مسعود كيمياگر، متخصص تغذيه : در اين باره مي گويد: كيفيت تغذيه ي دانش آموزان در دوران كنكور در موفقيت يا عدم موفقيت آن ها نقش بسيار مؤثري را بر عهده دارد. معمولا در اين دوران دانش آموزان با نوعي ترس از عدم موفقيت در كنكور و استرس رو به رو هستند، در حالي كه استرس نياز بدن را به مواد مغذي افزايش مي دهد.
دانش آموزان در اين دوران بايد مواد غذايي با كيفيت كه از 4 گروه اصلي در آن گنجانده شده باشد، مصرف كنند. مواد غذايي حاوي لسيتين مانند ماهي، تخم مرغ، گردو و بادام زميني نيز بسيار مفيد هستند چرا كه مغزهاي گياهي براي تكامل مغز بسيار مهم هستند.
دانش آموزان بايد در اين دوران از مصرف زياد قهوه و چاي براي بيدار ماندن و درس خواندن در طول شب خودداري كنند؛ به دليل اين كه اين كار موجب افزايش خستگي در آن ها مي شود.
دانش آموزان بهتر است قبل از ساعت 12 شب بخوابند و صبح زود از خواب بيدار شوند؛ به دليل اين كه يادگيري و حفظ مطالب در اين ساعات بهتر صورت مي گيرد.