانی‌های سرویس‌دهنده (مایکروسافت، گوگل، موزیلا و ...) آسیب‌پذیری محصولات‌شان را پیوسته رصد می‌کنند و در صورت یافتن ضعف امنیتی، بسته امنیتی(Patch) برای حل آن را به سرعت منتشر می‌کنند. مهم این است که کاربران یا مرتب مرورگر خود را به روز کنند، یا با قرار دادن تنظیمات آن در حالت اتوماتیک، خود را تا حد امکان از منطقه خطر دور نگه دارند.

اما این پایان کار نیست. اگر از مرورگرهایی مانند فایرفاکس یا کروم استفاده می‌کنید که افزونه‌های متعددی را می‌توان روی آنها نصب کرد، باید همیشه به هشدارهای امنیتی درباره آنها نیز دقت کنید. به‌عنوان مثال پلاگین پر کاربرد جاوا که روی بسیاری از سیستم‌ها فعال است، یکی از گزینه‌های مورد علاقه هکرهاست.

از این گذشته پنجره‌های تبلیغاتی روی صفحه‌های اینترنتی که با استفاده از جاوا نمایش داده می‌شوند، عموما ارتباط مستقلی با اینترنت برقرار می‌کنند. به همین دلیل کاربری که قصد وبگردی ناشناس دارد، نمی‌تواند با اتکا به "ناشناس" کردن مرورگر خود مطمئن باشد که هویت‌اش برملا نمی‌شود.

پلاگین مشاهده فایل‌های "PDF" در درون مرورگر هم درصد قابل توجهی از سیستم‌های کامپیوتری را در معرض خطر قرار داده است. کارشناسان حتی توصیه می‌کنند این افزونه‌ها غیرفعال شوند و کاربر به صورت موردی در مورد فعال‌کردن این افزونه‌ها در سایت‌های بی‌خطر تصمیم‌گیری کند.

توجه کنید که این توصیه‌ها تنها مربوط به مرورگر کاربران است. برنامه‌های مختلفی که برای مقاصد مختلف روی کامپیوتر نصب می‌شوند نیز می‌توانند در صورت به روز نبودن خطرساز باشند.

در این میان گسترش پروتکل‌های امن مانند "HTTPS" تا حد زیادی به امنیت کاربران کمک می‌کنند. متخصصان امنیتی همچنین نسل جدید مرورگرها و وب‌سایت‌ها را از نظر امنیتی مطمئن‌تر از نسل‌های پیشین می‌دانند. با فراگیرشدن استانداردهای "HTML5" بسیاری از افزونه‌ها و پلاگین‌هایی که امکانات جانبی در اختیار مرورگرها قرار می‌دادند، عملا حذف و بخش عمده‌ای از مشکلات امنیتی با به‌روزرسانی اتوماتیک مرورگر برطرف می‌شوند.
 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

یک شنبه 14 مهر 1392  9:02 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

طرفداران گوگل کروم و فایر فاکس، آماده!

شاید شما نیز جزو آن دسته از کاربران اینترنت هستید که بدون توجه به ملزومات یک مرورگر خوب و سریع، کارهای روزمره خود را با دم دست ترین مرورگر انجام میدهد. یا اینکه شاید جزو آن دسته ای هستید که طرفدار پر و پا قرص یک مرورگر خاص بوده و به هیچ روی حاضر به شنیدن و دیدن نقاط قوت رقبا نیستید! یا اینکه جزو معدود افرادی هستید که با اطلاع از ابزار و امکانات مرورگر خود اقدام به انتخاب آن کرده اید. به راستی کاربران تا چه حد از ویژگیهای یک مرورگر خوب مطلع هستند؟

به گزارش «تابناک» در اوایل دهه 90 میلادی و در زمانی که شبکه جهانی تارعنکبوتی جوان بود، تنها یک مرورگر وجود داشت که از آن استفاده میشد: Netscape. سپس مایکروسافت اقدام به طراحی اینترنت اکسپلورر کرد که از همان زمان جنگ مرورگرها آغاز شد و بدون هیچ حرفی اینترنت اکسپلورر توانست با 95 درصد استفاده در سرتاسر جهان برنده بی چون و چرای این جنگ باشد.

اما این انحصار منجر به تنبلی مایکروسافت شد و این شرکت از ایجاد تحولات جدی در مرورگر خود غافل ماند تا اینکه در سال 2004 اولین رقیب جدی مایکروسافت پا به عرصه گذاشت: موزیلا فایرفاکس. و از آن به بعد بمب خلاقیت منفجر شد و اکنون بیش از 30 مرورگر معروف و مورد استفاده در سراسر جهان وجود دارد.

طرفداران گوگل کروم و فایر فاکس، آماده!

زمانی که بحث از مرورگرها پیش می آید، هر کسی یک عقیده ای دارد. هر مرورگر یک سری ابزار و امکاناتی دارد که برای برخی مورد توجه و علاقه است و برای دیگران خیر.

این روزها سه نوع مرورگر اینترنت در راس رقابت میان مرورگرهای اینترنت قرار دارند و تقریبا سهم بزرگی از وب گردی ها اختصاص به استفاده از این سه مرورگر دارد: فایر فاکس، اینترنت اکسپلورر و گوگل کروم. طرفداران هر کدام از این سه مرورگر دلایل خاص خود را برای استفاده از آنها دارند، اما معدود افرادی هستند که از آنچه پشت صحنه مرورگرها اتفاق می افتد – یا به عبارت حرفه ای Under the hood مرورگرها - خبر داشته باشند.

یکی از مهمترین نکاتی که در رابطه با مرورگرها وجود دارد و اغلب از آن بی اطلاع هستند این است که این سه مرورگر از سه موتور جداگانه برای پردازش صفحات و المانهای وب استفاده میکنند. مرورگر اینترنت اکسپلورر که زاییده تفکرات مایکروسافت است از موتور Trident، فایرفاکس ساخته و پرداخته شرکت موزیلا از موتور Gecko و در نهایت گوگل کروم که فرزند خلف Chromium است از موتور Webkit بهره میبرد.

در واقع هر کدام از این موتورها مشابهت ها و تفاوتهای خاص خود را در الگوریتمهای مورد استفاده برای پردازش دارند، اما اصلی ترین وجه تفاوت آنها در تحولات و تغییراتی است که در استفاده از ابزارهای سیستم – اعم از نرم افزاری و به ویژه سخت افزاری – و همچنین پشتیبانی از تحولات جدید دنیای وب همچون HTML 5 دارند.

اما چیزی که کاربران شاید اغلب متوجه آن نمیشوند، این است که این سه مرورگر از سه موتور متفاوت بهره میبرند. دلیل این ناشناس بودن نیز در این است که تقریبا و کما بیش هر سه این مرورگرها نیازهای مخاطبان و کاربران خود را به شکلی مشابه برطرف میکنند. در اینجا سعی داریم با مروری بر کاربری این سه مرورگر به شمایی کلی از کارکرد این به اصطلاح Mega Web Browser ها برسیم.

گوگل کروم – Google Chrome

این روزها باید از این مرورگر به عنوان پادشاه مرورگرها در فضای وب یاد کرد و در واقع میزان محبوبیت این مرورگر حداقل اجازه چنین جسارتی را در نزد طرفداران فایرفاکس میدهد! این مرورگر بر اساس موتور متن باز WebKit و همچنین موتور جاوا اسکریپت V8 گوگل بنا شده است بیش از هر چیز به سرعت در پردازش معروف است. مرورگری که به خوبی خود را با تکنولوژیهای جدید مانند HTML 5 مطابقت داده است.

نصب این مرورگر کمی نا امید کننده است. زیرا فایل نصب آن نیازمند ارتباط با اینترنت برای دانلود آخرین به روز رسانی ها است – البته فایل نصب Offline کروم نیز قابل دریافت از اینترنت است که متاسفانه کاربر را از آخرین به روز رسانی ها محروم میکند.

طرفداران گوگل کروم و فایر فاکس، آماده!

واسط کاربر یا Interface کروم بسیار جذاب و تحسین بر انگیز است و فضای کاری عالی را در اختیار کاربر قرار میدهد. تب های کروم به شکل داینامیک و پویا عمل میکنند و قابلیت جا به جایی، تکثیر و Drag & Drop را نیز دارند.

این مرورگر یکی از اولین مرورگرهایی است که قابلیت Omnibox را به کار گرفت (یک نوار همه کاره برای جستجو، وارد کردن آدرس، تاریخچه صفحات بازدید شده و پیشنهادات برای کاربر). همچنین از اولین مرورگرهایی بود که Private Browsing را معرفی و به کار گرفت.

طرفداران گوگل کروم و فایر فاکس، آماده!

از سوی دیگر گوگل با به روز رسانی های سریع این مرورگر توانسته است نیازهای کاربران آن را تا حد ممکن پاسخ دهد. Web Store گوگل این اجازه را به کاربران میدهد که ابزارهای جانبی و افزونه های متعددی را برای رفع نیازهای روزانه خود در اختیار داشته باشند که از این نظر کروم را به یک مرورگر تقریبا بی رقیب بدل کره است. این مرورگر تنها مرورگری است که به شکل ذاتی فایلهای فلش و پی دی اف را پشتیبانی میکند و نیازی به نصب پلاگین Adobe Flash و PDF Reader ندارد.

همچنین گوگل از موارد امنیتی نیز برای مرورگر خود غافل نمانده است و Sandbox tab ها این اجازه را به کاربران میدهند که کنترل بیشتری بر مرورگر داشته باشند. این مرورگر یک ابزار ذاتی نیز برای متوقف کردن کدهای بد افزارها در فضای وب دارد.

موزیلا فایرفاکس – Mozilla Firefox

زمانی که این مرورگر پا به عرصه وب گذاشت به سرعت و با خلاقیت قابل توجه توانست حجم عظیمی از کاربران را به سمت خود جلب کند و تا همین ماههای اخیر نیز هنوز از پر کاربرد ترین مرورگرها بر اساس آمار در فضای وب بود. شاید همین عقب ماندگی چند ماهه از مرورگر کروم بود که منجر به آن شد تا طراحان فایرفاکس به سرعت به فکر رستاخیر این مرورگر بر آیند.

آخرین نسخه این مرورگر تغییرات بسیاری در واسط کاربر دارد و سعی در ایجاد فضای کاری بهتر و بیشتری برای کاربران داشته است. اضافه کردن Speed Dial به تب های تازه باز شده یکی از این تحولات اخیر است و از سویی تمایل طراحان به حفظ نمای قبلی مرورگر منجر به آن شده که به کوچکترین فضاهای ممکن برای استفاده کاربر توجه شود.

طرفداران گوگل کروم و فایر فاکس، آماده!

یکی از مهمترین ویژگیهای فایرفاکس که هنوز کروم نتوانسته است به پای آن برسد، قدرت خارق العاده آن در بازیابی خودکار صفحات و تاریخچه در صورت بسته شدن یکباره مرورگر است. به گونه ای که به شکل خودکار تمامی پنجره ها و تب ها بعد از باز کردن مجدد مرورگر از نو بارگزاری میشوند.

از سوی دیگر قابلیت Tab Panorama در فایرفاکس این اجازه را به کاربران میدهد که به شکل دلخواه اقدام به چیدمان تب ها کرده و فضای کاری خود را کاملا شخصی و مطابق سلیقه خود سازند. Omnibox فایرفاکس هرچند به اندازه کروم قدرتمند نیست اما هنوز حرفهای زیادی برای گفتن دارد، مخصوصا در مورد تاریخچه بازدید از صفحات.

عملکرد این مرورگر هنوز آن را در صدر جدول مرورگرها در این زمینه قرار میدهد به گونه ای که Jagemonkey و HTML 5 به گونه ای دقیق و سازگار در این مرورگر تعبیه شده اند که بهترین زمان بارگزاری و شروع به کار را در کنار مدیریت حافظه سیستم به آن میبخشند.

برای آزمایش ما همزمان دو مرورگر کروم و فایرفاکس را با 5 تب مشابه راه اندازی کردیم و نگاهی به میزان استفاده هر کدام از منابع سیستم انداختیم. کروم به ازای هر تب تقریبا دو پروسه به سیستم اضافه میکند و به شکل سرسام آور رم سیستم را به کار میگیرد در حالی که فایرفاکس تنها با یک پروسه و تقریبا نیمی از رقم مورد استفاده کروم از رم سیستم به کار خود میپردازد.

طرفداران گوگل کروم و فایر فاکس، آماده!

همچنین فایرفاکس به خوبی از سخت افزارهای سیستم و به خصوص پردازنده مرکزی و WebGL برای پردازش صفحات استفاده میکند.

در نسخه های آخر این مرورگر به مباحث امنیتی نیز توجه خاصی شده است و ابزارهای پیشین امنیتی فایرفاکس همچون Content Security Policy به خوبی تقویت شده اند. از سویی ابزارهای جانبی این مرورگر نیز همچنان به روز شده و با اختلاف کمتری از کروم آن را در رده دوم قرار داده است.

مایکروسافت اینترنت اکسپلورر – Internet Explorer

متاسفانه شاگرد اول کلاس این روزها به شاگرد تنبل انتهای کلاس تبدیل شده است و در رقابت با سایر مرورگرها به شدت عقب مانده است، هرچند تلاش شده است که در نسخه 9 و به ویژه 10 این عقب ماندگی تا حد زیادی جبران شود. واسط کاربری آن بسیار ساده و بدون پیچیدگی و با تمرکز بر محتوای صفحات وب است.

به شکل پیش فرض نوار تب ها در کنار نوار آدرس قرار گرفته تا فضای بیشتری به کاربر بدهد که البته با زیاد شدن تعداد تب ها به یک معضل اساسی تبدیل میشود! – این مورد در تنظیمات قابل تغییر است. همچنین مدیریت دانلود نیز در این مرورگر بهبود یافته و به مراتب بهتر شده است. همانگونه که گفته شد به جز این مورد واسط کاربر IE بسیار ساده و کاربر پسند است و تقریبا نکته قابل بیانی ندارد.

طرفداران گوگل کروم و فایر فاکس، آماده!

از سویی مایکروسافت سعی کرده است که عملکرد Omnibox در کروم و فایرفاکس را به مرورگر خود تعمیم دهد که هرچند تلاش این شکرت قابل تمجید است اما با کمی سرو کله زدن با One Box در این مرورگر به سرعت متوجه ضعفهای آن در پیدا کردن پیشنهادات و جستجوی تاریخچه خواهید شد.

در نسخه های جدید اما عملکرد IE به شدت تقویت شده است و استفاده از GPU Accelerator در مرورگر برای استفاده از حداکثر توان سیستم در پردازش صفحات و همچنین تعبیه HTML 5 در آن نکات قابل توجه این مرورگر است. همچنین از نسخه 9 به بعد این مرورگر به خوبی از WebM Video Codec پشتیبانی میکند که تقریبا بارگزاری و مشاهده هر نوع قالب فایل ویدیویی بر روی این مرورگر را ممکن میسازد.

در بحث امنیت تنها نکته قابل توجه این مرورگر سیستم محافظت و رصد آن یعنی Tracking Protection است که اقدام به متوقف کردن بارگزاری وب سایتهای آلوده میکند. باقی ابزارها همچون ابزار عدم درج کوکی ها و همچنین فیلتر ActiveX ها نمونه هایی است که در کروم و فایر فاکس نیز وجود دارد.

طرفداران گوگل کروم و فایر فاکس، آماده!

مهمترین تحول این مرورگر که شاید منجر به رستاخیز دوباره آن شده است را باید در نسخه 10 و پشتیبانی آن از صفحه نمایشهای لمسی جستجو کرد که شاید بعد از 2 دهه اولین پیشتازی مایکروسافت و مرورگر آن در این بازار باشد! بر همین اساس مرورگر IE طی ماههای اخیر به تدریج از جایگاهی قابل قبول برخوردار شده است.

همانگونه که ذکر شد هر کدام از این مرورگرها ویژگیهای خاص خود را دارند و هر یک در موردی خاص از دیگران پیش تر هستند. در پایان شاید نگاهی به آزمایش صورت گرفته از سوی شرکت Tom’s Hardware بر روی این مرورگرها آخرین مهمیز را بر طرفداران هر کدام از آنها بزند! نسخه های آزمایش شده در تاریخ جولای 2012 عبارتند از: فایر فاکس نسخه 14، کروم نسخه 20، اوپرا نسخه 12، سافاری نسخه 5 و اینترنت اکسپلورر نسخه 9 (ارقام کمتر نشان دهنده عملکرد بهتر)

طرفداران گوگل کروم و فایر فاکس، آماده!
زمان بارگزاری صفحات وب - برنده: اینترنت اکسپلورر

طرفداران گوگل کروم و فایر فاکس، آماده!
قابلیت اطمینان، امنیت، پاسخگویی سریع و جاوا اسکریپت - برنده: گوگل کروم

طرفداران گوگل کروم و فایر فاکس، آماده!
زمان شروع به کار به محض اجرای مرورگر - برنده: اوپرا

طرفداران گوگل کروم و فایر فاکس، آماده!
استفاده از حافظه سیستم - برنده: فایرفاکس

طرفداران گوگل کروم و فایر فاکس، آماده!
استفاده از سخت افزار برای بهبود عملکرد - برنده: فایرفاکس

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 25 مهر 1392  9:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها