کار شناس شبکه وهابی؛
اهل سنت هم مثل شیعیان مشرک اند! وهابیت که به شدت با زیارت اهل قبور خصوصا قبور بزرگان مخالفت دارند و آن را شرک می دانند همواره شیعیان را به شرک متهم می کردند، اما این بار این اتهام را به اهل تسنن نیز وارد کردند. flowplayer("player", "http://www.jamnews.ir/scripts/flowplayer-3.2.7.swf");
به گزارش سرویس دینی جام نیوز، وهابیان که بنای آنها از زمان ابن تیمیه گذاشته شده است و بعد از عبدالوهاب در میان مسلمانان به فرقه ای به همین نام شناخته شده اند با ترویج برخی عقاید تند و تفرقه انگیز سعی در ایجاد اختلاف میان مسلمانان کردند و در همین راستا زیارت اهل قبور را که یکی از سنت های اسلامی است حرام و شرک دانسته اند.
کارشناس شبکه وهابی کلمه با اشاره به این که اهل تسنن نیز مثل شیعیان به زیارت قبور بزرگان خود می روند گفت: « زیارت قبور بدعت است و این منافات با توحید دارد سنی ها هم همین بدعت ها را، متاسفانه دارند و به زیارت قبر بزرگان خود می روند.»
امام نووی از بزرگترین فقها و محدثان تاریخ اسلام هستند و شافعی ثانی لقب گرفته اند، بزرگترین عالم فقه شافعی اند و کتاب هایش ایشان در بین علمای اهل سنت از اعتبار بسیار بالایی برخوردار است و این فقیه سرشناس اهل سنت در مورد زیارت قبر حضرت رسول صلوات الله علیه می گوید:
«فَإنّ زیارَتَهُ صلّی الله علیهِ وَ سلّم اَهَمَّ القربات و أربح المساعی و أفضل من الطلبات».
ترجمه:«زیارت قبر پیامبر صلی الله علیه و سلم یکی از مهمترین راههای خدا پرستی و از پر منفعت ترین کوشش ها و بهترین طلب ها است».1
عبدالله بن عمر، هنگام زیارت قبر پیامبر، دست راست را روى قبر مىنهاد و بلال حبشى چهره برآن مىنهاد. روشن است که علاقه زیاد و عشق و محبت به این کار فرمان مىدهد و این نوعى احترام و بزرگداشت است و مردم به تناسب شوقشان حالات متفاوتى دارند. بعضیها وقتى قبر را مى بینند، بى اختیار به سمت آن مى شتابند، برخى هم با تاخیر و درنگ ، و همه محل خیرند.2
وهابیت رسم توسّل به صالحان را، نوعی اختلاف میان سنّی و شیعه! قلمداد می کند، در حالی که اختلاف در مسأله ربطی به تسنّن و تشیّع ندارد، بلکه اختلافی است میان وهابی ها و پیروان ابن تیمیّه با دیگر فرق اسلامی (اعم از شیعه و سنّی)
برخی از محققین اهل سنّت در ردّ ابن تیمیّه و پیرو او محمدبن عبدالوهاب کتبی نوشته اند و این امر، حاکی از این است که ریشه اختلاف، این دو نفرند و اگر از این دو نفر و پیروان آنها صرف نظر کنیم کلّیه فِرَقِ اسلامی در اصل توسّل و اینگونه مسائل وحدت نظر داشته و میان آنان اختلافی وجود ندارد.
وهابیها میگویند زیارت قبور ائمه و آمدن از نقاط دور برای زیارت مرقد منور پیغمبر اسلام صلیالله علیه و آله و سلم جایز نیست و عقیده دارند که اینها شرک و عبادت برای غیرخداست.
1- الأذکار امام نووی رحمته الله علیه صفحه ی 183
المجموع بشرح المذب صفحه ی 214 جلد 8
2- تاریخ بغداد، خطیب بغدادى ، ج 1 ص 146 - تاریخ الشام، ابن عساکر، ج 6 ص 108
المنتظم، ابن جوزى ، ج 5، ص 99
سنن ابن داود، ج 2 ص 72 - صحیح بخارى ، ج 2 ص247