فاطمه سادات رضوی، مدير حوزه علميه فاطميه(س) ياسوج گفت: والدين وظيفه دارند كه مسايل الهی و دينی را تبليغ كنند؛ زيرا امروز غرب افكار بتپرستانه را در دنيا تبليغ و سعی میكنند كه با جاذبههای تبليغ مردم را به سوی خود بكشانند.
وی اظهار كرد: پوشش ظاهری يكی از نشانههای عفاف است بنابراين عفاف و حجاب رابطه و تأثير متقابل دارند؛ حجاب ميوه عفاف و عفاف ريشه حجاب است.
مدير حوزه علميه فاطميه(س) ياسوج بيان كرد: بايد يك نهضت فراگير و مؤثر در راستای ارتقای بينش زنان نسبت به جايگاه و حقوقشان كه در آموزههای دينی دارند صورت گیرد، چون هر چه سطح معرفت و شناخت آنان بيشتر شود از ميزان آسيبپذيری آنان از فرهنگ بيگانه كاسته خواهد شد.
رضوی ابراز كرد: والدين بايد خود درمقابل فرزندان به عبادت و نماز بپردازند؛ زيرا اگر اين مسائل در معرض ديد آنان قرار بگيرد تاثير آن دو چندان میشود و آنان به دستورات الهی روی میآوردند.
مدير حوزه علميه فاطميه(س) ياسوج تصريح كرد: مهمترين وظيفه مادران تربيت فرزندان است هر چند كه پدر و مادر هر دو مسئول هستند اما نقش مادران مؤثرتر است، او اولين معلمی است كه موجب ترقی و پيشرفت فرزندان در همه مسايل میشود.
رضوی عنوان كرد: زن در پرتو حجاب مانند يك غنچه زيباست كه علی رغم زيبايی كسی نمی تواند به چشم بد به او نگاه كند و تا وقتی كه اين غنچه شكفته نشود هيچ كس حق چيدن آن را ندارد اما اگر شكفته شود خيلی زود مورد تعرض قرار میگيرد.
مدير حوزه علميه فاطميه(س) ياسوج خاطرنشان كرد: اخلاق دينی وروح دينی بايد بر نظام خانواده حاكم شود. خانواده بهترين مركز رشد و بالندگی معارف اسلام و مخزن خوبی برای فرهنگ هر كشوری است.
وی در پايان اضافه كرد: عوامل دور كردن زنان و دختران جوان در حوزه بينش و معرفت دينی يكی از مسايلی است كه دشمنان آن را افزايش داده و با سوءاستفاده ازاين نقطه ضعف شروع به ايجاد شبهات و ترديد نسبت به جايگاه زنان در جامعه اسلامی كرده است.