0

فراماسونری امروز ، معماری بی حیا

 
lenditara1
lenditara1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 9088
محل سکونت : همین دورو ورا

فراماسونری امروز ، معماری بی حیا


مَا كَانَ لِلْمُشْرِكِينَ أَن يَعْمُرُواْ مَسَاجِدَ الله شَاهِدِينَ عَلَى أَنفُسِهِمْ بِالْكُفْرِ أُوْلَئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ وَفِي النَّارِ هُمْ خَالِدُونَ

إِنَّمَا يَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللّهِ مَنْ آمَنَ بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ وَأَقَامَ الصَّلاَةَ وَآتَى الزَّكَاةَ وَلَمْ يَخْشَ إِلاَّ اللّهَ فَعَسَى أُوْلَئِكَ أَن يَكُونُواْ مِنَ الْمُهْتَدِينَ سوره مبارکه توبه، آیات 17 و 18



در این مقاله قصد ندارم مباحث تخصصی معماری را پیش کشم و از آن ها استفاده کنم بلکه برآنم یکی از آفت هایی را که شیطان (لعنة الله علیه) در زندگی ما انسان ها قرار داده، بر ملا کنم. اگر در معنای واژه Freemasonدقیق شویم در می یابیم که از دو شق Freeو Masonتشکیل شده است. Masonدر معنای معمار و بنّا. Freeدر معنای آزاد، بی تأثیر و غیر مستقیم می باشد. یکی از ویژگی های اصلی Freemasonها در عصر خودشان، مخفی بودن آن هاست.

همه ی ما در زندگی شهرنشینی فعلی، با ساختمان های چندین طبقه سروکار داریم و یا در واحد های آپارتمانی سکونت داریم. چند بار برای ما اتفاق افتاده که تبادل صدا را در میان واحد های مجاور بشنویم یا شب ها به صورت ناخودآگاه چشممان به پنجره اتاق ساختمان های رو به رو دوخته شود و تنها به صورت اتفاقی همه جزئیات خانه مقابل را ببینیم.

آن چیزی که در خانه های امروزی به خوبی یافت می شود، حس بی حیایی، به نمایش گذاشتن زینت ها و برآورده نشدن همه ی نیاز های تمام اعضای خانواده است. فرض کنید خانم خانه دار در حین مهیا کردن محیط آشپزخانه برای پذیرایی از میهمانان؛ به واسطه معماری امروزی خانه ها و openkitchensنمی تواند حجاب خود را نیز به درستی رعایت نماید. حال پس از زندگی چندین ساله در چنین خانه ای، چگونه می توان انتظار داشت نسل بعد در رعایت حد و مرز ها و عفت و حیا مداری کوشش نماید؟

پس از انقلاب صنعتی اروپا و شکل گیری تفکرات مدرن و به واسطه زندگی ماشینی و شهرنشینی در قرن معاصر در ایران نیز این گونه معماری رواج یافت و همانند جوامع مخفی فراماسونری، این بی حیایی، سراسر زندگی ایران شیعی را در برگرفت تا جایی که انسان های امروزی هر چه شهری تر باشند، با این کم حیایی و بی حیایی درگیر ترند. حال تکلیف ما انسان ها چیست؟ چگونه می توانیم این سلطه ی مخفی ابلیس بر زندگی هایمان را خنثی سازیم؟

بدون شک یکی از مباحثی که در محافل معماری مطرح می شود، مقبولیت عام طرح هاست. بدین معنا طرح هایی را که عوام الناس نپذیرند، ارزش ناچیزی نخواهند داشت. وظیفه ی ما عامه این است که در ابتدای امر، (خصوصاً برای زوج های جوان) خانه هایی را برای سکونت انتخاب نماییم که به عفت و حیای خانواده آسیب کمتری رسانند.

اگر امروزه چنین خانه هایی رواج یافته اند، می توان علت را در مقبولیت آن ها در میان مردم جستجو کرد. اگر هم اکنون مشکلات اقتصادی، گلوی مردم اروپا و ایالات متحده را می فشارد و جنبشی برای تسخیر نابرابری اقتصادی شکل می گیرد، روزی خواهد رسید که عوام جامعه جهانی علیه این سلطه نامرئی یعنی کشته شدن حیا و عفت، بسیج خواهند شد.

در دنیای آخرالزمان کسانی که در پی یاری حضرتش هستند، اینچنین حیای خود را به تاراج نمی گذارند. به لطف حق تعالی در مقالات بعد ویژگی های یک خانه مناسب را برخواهم شمرد.

انهم یرونه بعیدا و نراه قریبا

مجتبی جهانشاهی دانشجوی مهندسی معماری دانشگاه شهید بهشتی

چهارشنبه 7 فروردین 1392  11:58 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها