0

گزارشکار آزمایشگاه گیاه شناسی برای دانشجویان رشته کشاورزی (تمام گرایش ها)

 
saeidehmombeini
saeidehmombeini
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 1

گزارشکار آزمایشگاه گیاه شناسی برای دانشجویان رشته کشاورزی (تمام گرایش ها)

به نام خدا

سلام.این گزارشکارهایی رو که در اینجا قرار میدم خودم نوشتم و گیاه شناسی عملی 20 شدم.اگه بدردتون خورد بگید تا بقیش رو هم بذارم.

 

آزمايش اول

هدف آزمايش : برش گيري و رنگ آميزي ساقه نعنا و ريحان وتهيه اسلايد آن ومشاهده ساختارشان

مواد و وسايل مورد نياز:

لام، لامل، اسكالپل، بشر، شيشه ساعت، قطره چكان، پيست، تيغ، پنس، كاغذ صافي، آبكش، ساقه نعنا و ريحان، آب مقطر، آب ژاول، اسيد استيك، آبي متيل، كارمن زاجي، ميكروسكوپ، هويج يا مغز آقطي

شرح آزمايش:

 ابتدا هويج را به دو نيم تقسيم مي­كنيم، سپس توسط اسكالپل يك شيار در مركز يكي از دو نيم هويج ايجاد مي­كنيم، مقداري از ساقه نعنا يا ريحان را جدا كرده(از قسمتي كه بين گره ها باشد)در درون شيار هويج قرار مي­دهيم، سپس با تيغ برش هاي بسيار نازكي از نعنا جدا مي­كنيم و در درون شيشه ساعت در آب مقطر قرار مي­دهيم، برش ها را در درون صافي قرار داده و به همراه صا­في آن را در آب ژاول50 درصد به مدت 5 دقيقه قرار مي­دهيم، دوباره برش ها را به همراه صافي در آب مقطر مي­شوييم، برش ها را در استيك اسيد 1 درصد به مدت 1يا 2دقيقه قرار داده و دوباره توسط آب مقطر مي­شوييم، بعد برش­ها را در آبي متيل0.5 درصد به مدت 1 دقيقه قرار مي­دهيم، دوباره برش ها را توسط آب مقطر مي­شوييم و در كارمن زاجي 0.5 درصد به مدت 10 دقيقه قرار مي­دهيم، سپس به مدت چند دقيقه با آب مقطر مي­شوييم.درآخر از برش ها­ي نازك اسلايد تهيه مي­كنيم و ساختار آن را زير ميكروسكوپ مشاهده مي­كنيم.

پنج شنبه 15 فروردین 1392  10:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها