نقل قول rasekhoon_m
نقل قول zaker7007
نقل قول tavana92
نقل قول hooryeh
نقل قول mr1368
سلام و درود خدمت شما
ببخشید که مزاحمتان شدم ، من از سال 88 با شما همراه هستم اما تاکنون هیچ هدیه ای جز امتیاز نصیبم نشده . می خواستم ببینم اگه بخوان بدون هیچ هزینه ای و فقط با حسنه هاهم چیزی سفارش بدهم می شه ؟ آخه هر چی می گردم به نوعی پولی است . می دانم بعضی از محصولات در ازای کسر میزان مشخصی از حسنه هاست اما می خواستم بدانم آیا می شه تنها با حسنه خرید خوبی داشت ؟ نه اینکه چیزهای آبکی !
من امتیازم : 7982 است و حسنه هاهم : 34260 است .
با اینها چکار کنم ....
باعرض سلام و ادب و احترام
کتاب تصویری رستاخیز 33000 حسنه لازم دارد....
من هم طالب این کتاب هستم
ببخشید از مدیریت محترم می خواستم که در این رابطه کمی توضیح بدن !
راستی خیلی خیلی خیلی ممنونم هدیه ( نقدی ) جشنواره کریمانه به دستم رسید . ( البته از شماره کارت آقای اسد الله سلیمان زاده )
سلام
با اجازه بزرگترا
دوست عزیز کتاب نفیس رستاخیز به دو صورت قابل تهیه است: یکی بصورت حسنه(33000حسنه) و یکی هم بصورت ریالی(420000ریال)
اگه آشنایی داشته باشین با روال سایت وزین راسخون میتونین راحت بخرید
حسنه بستگی به فعالیت شما، شرکت در برنامه ها، شرکت در مسابقه ها(روزانه)و...به ازای هر پست 5 امتیاز معادل 25 حسنه به کاربران داده میشه...
اگر سوالی بود درخدمتم
باتشکر
عرض سلام و ادب و سپاس از دوستانی که پاسخ دادند و همراهی کردند. لذا مسئول فروشگاه بیشتر می توانند شما را راهنمایی کنند و به دلیل عدم حضور ایشان، فردا پاسختان را به صورت بسیط خواهند داد.
با تشکر از همراهی تان
با سلام و تشکر
با عضویت در سایت راسخون و فعالیت در قسمتهای مختلف و کسب امتیاز ، میتوانید از حسنه کسب شده در موارد زیر استفاده نمایید:
1- شرکت در قرعه کشی ماهیانه
در این طرح با پرداخت حسنه نام شما در لیست قرعه کشی ثبت خواهد شد . در صورت برنده شدن ،محصول به صورت رایگان برای شما ارسال خواهد شد. توضیحات بیشتر...
2- خرید از فروشگاه
با کسب امتیاز می توانید محصولات فروشگاه را با تخفیف نسبت به قیمت آن در بازار خریداری نمایید.البته تعدادی از محصولات فرهنگی تولید موسسه راسخون بدون پرداخت پول و فقط با حسنه قابل خرید میباشد.از جمله کتاب رستاخیز -نرم افزار پرندگان - پیک سلامت - زلال نور - نجم و...
هزینه پستی ارسال محصولات فروشگاه بر عهده خریدار می باشد.
3-ارسال پیامک رایگان