نقل قول tahmores
با سلام و آرزوی سالی خوب
از نظر شما با اخلاق ترین راسخونی کیست ؟
با سلام خدمت شما و تبریک سال نو به شما مدیر محترم
زمانی میشه با اخلاق ترین و از این ترین های قشنگ رو مد نظر قرار داد. که حدالامکان در انجمن دعوت کننده ای ، سازوکاری، کسی باشه بهش بها بده.
در حرف بله ، اخلاق خوب است.
اما وقتی عمل میشه اینجا دیگه تعداد پست مطرحه ، هر کی تعداد پستش بیشتر بود اون خوبه ، برتره.
نتیجه اینکه سازوکاری فعلی کاربر رو کاربر با اخلاق بار نمی یاره.
بعضی از کاربران و مدیران که مثل ما آزمون خودشون رو پس دادند و در اخلاق رد شدند و هستند.
برخورد چکشی، سو استفاده از نیروی گروهی، غفلت از اطراف و مشکلات پیرامون و ....
بعضیهاشون هم هنوز محک نخوردند. پس فعلا در موردشون نمیشه نظر داد
در مرحله اول که مسئولین راسخون رو می تونم معرفی کنم
در عین حال که نقد بهشون وارد هست اما افرادی صبور و مهربون هستن، خودمونی بخوام بگم با کاربر راه میان و هواشو دارن.
از همین جا بهشون خدا قوت می گم
در مرحله بعد:
اما اگر بخوام یک کاربر رو معرفی کنم براتون که با وجود تمام مشکلاتی که در الگوها و سازوکارها داریم بدون چشم داشت . یک کار دینی انجام داد بدون اینکه سابقه داشته باشه، طرفدار داشته باشه و کلی از این عناوین دهن پر کن.
کاربر Architect0811 رو معرفی می کنم.
زمانی که بین دو مدیر کدورتی پیش اومد، شاید مسئولین متوجه نشدن اما من دیدم که این کاربر چه جوری تو صندوق انتقادات و پیشنهادات دو مدیر پیغام می گذاشت که بیایید آشتی کنید کدورت رو کنار بگذارید و ....
و در اخر تلاشش نتیجه داد و اونا با هم اشتی کردند.
کار این کاربر خیلی توجه منو جلب کرد. و همه می دونیم که کاری انجام داد اخلاقی و از منظر اسلام پسندیده بود.
کدوم مسئول راسخونی این مسئله رو دید و بهش بها داد؟ و کار دینی این کاربر رو تقدیر کرد؟
هیچ کدام.
نتیجه اینکه از نظر من با اخلاقترین کاربر راسخونی کاربر Architect0811 هست اونم به خاطر کار دینی که انجام داد.
با احترام