0

ترجمه قرآن از عینک وهابیت

 
lenditara1
lenditara1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 9088
محل سکونت : همین دورو ورا

ترجمه قرآن از عینک وهابیت


برخورد وهابیت با قرآن ؛
ترجمه قرآن از عینک وهابیت

ادعای کارشناس شبکه وهابی: با وجود این که قرآن، در آیه 165 سوره نساء، به صراحت می گوید بعد از پیامبر، کسی حجت نیست ولی شیعیان قائلند که زمین نباید از وجود حجت خالی باشد!

به گزارش سرویس دینی جام نیوز، ملازاده کارشناس شبکه وهابی، در تاریخ 28 ژانویه (8 بهمن) در اظهاراتی شگفت انگیز مدعی شد: «در قرآن، آیاتی بر نفی امامت بعد از نبی اکرم(ص) وجود دارد مثل آیه 165 از سوره نساء که می فرماید: رُّسُلاً مُّبَشِّرِینَ وَ مُنذِرِینَ لِئَلاَّ یَکُونَ لِلنَّاسِ عَلَى اللّهِ حُجَّةٌ بَعْدَ الرُّسُلِ وَکَانَ اللّهُ عَزِیزًا حَکِیمًا ؛ یعنی انبیاء را فرستادیم تا بعد از آن ها، حجت و امامی برای مردم نباشد!»
یکی از اهداف رسالت پیامبران ـ علیهم السلام ـ اتمام حجت از جانب خداوند بر بندگان است. و هر کسی به محتوای این آیه و آیات قبل از آن، دقت نماید درخواهد یافت که معنای آیه فوق، اینست که «خداوند، پیامبران بشارت دهنده و بیم دهنده(را برانگیخت) تا پس از فرستادن رسولان، مردم بر خدا حجت (و بهانه ای) نداشته باشند.» یعنی فلسفه بعثت پیامبران، اتمام حجّت خدا بر مردم است تا نگویند: رهبر و راهنما نداشتیم و چیزی نمی دانستیم «لئلا یکون للناس على اللّه حجّه».
این در حالی است که این کارشناس وهابی، آیه مذبور را به صورت ناقص ترجمه کرده و از آن، چنین استدلال می نماید که در قرآن کریم، امامت پس از رسول اکرم(ص) نفی شده است.
همانطور که بیان گردید این آیه، در مقام بیان کلّیات دعوت انبیا و شیوه‏ کار و هدف از بعثت آنان است و می خواهد بگوید که عقل همچون وحى، حجّت الهى است ولى چون دایره ادراکاتش محدود است، به تنهایى برای رسیدن به سعادت کافی نبوده و حجت و دلیل را بر انسان ها تمام نمی نماید.
جالب توجه اینکه از آیه مذبور، نه تنها اصل امامت و خلافت نفی نمی گردد بلکه وجود عقلی آن، اثبات می گردد. زیرا این آیه، ناظر به فلسفه بعثت پیامبران است و می گوید پیامبران را فرستاده ایم تا تعالیم الهی را به انسان ها ابلاغ نموده و ارزشهای دینی را برای آنها تبیین نمایند. و اتفاقا این فلسفه (فلسفه ارسال انبیاء) شامل خلافت الهی امامان نیز می شود؛ چرا که امامان معصوم، به حکم ادله صحیح، از جمله حدیث قطعی و متواتر «ثقلین» که مورد اعتماد همه فرق اسلامی می باشد، مفسر و مبین شریعت اند.
به یک مورد از نقل این حدیث، در صحیح ترمذی از کتب معتبر اهل سنت توجه فرمایید:
ترمذى از زید بن ارقم چنین نقل مى کند که زید گفت: رسول خدا (صلّى الله علیه وآله وسلّم) فرمودند: «إنِّی تارِکٌ فِیکُمْ ما إنْ تَمَسَّکْتُمْ بِهِ لَنْ تَضِلُّوا بَعدی، أَحَدُهُما أَعْظَمُ مِنَ الآخَرِ، کِتابُ اللهِ حَبْلٌ مَمْدُودٌ مِنَ السَّماءِ إلَى الأرْضِ، و َعِتْرَتِی أهْلُ بَیْتِی، و َلَنْ یَفْتَرِقَا حَتّى یَرِدَا عَلَیَّ الْحَوْضَ، فَانْظُرُوا کَیْفَ تَخْلُفُونی فِیهِما»؛ ترجمه: بدرستى که من بجا مى گذارم در بین شما چیزى که اگر بدان چنگ زنید بعد از من هرگز گمراه نخواهید شد، یکى از آن دو، از دیگرى با عظمت تر است، کتاب خدا که ریسمانى متّصل از آسمان به زمین است، و خاندان نبوّت. و ایندو هرگز از یکدیگر جدا نمى شوند تا سر حوض کوثر بر من وارد شوند، پس دقّت نمایید که بعد از من، در حقّ آن دو چگونه رفتار خواهید داشت.

چهارشنبه 7 فروردین 1392  3:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها