ترشی گلپر

مواد لازم :
سرکه ۰٫۵ لیتر
نمک قدری
سبزی ۵۰۰ گرم
گلپر ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۱۰۰ گرم
موسیر ۱۰۰ گرم
ریحان ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
برای تهیه ترشی گلپر باید از ساقه ای ترد و تازه گلپر استفاده کرد . ساقه های گلپر را خرد می کنیم و روی آنرا مقداری نمک می پاشیم و یک شب می گذاریم بماند تا کمی آب بیندازد بعد آب آنرا خالی می کنیم و مقداری سرکه به حدی که روی گلپر را بگیرد در ظرف می ریزیم . سپس گلپر اماده شده را در شیشه می ریزیم و شیشه را با سرکه پر می کنیم .
ممکن است لابلای گلپر را مقداری سبزی خرد کرده از قبیل نعناع و ترخان و ریحان بریزیم . درصورتیکه گلپر کمی تلخ باشد انرا با مقداری سرکه کمی می جوشانیم تا تلخی آن گرفته شود و بعد مطابق دستور فوق عمل می کنیم .