0

عسل بدیعی

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

عسل بدیعی

پاسخ همسرخواهر عسل بدیعی به شایعات

رضا داودنژاد بازیگر سینما و تلویزیون، ضمن رد شایعات درخصوص مسمویت دارویی ˈعسل بدیعیˈ بازیگر سینما و تلویزیون، گفت: وی به دلیل مشکل تنفسی روز گذشته به بیمارستان منتقل شد.

ˈرضا داودنژادˈ همسرخواهر ˈعسل بدیعیˈ، در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا ، اظهار داشت: مشکل تنفسی روز گذشته این بازیگر باعث شد که وی را به سرعت به بیمارستان منتقل کنیم. وی به خاطر مشکل قلبی ناشی از دشواری تنفسی و در نهایت مرگ مغزی در بخش ای سی یو بیمارستان لقمان بستری شد.

وی که به دلیل شدت تاثر ناشی از این واقعه، به سختی گفت و گو می کرد، افزود: متاسفانه شایعات و اکاذیبی مبنی بر مسمومیت دارویی بدیعی در رسانه ها منتشر شده که صحت ندارد و وی تنها به خاطر مشکل تنفسی به بیمارستان منتقل شد.

داودنژاد، انتشار اخباری به نقل از ˈغزل بدیعیˈ خواهر عسل در گفت وگو با یکی از سایت های خبری را تکذیب کرد و گفت: همسر من در این دو روز به خاطر شرایط نامناسب روحی با هیچ رسانه ای گفت و گو نکرده و آنچه از قول وی نقل قول شده، کذب است.

داودنژاد انتشار اخبار زود هنگام از درگذشت این بازیگر جوان سینما را ضربه ای دردناک به روحیه خانواده و دوستان بدیعی دانست و گفت: شیطنت های رسانه ای از این دست بارها پیش از این نیز اتفاق افتاده است. حتی در ایامی که من به خاطر بیماری کبد در بیمارستان بستری بودم شایعاتی مشابه در روزنامه ها،سایت ها و رسانه ها به وفور وجود داشت.

به گفته ی وی، خانواده بدیعی شایعات منتشر شده در این خصوص را با جدیت پیگیری می کنند و در آینده ای نزدیک تیم پزشکی اطلاعات دقیق درباره این بیمار را در اختیار رسانه ها قرار خواهد داد.

این بازیگر سینما و تلویزیون همچنین از رضایت پدر بدیعی مبنی براهدای اعضای وی خبر داد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

سه شنبه 13 فروردین 1392  10:21 AM
تشکرات از این پست
papeli salma57
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

علت مرگ مغزی عسل بدیعی

هماهنگ‌کننده پیوند اعضاء در بیمارستان مسیح دانشوری گفت: مراحل قانونی و تائید نهایی مرگ مغزی «عسل بدیعی» بازیگر سینما امروز انجام شده و به احتمال زیاد برداشت اعضای وی برای پیوند فردا آغاز می‌شود.

مجید درگاهی در مورد علت اصلی مرگ مغزی شدن «عسل بدیعی» بازیگر سینما اظهارداشت: نامبرده روز دهم فروردین دچار سردردهای شدید شده که با بررسی‌های ما مشخص شد این سردردها به دنبال پارگی عروق مغز بوده است که به تدریج روند تخریب مغز ادامه یافته تا اینکه روز یادهم فروردین سطح هوشیاری این بازیگر سینما به حدی پایین می‌آید که نامبرده به کما می‌رود.

وی با تاکید بر اینکه برخی علت مرگ مغزی شدن «عسل بدیعی» را مسمومیت یا اوردوز دارویی عنوان می‌کنند، افزود: طبق آزمایشهای ما و سنجش سطح سرمی داروها اصلاً مسمومیت دارویی یا اوردوز صحت ندارد.

وی ادامه داد: نامبرده روز یازدهم به بخش آی‌سی‌یو بیمارستان لقمان منتقل شد و با تائید شدن اولیه مرگ مغزی او، شب گذشته به بیمارستان مسیح دانشوری برای شروع مراحل قانونی پیوند اعضاء انتقال داده شد.

به گفته هماهنگ‌کننده پیوند اعضاء در بیمارستان مسیح دانشوری، کلیه‌ها، کبد و نسوج نرم مانند قرنیه تاکنون قابل برداشت هستند و قلب و ریه هم تا این لحظه طبق آزمایشات برای پیوند مناسب است اما تا لحظه آخر قابل پیش‌بینی نیست.

درگاهی خاطرنشان کرد: به احتمال زیاد برداشت اعضای این بازیگر سینما برای پیوند از فردا در این بیمارستان آغاز می‌شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 14 فروردین 1392  9:00 AM
تشکرات از این پست
salma57
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

غمنامه رضا داودنژاد برای فوت عسل بدیعی

رضا داودنژاد، از بستگان مرحوم عسل بدیعی، غم‌نامه‌ و درخواستی خطاب به هموطنان و دوست‌داران آن بازیگر منتشر کرده که در بخشی از آن می‌خوانیم: «لطفا اگر مرهمی نیستید، دردی اضافه نکنید...».

در پی درگذشت «عسل بدیعی»، رضا داودنژاد یادداشتی را اختصاصا در اختیار ایسنا قرار داد.

«درد بدتر از داغ

مادری مهربان به رحمت خدا رفت،

خانواده‌ای داغی به سینه دارد،

درد، درد سنگینی‌ست

عاجزانه خواهشمندم همدردی کنید، یا از دور نگاه کنید یا رد بشوید

عسل بدیعی نازنینم با شور و شوق سرشار از زندگی از بین ما رفت،

خانواده پیکر پاک او را به رضایت خود او بدون کوچکترین مسمومیت برای اهدای عضو به بیمارستان پیوند مسیح دانشوری سپردند.

لطفا اگر مرهمی نیستید، دردی اضافه نکنید

که این درد بدتر از داغ است

عسل عزیزم روحت شاد

رضا داودنژاد»

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 14 فروردین 1392  9:01 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

تغییر محل مراسم ختم عسل بدیعی

رضا داودنژاد از تغییر محل مراسم ختم عسل بدیعی از مسجد بلال خبر داد و گفت، مراسم ختم این هنرمند سه‌شنبه 20 فروردین‌ماه ساعت 18 تا 19:30 در مسجد «نور» واقع در میدان فاطمی برگزار می‌شود.

او همچنین از رفتار هیأت امنای مسجد جامع شهرک غرب که اجازه برگزاری مراسم ختم عسل بدیعی (بازیگر سینما و تلویزیون) را به دلیل شلوغی احتمالی این مراسم نداده‌اند، به شدت انتقاد کرد.

رضا داودنژاد که همسر خواهر عسل بدیعی است، در گفت‌وگو با ایسنا، درباره این موضوع توضیح داد: به دلیل اینکه منزل آقای بدیعی و خانواده ما در حوالی شهرک غرب قرار دارد و حال مادر آن مرحوم نیز چندان مساعد نیست، قصد داشتیم مسجد محل مراسم ختم عسل بدیعی را کمی نزدیک‌تر به منزل انتخاب کنیم. به همین دلیل با صدا و سیما تماس گرفتیم و از آن‌ها خواستیم مراسم در جایی غیر از مسجد «بلال» برگزار شود که آن‌ها نیز این موضوع را پذیرفته و تاکید کردند که آن مسجد در صورت نیاز در اختیار ماست.

او ادامه داد: ما سپس برای گرفتن مسجد جامع شهرک غرب که به منزل نزدیک‌ است، به این مکان مراجعه کردیم و آن‌ها اعلام کردند که ساعت 16 تا 17:30 می‌توان برنامه را ترتیب داد، اما تا فهمیدند که می‌خواهیم مراسم ختم عسل بدیعی را آنجا برگزار کنیم، مخالفت کردند و گفتند که ما به دلیل شلوغی در برگزاری مراسم مرحوم ناصر حجازی خیلی سختی کشیدیم و به همین دلیل از رزرو سالن برای ما امتناع کردند و جالب است که وقتی روی برگزاری مراسم در این مسجد پافشاری کردیم، علی‌رغم سخنان قبلی‌شان گفتند که آن‌ ساعت رزرو شده است!

داودنژاد ضمن انتقاد از هیات امنای مسجد جامع شهرک غرب خاطرنشان کرد: رفتار نامناسب هیات امنا با اعتراض‌های‌ ما روبه‌رو شد، چرا که آن‌ها حق دخالت در این‌گونه موارد را ندارند و نمی‌توانند به دلیل شلوغی، مسجد را به خانواده‌ای ندهند. پس از این اتفاق، به آقای کفاشیان (رییس فدراسیون فوتبال) که در همسایگی‌مان زندگی می‌کند و رابطه خوبی با هیات امنای مسجد دارد، موضوع را گفتیم، اما ایشان هم در کمال ناباوری نتوانستند کاری کنند و خودشان هم از این رفتار هیات‌امنا به‌شدت متاسف شدند. پس از این پیگیری‌ها، متوجه شدیم اگر برگزاری مراسم در مسجد «بلال» را لغو نمی‌کردیم و به نوعی یک مراسم عمومی در آن مکان برگزار می‌شد، می‌توانستیم مراسمی خصوصی و خانوادگی را در مسجد جامع برگزار کنیم.

این بازیگر سینما افزود: برای مدیریت مسجد جامع شهرک غرب متاسفم. واقعا باید ابراز تاسف شدیدم را از اینکه هیات امنایی به خودش اجازه دخالت در امور مسجد را داده و تصمیم می‌گیرد که آن مکان را در اختیار خانواده‌ای قرار ندهد، ابراز کنم. اگر واقعا آن‌ها به فکر این هستند که مراسم‌ ختم‌شان شلوغ نشود، نباید در شهرک غرب مسجد می‌زدند.

داودنژاد در پایان با تاکید بر اینکه هیچ مراسمی برای عسل بدیعی در مسجد جامع شهرک غرب برگزار نمی‌شود، تصریح کرد: به عنوان کسی که این راه را رفته، به هنرمندان می‌گویم که یا برای برگزاری مراسم‌ به مسجد جامع شهرک غرب نیایند و یا اینکه نام خود و خانواده‌شان را به عنوان یک هنرمند اعلام نکنند و با دروغ مسجد را بگیرند!

او بلافاصله پس از این گفت‌وگو، اعلام کرد: با پیگیری‌های خانواده بدیعی و با مشورت همکاران، متوجه شدیم که مراسم‌ زیادی برای هنرمندان در مسجد «نور» تهران برگزار شده و ما نیز به دلیل فضای بزرگ و محل پارک مناسب خودرو، این مسجد را برای مراسم ختم زنده‌یاد عسل بدیعی انتخاب کردیم.

به گزارش ایسنا و بر اساس اعلام رضا داود‌نژاد، مراسم ختم زنده‌یاد عسل بدیعی روز سه‌شنبه 20 فروردین‌ماه ساعت 18 تا 19:30 در مسجد «نور» واقع در میدان فاطمی برگزار می‌شود.

همچنین براساس اعلام خانواده‌ی عسل بدیعی، مراسم تشییع پیکر او، یکشنبه 18 فروردین‌ماه ساعت 9:30 از مقابل تالار وحدت برگزار می‌شود.

عسل بدیعی 12 فروردین‌ماه امسال به‌علت ایست تنفسی که به خونریزی مغزی منجر شد،‌ درگذشت و اعضای بدن او بنا به درخواست خودش به بیماران نیازمند اهدا شد.

بدیعی متولد سال 1356 در تهران بود. او سال 1375 به سینما راه یافت و با فیلم «بودن یا نبودن» به کارگردانی کیانوش عیاری فعالیت حرفه‌یی خود را آغاز کرد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

شنبه 17 فروردین 1392  8:46 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

آخرین نقشی که «عسل بدیعی» ایفا کرد، بازی نبود

نارسایی کلیه، قلبی که شباهت چندانی به ضرب المثل "مثل ساعت کار می‌کند" نداشته و تپشش منظم نیست، ناراحتی ریوی و خلاصه انواع و اقسام نقص در اندامهای مختلف بدن بارها و بارها دست مایه ساخت فیلم های مختلف بوده و به تبع آن برای بسیاری‌مان سوژه‌ای آشنا به شمار می‌آید اما شاید کمتر به این موضوع اندیشیده باشیم که می توانیم در این ژانر همگی نقش ایفا کنیم.

به گزارش «تابناک»، مرگ مغزی «عسل بدیعی»، بازیگر سینمای کشورمان طی روزهای گذشته از جمله اخباری بود که بازخورد فراوانی داشت. باز هم یک هنرمند در ایام نوروز جان باخته بود و تا همین جا خبری ناگوار اما داغ به وقوع پیوسته بود اما وقتی بازار مخرب شایعه رونق گرفت، خبر باز ایستادن قلب این بازیگر از تپش به صدر اخبار (دست کم در دنیای گفت‌وشنودهای روزمره بسیاری از ما) رسید و خدا می داند که چه سخنان ثواب و ناثوابی مطرح شد.

اما این تمام ماجرا نبود؛ در میان همهمه های شکل گرفته خبر رسید که خانم بدیعی که سابقه بازی در نقش بیمار محتاج به پیوند قلب را در کارنامه کاری داشت، مدت ها پیش اعضای بدنش را اهدا کرده و بر این اساس، پیکر وی برای انتقال به بیمارستان پیوند اعضا مهیا می شود؛ زیباترین خبری که می‌توانست با نقش آفرینی بازیگر تازه وداع گفته با حیات در ذهن ها رقم خورده و امتدادی برای حیات وی باشد.

بدین ترتیب، روز گذشته پیکر بی جان وی به بیمارستان مسیح دانشور تهران منتقل شد تا از صبح امروز کار خروج برخی اعضای بدن وی برای پیوند به بیماران آغاز شود. ساعاتی از ظهر امروز گذشته بود که گزارش رسید هفت ارگان اصلی مرحوم بدیعی از بدنش خارج شده و برای پیوند به هفت بیمار نیازمندِ پیوند عضو و به تبع آن، نجات جان و هدیه دادن آرامش به ایشان و نزدیکانشان، مهیا شود.

قبادی، عضو تیم فرآهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان مسیح دانشوری در این باره به فارس گفت: تقریباً تمام ارگانهای حیاتی عسل بدیعی سالم است و قلب، دو ریه، دو کلیه، کبد و لوزالمعده وی به بیماران نیازمند پیوند خواهد شد و با توجه به اینکه زمان نگهداری این ارگانها محدود است همه این اعضا باید حتماً امشب پیوند شود.

وی افزود: قلب مرحوم خانم بدیعی توسط تیم جراحی قلب به یک بیمار نیازمند پیوند می‌شود، دو ریه وی در بیمارستان مسیح دانشوری پیوند می‌شود و اقدامات لازم برای این پیوندها آغاز شده است. کبد و لوزالمعده وی نیز برای پیوند به شیراز ارسال می‌شود و کلیه‌های او نیز به دو بیمارستان دیگر پایتخت برای پیوند فرستاده شده است. بقیه اعضای وی مانند قرنیه و تاندون‌ها نیز برای فراهم آوری به بانک نسوج ارسال می‌شود تا در آینده به بیماران نیازمند پیوند شود.

همین گزارش چند خطی کافی است تا دریابیم که وصیت این هنرمند تا چه اندازه سنجیده بوده و اصولا اعضای بدن یک عزیز جان باخته می تواند با ادامه حیات چند تن دیگر گره بخورد.

اینجاست که می توان در مدح مرحوم بدیعی گفت، از تلخی و شیرینی ممزوج در این ماجرا اشک ریخت، برای خانواده متوفی و بیماران و بستگان ایشان ابراز خرسندی کرد و حتی تلاش کرد تا با بازنشر دادن بزرگی ماجرا، در ترویج این اقدام نکو گام برداشت اما قطعا با ما موافق خواهید بود که این نقش آفرینی عسل بدیعی، نه تنها بازی نبود، بلکه متفاوت ترین نقشی بود که ایفا کرد؛ نقشی که برای به انجام رساندن آن، نیاز به دوربین، میکروفن و هیچ ابزار دیگری نبوده و حتی لازم نیست که ایفا کننده آن بازیگر و هنرمند باشد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

شنبه 17 فروردین 1392  11:56 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

تصاویر وداع با عسل بدیعی

غصه هایت را با «ق» بنویس

یک شنبه 18 فروردین 1392  3:12 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi salma57 sayyed13737373
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

عکس گریه فرزند عسل بدیعی و عرب‌ نیا...

مراسم تشییع پیکر عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون صبح امروز برگزار شد.

مراسم تشییع پیکر عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون صبح امروز -18 فروردین ماه- از مقابل تالار وحدت با حضور جمع کثیری از هنرمندان و برخی مسئولان هنری کشور برگزار شد.

صحبت‌های جانیار عرب‌نیا، فرزند «عسل بدیعی» و «فریبرز عرب‌نیا» در حاشیه این مراسم، موجب تاثر بسیاری از حاضران شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

یک شنبه 18 فروردین 1392  3:45 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:عسل بدیعی

مراسم تشییع پیکر عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون صبح روز یکشنبه با حضور گسترده مردم مقابل تالار وحدت برگزار شد.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 19 فروردین 1392  8:16 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

رفتن عسل بدیعی را هیچكدام از ما باور نداریم

مراسم تشییع پیكر عسل بدیعی صبح امروز 18 فروردین‌ماه درمقابل تالار وحدت با حضور جمعی از هنرمندان و مردم برگزار شد.

خبرگزاری مهر: پدر زنده‌یاد عسل بدیعی صبح امروز در مراسم تشییع پیكر دخترش گفت: با كاری كه عسل كرد حالا اعضای بدنش در وجود 7 نفر زنده است و من با این كار هفت فرزند دارم.

مراسم تشییع پیكر عسل بدیعی صبح امروز 18 فروردین‌ماه درمقابل تالار وحدت با حضور جمعی از هنرمندان و مردم برگزار شد.

در ابتدای این مراسم ستاره اسكندری بازیگر سینما و تئاتر با خواندن قطعه شعری گفت: رفتن عسل را هیچكدام از ما باور نداریم. با اینكه هر مرگ اشارتی است به حیاتی دیگر اما دلم می خواست خانواده عسل و غزل خواهر او را امروز از نزدیك نمی‌دیدم. 

شاید باورتان نشود حرف كم می‌آورم. آرامش و صبر برای خانواده وی طلب می كنم. او با كاری كه كرد نشان داد كه چه روح بزرگی دارد. جای او همیشه بین ما خالی است ولی می‌دانیم كه او تا همیشه در كنار ما است.

در ادامه پدر زنده‌یاد عسل بدیعی افزود: سلام به این همه معرفت. من از همه شما كه امروز برای تسلی من و خانواده‌ام اینجا هستید تشكر می‌كنم. قدرت حرف زدن ندارم. دست‌های همه شما را می‌بوسم. شما امروز برای تسلی خاطر من، شیرین، غزل و رضای عزیز اینجا هستید. او 17 سال از عمر خود را در جمع هنرمندان گذراند. 

او در فیلم "بودن و نبودن" كار خود را در سینما آغاز كرد به تبع این بازی در چنین فیلمی روش انسانی اهدای عضو را پیشه كار خود قرار داد كه در صورت بروز حادثه‌ای بتواند اعضای خود را هدیه كند. می‌دانید كه با مرگ عسل چه حادثه‌ای بر ما رخ داده است اما اجزای بدن او امروز در وجود 7 بیمار نیازمند جای گرفته است و من حالا 7 فرزند دیگر دارم. این برای من افتخار است. روحش شاد و یادش گرامی.

در ادامه سیروس الوند گفت: امروز مجلس باشكوهی برگزار شده است ما هم روزی می رویم اما نمی دانیم آیا چنین چهره‌های داغداری برای ما هم می آیند یا خیر. سعادتی بود تا در فیلم "دست‌های آلوده" با وی همكاری كنم.

وی افزود: من واقعاً از ته دلم می گویم عسل بدیعی سرشار از زندگی و دختری پاك، منظم و نجیب بود. او به واقع بوی خانواده می داد. این دختر عمر زیادی در سینما نكرد و تلویزیون او را ربود اما كارهای بدیعی برای همه ما خاطره به جای گذاشت. حالا عسل بدیعی در وجود دیگران تكثیر شده است.

در ادامه رضا داودنژاد كه با همسرش غزل بدیعی در مراسم حاضر شده بود، گفت: خیلی شرایط سختی است. اتفاقاتی را كه در این یك سال گذشته برای ما افتاد تنها توانستیم با همراهی شما بگذرانیم. همدردی شما برای من در آن شرایط بیماری و حالا هم برای خانواده بدیعی تسلی بزرگی است.

وی ادامه داد: ما چند روز عجیبی را گذراندیم. جدا از تمام حاشیه‌ها، با اتفاقات عجیبی در این چند روز روبرو شدیم. سه روز پیش آرام آرام از عسل بدیعی عزیز چیزهایی به دست ما رسید كه برای خود ما هم جالب بود حتی ما برخی از یادداشت های عسل بدیعی برای پدر و مادرش را هنوز نخوانده ایم. 

او یك دفترچه یادداشت داشت كه روز اول فروردین در آن مطلبی نوشته بود. امروز من و غزل تصمیم گرفتیم آن را برای شما بخوانیم البته من به زودی عكس تصویر این یادداشت را كه با دست خط وی است در اختیار سایت‌ها قرار می دهم.

غزل بدیعی در ادامه گفت: ممنون كه آمدید. كاش عسل هم امروز اینجا بود و می‌دید كه چه جمعیتی برای بدرقه او آمده‌اند.

بدیعی در آخرین یادداشت به‌جا مانده از او: می‌دانم امسال سال من است

در بخشی از این یادداشت كه توسط غزل بدیعی خوانده شد، آمده بود: سال 92 شد و این گذر عمر چیزی قسمت همه ماست. حالا 36 سالم است، دهه 30 هم گذشت با سرعت مثل همه چیز همچون دهه 20. شش سال را در ركود بودم. حالا می توانم مسلط باشم. ضعف درونی ام رنگ باخته، اشتباه زیاد كرده‌ام. اشتباه زیاد دیده‌ام، اشتباه ارزش دادم و اشتباه بی‌ارزش كردم اما مهر خدا خواست که هنوز سالمم، توانمندم، ریشه دارم، جوانم، زیبایم، پسری دارم، عشق و مهر، خانواده‌ای مثل گوهر ناب و دوستانی مثل برگ گل و دنیایی كه هر روزش واقعه است. حالا انرژی خفته ای دارم برای رسیدن به زندگی. تمام توانم امسال بر این است كه شگفتی بیافرینم، شگفتی‌ای كه پسرم "جانیار" و خانواده‌ام به آن افتخار كنند. من می دانم امسال سال من است.

رضا داودنژاد در ادامه افزود: این یادداشت خود عسل بود كه خودم قطعاً تصویر آن را منتشر خواهم كرد.

پسر عسل بدیعی: دلم برای مادرم تنگ می‌شود

جانیار عرب نیا پسر عسل بدیعی در ادامه گفت: از مادرم تشكر می كنم به خاطر كارهایی كه برای من كرد اگر او نبود من هم نبودم او همه كار برای من كرد حتی كارهایی را كه دوست نداشتم حالا از همه بیشتر دوستش دارم دلم برایش بیشتر تنگ می شود می دانم خوشحال است و اگر قرار باشد برگردد اینجا برایش مثل زندان است. می خواستم جلوی همه شما از او تشكر كنم و قول می دهم كاری كنم كه راضی باشد.

فریبرز عرب نیا در ادامه بیان كرد: سلام به همه شما و از حضورتان تشكر می كنم به دلیل ازدحام زیاد شاید كسی حواسش نباشد بهتر است به كوچكترها و خانم ها توجه كنیم.

احمد میرعلایی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در پایان گفت: بهتر است كسانی كه اسم هنرمند را انتخاب می كنند به این نام وفادار باشند عسل بدیعی از جمله این افراد بود من خاطرات خوب و حرفه ای با وی داشتم. ما در سریال "تا صبح" با هم همكار بودیم او روحیه حرفه ای داشت به دلیل اینكه باید كار را به پخش می رساندیم او در دو شیفت كار می كرد.

وی افزود: خیلی از هنرمندان می گویند ما باید امروز اینجا همدیگر را ببینیم این مهم نیست موضوعی كه اهمیت دارد این است كه همه ما بتوانیم در زندگی مان به خواسته هایمان برسیم. عسل بدیعی علاقمند بود اعضای بدن خود را در اختیار افراد نیازمند بگذارد او امروز به این خواسته خود رسیده است فرقی نمی كند كه آدم جوان بمیرد بلكه بهتر است كامل این دنیا را ترك كند. عسل بدیعی این گونه از بین ما رفت. 

من به نمایندگی از ریاست سازمان سینمایی؛ وزیر ارشاد و جامعه سینمایی به خانواده وی تسلیت می گویم. از همه مردم تشكر می كنم كه امروز اینجا در بین ما هستند و حتی كسانی كه می دانم از صبح در قطعه هنرمندان بهشت زهرا حضور پیدا كرده اند.

در پایان شاهرخ طاهریان مجری مراسم یادداشت مهندس ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما را به مناسبت درگذشت عسل بدیعی خواند و پیكر عسل بدیعی روی دستان مردم و علاقمندان به همراه خانواده وی تشییع شد.

شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 19 فروردین 1392  8:17 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

عسل بدیعی و یک تصویر به‌ یادماندنی...

عسل بدیعی نزدیک به یک سال پیش بعد از ثبت نام کارت اهدای عضو، در دفتر یادبود اين سازمان اینگونه می‌نویسد...

کافه سینما: عسل بدیعی نزدیک به یک سال پیش بعد از ثبت نام کارت اهدای عضو، در دفتر یادبود اين سازمان اینگونه می‌نویسد:

"سلام

دوستان مهربان

عزیزان..... یاران

از خداوند متعال خواستار توانی چون کوه و اراده‌ای چون آهن استوار و پایدار هستم

تا یاری بخش راه سپید عشقتان باشد

خداوند یاری بخشتان

با احترام عسل بدیعی"

و حالا قلب و دو کلیه، ریه، کبد و هرآنچه که از اعضای عسل بدیعی قابل اهدا کردن بود یاری بخش این راه شد و به چند تن جان دوباره بخشید...

شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 19 فروردین 1392  8:17 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

پیام ضرغامی در پی درگذشت عسل بدیعی

مهندس عزت‌الله ضرغامي، رئيس سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي به مناسبت درگذشت عسل بديعي بازيگر فيلم‌هاي سينما و تلويزيون پيامي صادر كرد.

باشگاه خبرنگاران جوان: مهندس عزت‌الله ضرغامي، رئيس سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي به مناسبت درگذشت عسل بديعي بازيگر فيلم‌هاي سينما و تلويزيون پيامي صادر كرد. 

متن اين پيام به شرح زير است: 

بسمه تعالي 

درگذشت غمبار هنرمند نام آشنا و توانمند عرصه نمايش کشور خانم عسل بديعي را به خانواده محترم ايشان و همه دوستداران و علاقه مندانش تسليت مي‌گويم. 

ايفاي نقش‌هاي ارزش‌مدار او در سريال‌هاي ماندگار و فيلم‌هاي تلويزيوني از خاطره‌ها محو نخواهد شد،عسل بديعي با اهداي اعضاي خود به بيماران نيازمند هنرنمايي خود را تکميل کرد. 

روحش شاد 

سيد عزت الله ضرغامي 

رئيس سازمان صدا و سيما

شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 19 فروردین 1392  8:25 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

3 تصویر از آخرین هنرنمایی عسل بدیعی

آخرين تصاوير از هنر نمايي عسل بديعي در يك سريال را اينجا ببينيد.

باشگاه خبرنگاران جوان: آخرين تصاوير از هنر نمايي عسل بديعي در يك سريال را اينجا ببينيد.

سریال «ششمین نفر» به کارگردانی بهمن گودرزی و تهیه‌کنندگی کاشفی با حضور پولاد کیمیایی ، نرگس محمدی و عسل بديعي در دهه فجر سال 90 به روي آنتن شبكه سه سيما رفت.

این تصویر از پشت صحنه این مجموعه:

و این هم دو تصویر از عسل بدیعی در سکانس های این مجموعه:

شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 19 فروردین 1392  8:25 AM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

حواشی مراسم تشییع پیکر عسل بدیعی/ از عکس‌های یادگاری تا آلبوم عکس بازیگر قدیمی تئاتر

مراسم تشییع پیکر عسل بدیعی با حواشی بسیاری همراه بود؛ گاه مردم تلاش می‌کردند تا با بازیگران محبوب خود عکس یادگاری بگیرند، گاه بازیگر قدیمی تئاتر البوم عکس خود را در میان جمعیت می‌چرخاند تا همگان او را به یاد آورند.

به گزارش نامه،  صبح امروز 18 فروردین‌ماه تالار وحدت میزبان مراسم تشییع پیکر عسل بدیعی بازیگر جوان سینما بود که روز 12 فروردین‌ماه به دلیل مرگ مغزی درگذشت ولی با اهدای اعضای بدنش از قلب تا کلیه و قرنیه چشم‌هایش امروز در بدن تعدادی از هم‌وطنانش تکثیر شده است.

- هنوز پیکر عسل بدیعی برای تشییع نیامده بود که جمعیت زودتر از موعد مقرر مقابل تالار وحدت اجتماع کرده و دو سوی خیابان شهریار توسط پلیس امنیت و راهنمایی و رانندگی بسته شده بود.

- حرف از خودکشی عسل بدیعی در این چند روز بسیار شنیده می‌شد و خانواده بدیعی هم درباره اظهارنظرهایی از این دست به کرات گله کرده بودند اما بار دیگر در مراسم تشییع پیکر این بازیگر شایعاتی از این دست توسط مردم شنیده می‌شد و هریک سعی می‌کردند اطلاعات بهتر و موثق تری در اختیار دیگری قرار دهند.

- صحبت از شایعه‌هایی از این دست به جایی رسید که برخی از نزدیکان عسل بدیعی که پراکنده در میان مردم حضور داشتند درصدد توضیح برآمده و سعی کردند به وجود چنین شایعه‌هایی پایان دهند. غزل بدیعی خواهر عسل یکی از کسانی بود که در میان جمعیت حاضر شده و با وجود غم بزرگی که داشت با خوش‌رویی با مردم سخن می‌گفت و توضیح می‌داد.

- شاهرخ طاهریان مجری مراسم درباره برخی از خبرهایی که این روزها شنیده می‌شد، گفت: بسیاری از خبرهای غیرموثق در برخی از خبرگزاری‌ها منتشر شد که مجموع این اخبار به دور از انصاف بود و ای‌کاش یاد بگیریم با صداقت خبرها را منتشر کنیم و منابع رسمی خبر را نیز دریابیم.

- صحبت‌های طاهریان درباره شایعه‌پراکنی در خبرگزاری‌ها درست نبود چراکه آنچه به این شایعات دامن می‌زد اخبار سایت‌های غیر رسمی بود و اتفاقا خبرگزاری‌های رسمی کشور در جریان انتشار اخبار صداقت و درستی منابع خبر را مدنظر داشتند.

- جمعیت زیاد در مراسم همراه با دوربین‌هایشان جدا از همدردی با خانواده بدیعی حکایت از عشق دیدن بازیگران و گرفتن فیلم و تصویر با آنها بود. موج هجوم به هر یک از بازیگرانی که به محوطه تالار وحدت وارد می‌شد تا اندازه ای بود که انتظامات تالار ترجیح داد آنها را به داخل سالن اصلی هدایت کند و مانع از ورود مردم عادی به داخل تالار شود.

- این هجوم به جایی رسید که مهتاب کرامتی، فریبرزعرب نیا همسر سابق عسل بدیعی به همراه جانیار پسر آنها به سالن تالار وحدت هدایت شدند و تا آغاز مراسم در همان مکان ماندند. نکته قابل توجه این بود که مردم ایستاده در محوطه باز تالار وحدت به شیشه چسبیده بودند و از حیات داخل سالن را فیلمبرداری می‌کردند.

- هرجا که تجمعی از مردم با دوربین‌ها مشاهده می‌شد حکایت از فیلمبرداری از بازیگران بود. مریلا زارعی، سیروس الوند و سیروس ابراهیم زاده، مریم حیدرزاده و برخی دیگر از اهالی سینما از جمله افرادی بودند که در این هجوم قرار گرفته بودند.

- یکی از افراد حاضر در مراسم به جمع خبرنگاران پیوست و خود را یکی از بازیگران قدیمی تئاتر عنوان کرد و از خبرنگاران خواست بیشتر به این هنرمندان بی نام و نشان توجه کنند و بعد هم توضیحی درباره فعالیت خود ارائه کرد.  بنا به گزارش مهر، صحبت این بازیگر در میان مردم به جایی رسید که آلبومی از عکس های قدیمی خود را رو کرد و این آلبوم دست به دست در میان جمعیت چرخید تا عکس های این بازیگر را ببینند.

- مراسم با تاخیر برگزار شد و نخستین کسی که در جایگاه قرار گرفت ستاره اسکندری بود که به گفته مجری مراسم در یک سریال که اسم آن را هم نبرد با عسل بدیعی همبازی بوده است. پس از پایان صحبت این بازیگر درباره عسل بدیعی، پدر این بازیگر آماده شد که در جایگاه قرار گیرد اما جمعیت اجازه ورود نمی داد و تقاضای گرفتن عکس و فیلم می‌کردند.

- ماجرای عکس و فیلم گرفتن از بازیگران حاضر در جمعیت به جایی رسید که دوربین‌های مردمی به سمت نزدیکان عسل بدیعی هم رفت. زمانی که رضا داوودنژاد داماد خانواده بدیعی که در این چند روز پیگیر مراحل انجام کارهای اهدای اعضای عسل بدیعی بود هنگام ورود به جایگاه با هجوم مردم برای گرفتن عکس و فیلم مواجه شد که داوود نژاد در پاسخ به این عمل مردم گفت که اجازه دهید من پایین بیایم بعد در خدمت شما خواهم بود.

- متن دست نوشته عسل بدیعی که در تاریخ اول فروردین ماه نوشته شده بود، توسط غزل بدیعی خواهرش خوانده شد. متن نوشته این بازیگر و نکاتی که در متن به آن اشاره کرده بود اندوه فوت این بازیگر را دوچندان کرد.

- یکی از نکاتی که عسل بدیعی در متن خود به آن اشاره کرده بود این بود که در سال 92 شگفتی به بار خواهد آورد و حال اینکه با اهدای هفت عضو از بدن این بازیگر به بیماران نیازمند، وی به معنای واقعی شگفتی آفرید.

- خواندن دست نوشته عسل بدیعی در نهایت پاسخی بود به تمام شایعاتی که درباره فوت این بازیگر مطرح شده بود.

- حضور جانیار فرزند عسل بدیعی در جایگاه و صحبت هایی که مطرح کرد داغ همه را تازه کرد. فریبرز عرب‌نیا همسر سابق عسل بدیعی فرزندش را در آغوش گرفته بود و هراز گاهی گونه او را می بوسید و اشک هایش را پاک می کرد.

- مراسم با خواندن پیام تسلیت عزت الله ضرغامی به پایان رسید. در بخشی از این پیام چنین آمده بود: عسل بدیعی با اهدای اعضای خود به معنای واقعی هنرنمایی کرد.

- خواندن شعر توسط مجری مراسم که سروده فردی به نام متولیان بود، مُهر پایان مراسم زده شد. این شاعر در بخشی از شعر خود چنین گفت: تو فقط تکثیر شده‌ای و چشم هایت را می توان در نگاه کسی همین حوالی پیدا کرد. 

- کیانوش عیاری کارگردانی که برای اولین بار عسل بدیعی را به سینما وارد کرده بود کناری ایستاده بود و مردم از این کارگردان برای ورود این بازیگر تشکر می کردند. حضور عیاری و تاثیر حضور عسل بدیعی در سینما یادآور فیلم "بودن و نبودن" بود که این فیلم نیز برشی از موضوع اهدای عضو او بود.

- یکی از نکات دیدنی این مراسم پوستر و روزنامه هایی با عکس عسل بدیعی که مردم بالای سر خود گرفته بودند و با افتخار تیتر روزنامه‌ها مبنی بر اهدای عضو این بازیگررا با صدای بلند تکرار می‌کردند.

- احمد میرعلایی، سیروس الوند، سیروس ابراهیم زاده، مریلا زارعی، جواد یحیوی، فریبرزعرب نیا، الهام پاوه نژاد، ستاره اسکندری، مهتاب کرامتی، فریبا کامران، افسانه چهره آزاد، مسعود فروتن، علی دهکردی، هنگامه قاضیانی، کیانوش عیاری، فرامرز روشنایی، هومن بهمنش، پگاه آهنگرانی، مانی کسراییان، رویا نونهالی، مسعود رایگان، رویا تیموریان، فرزاد حسنی، جمشید گرگین، امیرمحمد زند، بهرام کاظمی، مریم حیدرزاده، حبیب اسماعیلی و ...از جمله هنرمندانی بودند که در این مراسم حضور داشتند.

شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 19 فروردین 1392  9:44 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

جزئیات و علت مرگ «عسل بدیعی»

مرگ نابهنگام «عسل بدیعی» هنرمند سینما و تلویزیون با شایعات بسیاری از جمله مسمومیت دارویی همراه بود، اما دلیل واقعی فوت این هنرمند چه بود؟

به گزارش فارس، روز 12 فروردین ماه بود که خبر درگذشت «عسل بدیعی» به دلیل مسمومیت دارویی در بیمارستان لقمان منتشر شد.

بلافاصله پس از انتشار این خبر، برخی سایت‌ها شروع به شایعه‌پراکنی راجع به دلیل فوت این هنرمند کردند و تلاش کردند تا مرگ «عسل بدیعی» را به گونه دیگری جلوه دهند.

در این میان «سید عزت‌الله ضرغامی» رئیس سازمان صداوسیما ضمن انتشار پیام تسلیت به خانواده مرحوم بدیعی، «سید تقی سهرابی» مدیر کل روابط عمومی سازمان صداوسیما را نیز مامور کرد که در کنار خانواده ایشان پیگیر مسائل مربوط به وی باشند.

سید تقی سهرابی که در همه موارد در ارتباط و همراه خانواده بدیعی بوده است، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس گفت: تمام شواهد و قرائن موجود نشان می‌دهد که مطالب منتشر شده در خصوص شایعات درباره مرگ مرحوم عسل بدیعی کذب محض است.

مدیر کل روابط عمومی رسانه ملی با اشاره به توجه ویژه رئیس سازمان صداوسیما به هنرمندان و دستور مکرر برای پیگیری مسائل و مشکلات آنها افزود: مرحوم بدیعی که در سال‌های فعالیت هنری خود با ایفای نقش‌های ارزش‌مدار در سریال‌های ماندگار و فیلم‌های تلویزیونی حضور موثری داشت، جایگاه ویژه‌ای مانند همه هنرمندان در رسانه ملی دارد. بنا بر این طبیعی است که وضعیت ایشان برای ما مهم باشد به نحوی که شخص رئیس سازمان برای وی پیام تسلیت دادند و صدور همین پیام در این سطح نشان روشنی از کذب بودن اخباری است که خلاف واقعیت در مورد این هنرمند در روزهای اخیر منتشر شد.

وی ادامه داد: پس از اینکه خبر بستری شدن خانم بدیعی در بیمارستان لقمان به ما داده شد، به این بیمارستان مراجعه و پیگیر موضوع شدیم که در همان بدو امر پزشکان معالج موضوع خودکشی را منتفی دانستند.

سهرابی تصریح کرد: پس از بررسی‌های کامل پزشکی مشخص شد که نخاع وی از پشت گردن دچار ضایعه شده و همین موضوع منجر به مرگ مغزی وی شده است.

وی ادامه داد: به گفته خانواده وی مرحوم بدیعی حتی سابقه قبلی بیماری قلبی هم نداشته است و روز حادثه نیز به خانواده‌اش اعلام می‌کند که حالش خوب نیست و دچار سردرد شدید و تهوع است. پس از اینکه بیماری ایشان ادامه پیدا می‌کند، از طرف خانواده به بیمارستان منتقل می‌شود که در بیمارستان اول ظاهرا تشخیص مسمومیت داده می‌شود و اعلام می‌کنند که خانم بدیعی باید به این بیمارستان منتقل شود.

سهرابی اظهارداشت: این انتقال و اعلام تشخیص‌های چندگانه که در مراحل اولیه درمان هم طبیعی است موجب بروز این شایعات شد.

وی گفت: همان‌طور که همه حاضران در مراسم تشییع دیدند، خانم بدیعی روز اول فروردین نیز متنی کاملا امیدوارانه و حاوی برنامه‌ریزی برای سال جدید نوشته بود و انتصاب چنین مواردی به وی قطعا چیزی جز آزردگی روح وی را در پی نخواهد داشت.

غصه هایت را با «ق» بنویس

سه شنبه 20 فروردین 1392  4:56 PM
تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

گلايه یک بازیگر در مراسم تشييع عسل بديعی

امير محمد زند در مراسم تشييع پيكر «عسل بديعي» به عزيز شدن انسانها بعد از مرگشان اشاره كرد.

«امير محمد زند»‌ بازيگر و همكار «عسل بديعي» در فيلم «زمين انسانها» گفت: «عسل بديعي» يكي از بازيگران حرفه اي و توانمند بود و من اين موضوع را به اين دليل كه در فيلم «زمين انسانها» با وي همبازي بوديم، به طور قطع بيان مي كنم.

زند در خصوص مراسم تشييع پيكر «عسل بديعي» كه با حضور جمع زيادي از مردم و هنرمندان برگزار شد، ادامه داد: مراسم «عسل بديعي‌» بهتر از مراسم مرحوم «خسرو شكيبايي» بود زيرا ساماندهي بيشتري انجام شده بود و مردم آرام تر بودند و من هم تشكر مي كنم از همه كساني كه در اين مراسم حضور داشتند.

«امير محمد زند» همبازي «عسل بديعي» در زمين انسان ها در آخر شعري را هم براي عزيز شدن افراد پس از مرگشان بيان كرد:

در حيرتم از مرام اين مردم پست

زين طايفه زنده كش مرده پرست

غصه هایت را با «ق» بنویس

سه شنبه 20 فروردین 1392  5:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها