عرض سلام و احترام.
این اعیاد عزیزی که در آن هستیم رو خدمت دوستان بزرگوار تبریک عرض میکنمِ
همان طوری که قول داده بودم هر فرصتی که حتی محدودم باشه پیدا میکنم میام جهت حمایت از دوستان بزرگوار.
جناب آقای کتابی عزیز در این لحظه که دارم این متنو مینوسیم 3 سال از پیگیری های کاربران به صورت مقطعی و 78 روز از پیگیری روزانه جهت تهیه نسخه موبایل سایت گذشته است.
امروز روز 38 پیگیری مشترک حضرتعالی به همراه ما کاربران می باشد و بنا به اینکه حضرتعالی به عنوان مسئول گفتمان سایت می باشید از جنابعالی خواستاریم تا گزارشی از میزان پیشرفت این کار ارائه بدهید.
لازم به ذکر است که حضرتعالی فرمودید که تهیه نسخه موبایل سایت اولیت اول سایت می باشد یعنی حداقل در این 78 روز باید بالای 50 درصد کار انجام شده باشد. اما شما اگر بفرمایید که 30 درصد کار را هم انجام داده اند مورد قبول ما کاربران می باشد.
امیدوارم که این کار هرچه سریعتر به اتمام برسد تا به سیاست جدیدی که مدیرعامل سایت فرمودند و رساندن سایت در رنکینگ داخل کشور بین 3 تای اول برسیم.
این اطمینان رو هم به حضرتعالی میدهم که با اتمام این کار من یه مدتی برم دنبال کارم و مزاحمتون بیش از این نشم.
این پیگیری بنده به همراه چند مدیر و کاربر قدیمی دیگر هم بیش از خودمان برای سایت و جذب بیشتر افراد به سایت هستش که ان شا الله شاهد پیشرفت روز افزون سایت باشیم ان شا الله.
در پایان برای حضرتعالی و همکارانتون و به خصوص کاربران عزیز راسخونی موفقیت و سربلندی را از خداوند متعال مسالت میکنم.