0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول salma57
نقل قول borkhar
نقل قول salma57
نقل قول borkhar
نقل قول salma57
نقل قول borkhar

سلام اقای قریشی.

آقای قریشی......پس پیام روابط عمومی چی شد ؟؟ما هنوز منتظریم......مام اضطراب داریمlaugh

سلام آجی. 

غیبت یهویی بعضی مسئولین، اونم بعد از سلامی از جنس خداحافظی، واقعا هم اضطراب مباره. 

یعنی چی شده؟؟؟

منم بعد از پیام آقای قریشی مدام سر زدم ببینم اطلاعیه مهم در مورد چیه! ولی .....

راسخون در سکوت.....اونم از نوع با معنیش laugh

والا اینجوری آدم احساس میکنه همه رفتن surprise......سکوت 

حالا باز انجمن گهگاه مسئولین اعلام حضور می کنن. 

من امروز رفتم اخبار رو نگاه کردم.....  دو هفته است تعطیله..... 

فروشگاه تعطیله. 

...... 

مسئولین ؟؟؟ کجا ؟؟ !!!کی ؟؟ !!!فقط حاج آقا بودن.....

آجی اونجاها برف اومده راهش بسته شده frown یا زلزله شده راهش مسدود شده wink

امروز و دیروز و چند روز پیش! آقای قریشی تو فروشگاه اعلام حضور کردن. البته غیبتا بیشتر تو چشمه.... 

آقای قریشی تو فروشگاه ؟؟؟!!!احتمالن فروشگاه و تاپیک روابط عمومی در هم ادغام شده surprise(این چن روز موارد تعجب آور زیاده laughwink

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

یک شنبه 5 آذر 1396  2:49 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m salma57 ali_kamali omiddeymi1368 shayesteh2000
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

اطلاعیه روابط عمومی پرتال فرهنگی راسخون

اطلاعیه روابط عمومی پرتال فرهنگی راسخون

با عرض سلام و وقت بخیر حضور همه ی شما کاربران گرامی

ضمن قدردانی از همه شما بزرگواران و سپاس گزاری از همراهی بی ­بدیل­تان از بدو تولد راسخون تا کنون

به استحضار همه شما بزرگواران می­رساند که از پایان مهرماه، مدیریت سایت راسخون تغییر یافت و قبل و بعد از این زمان تا کنون جلسات بسیار زیادی برگزار شده است.

مدیریت جدید این سایت به جناب حجت الاسلام شرفخانی معاونت محترم فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور واگذار شد و زین پس سایت راسخون با تغییرات نمودار سازمانی و روندی سازمان یافته­تر زیر نظر این معاونت با عنوان "پرتال فرهنگی راسخون" به فعالیت خود ادامه می دهد.

به نوبه خود از زحمات بی­شائبه جناب حجت الاسلام والمسلمین سجادی که از بدو تولد راسخون تا کنون سکان مدیریت این سایت را با قدرت و قوت به عهده داشتند و به حمدالله با رتبه عالی 76 در زمان مذکور این پرتال را تحویل دادند کمال تشکر و قدردانی را داشته و داریم.

لذا با توجه به تغییرات مدیریتی و طی جلسات برگزار شده  تغییراتی در نمودار سازمانی ایجاد شد و به صورت مدوّن و تخصصی­تر، بخش های محتوا، فنی و روابط عمومی با زیر بخش های خود به کار خود ادامه می­دهند.

در صورت امکان، جزییات نمودار سازمانی راسخون پس از نهایی شدن به اطلاع همه شما بزرگواران خواهد رسید.

مزید استحضار همه شما مدیران و کاربران عزیز در انجمن­ها و وبلاگ های راسخون که بیشترین فعالیت مستقیم را در این دو قسمت داشته و دارید، نکاتی را ذکر می کنیم:

- از اول آبان ماه به بعد پس از تغییرات، مدیریت بخش انجمن­ها و وبلاگ­های راسخون ذیل بخش روابط عمومی نیست و ذیل بخش محتوایی پرتال و زیر بخش گفتمان که شامل: انجمن­ها، وبلاگ­ها، مشاوره و پرسش و پاسخ می باشد قرار دارد و جناب آقای کتابی مسئول بخش گفتمان و آقایان منتظمی و بمانی در این قسمت با شما عزیزان در ارتباط هستند.

لذا تا کنون سعی شد با تمام توان و با حداقل امکانات و البته با همراهی همه شما مدیران عزیز و بزرگوار و شما کاربران خوب و دوست داشتنی، بنده به عنوان برادر کوچکتر شما در خدمت تان باشم و سعی کردم با تمام کم و کاستی­ها، شما بزرگواران کمترین سختی را متحمل شوید، که اگر کم و کاستی بود به بزرگواری خود بر ما ببخشید.

• در این دو سال که بنده خدمت شما بودم، با همه کاستی­هایی که وجود داشت (سختی های مالی، جوایز و بسیاری مورد دیگر)، طبق آمار موجود با افتخار بیشترین طرح از سوی روابط عمومی برای کاربران و با همکاری تک تک شما عزیزان اجرا شد و بیشترین پست از سوی همه شما ارسال گردید، بهترین نحوی همکاری را با یکدیگر داشتیم، سعی کردیم کمترین حاشیه ایجاد شود. خودتان هم مستحضر هستید که در بحث مالی، جوایز و امثال اینها راسخون شرایط سختی را داشت اما تمام تلاش خود را کردیم که کمترین آسیب را شما عزیزان ببینید.

• شاید از سوی ما هر از گاهی اذیت شده باشید ولی بینی و بین الله همیشه هدفم رضایت شما عزیزان بود و از قصد نبوده است، بگذارید به حساب شرایط سخت راسخون در این مدت دوسال حضور بنده.

• نکته دیگر اینکه بنده سعی کردم در حد امکان مشکلاتی که سر راه فعالیت بهتر کاربران هست (در بخش­های مختلف: فنی، محتوایی، ارتباطی و...) را حل و فصل کنم تا شما عزیزان بهتر بتوانید به کار خود ادامه دهید اگر کم بود برما ببخشید.

• سعی شد جهت ارتباط بهتر کاربران و مسئولین، اتاق فکری که همه جوانب را در بربگیرد و کمک به رشد و ارتقای انجمن­ها و تمامی بخش های سایت راسخون کند تشکیل شود و خوب در صدد بودیم به بهترین نحو این مهم اتفاق بیفتد که متاسفانه با این تغییرات ناگهانی روبرو شدیم و نظر به اینکه اتاق فکر در انجمن­ها بود و با همراهی شما عزیزان میسر می باشد، بنده بر خود لازم دانستم که در زمان حضور خود این کار را به نتیجه برسانم تا خدای ناکرده ابتر نماند، به همین خاطر بود که به این صورت ارائه شد و بیش از آن فرصت نشد روی آن کار شود وگرنه قصدی نبود که بخواهیم به این صورت معمولی ارائه گردد.

• بدهی های سه ماه ی کاربران و مدیران واریز شد که بدقول نشویم. جوایز و امتیازات و هدایایی که بدهکار بودیم را تقدیم کردیم که خدای ناکرده بدهکار نباشیم. و سعی مان هم این بود که بیش از این شرمنده ی شما عزیزان نباشیم. کمااینکه حدود یک ماه است مسئولیت این قسمت ها با بنده نیست ولی سعی کردم در حد امکان و حضورم کمک کنم. امید که بهترین ها اتفاق بیفتد... ما را هم از دعای خیرتان بی نصیب نگذارید.

• و... و... و...

به هر روی ضمن قدردانی مجدد از همه شما عزیزان و با آرزوی بهترین ها، امیدوارم توانسته باشم در حد توان رضایت نسبی همه شما عزیزان را حاصل نمایم و اگر کم و کاستی بود با توجه به شرایط بر ما ببخشید...

بنده هم در قسمت روابط عمومی بسته به حضور در پرتال و در حد توان در خدمت شما عزیزان خواهم بود.

با تشکر

ارادتمند خوبان

سید رسول قریشی

مسئول روابط عمومی پرتال فرهنگی راسخون

یک شنبه 5 آذر 1396  3:54 PM
تشکرات از این پست
farshon borkhar mty1378 taha_h omiddeymi1368 shayesteh2000 mohammadtorres mehdi0014 emamedavazdah nazaninfatemeh
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام خداقوت

دوماهه ندیدم که فروشگاه قرعه کشی داشته باشه یاشاید من ندیدم

وضمنا من برنده کارت هدیه شده بودم ولی خبری ازش ندارم

میشه پیگیری کنید متشکرم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

یک شنبه 5 آذر 1396  7:10 PM
تشکرات از این پست
amirali123 omiddeymi1368 nezarat_ravabet ravabet_rasekhoon shayesteh2000 mty1378 rasekhoon_m sayyed13737373
masoomi1371
masoomi1371
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 724

با سلام و خسته نباشید
ببخشید چرا فروشگاه سایت رو فعال نمی کنید.

0

دوست من خدا

یک شنبه 12 آذر 1396  1:04 PM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m sayyed13737373 omiddeymi1368 shayesteh2000
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول masoomi1371

با سلام و خسته نباشید
ببخشید چرا فروشگاه سایت رو فعال نمی کنید.

سلام و عرض ادب. همراه گرامی در حال حاضر امکان خرید از فروشگاه میسر نیست لذا ان شاالله امیدواریم به زودی این قسمت فعال گردد و شما عزیزان بتوانید از فروشگاه خرید کنید.

با تشکر

پنج شنبه 16 آذر 1396  8:37 AM
تشکرات از این پست
mty1378 sayyed13737373 omiddeymi1368 shayesteh2000
mehri37
mehri37
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 71

سلام لطفا مسابقه حدیث نبوی رو هم مثل میلاد نور تمدید کنید

شنبه 18 آذر 1396  12:26 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 shayesteh2000 rasekhoon_m omiddeymi1368 mty1378
mehri37
mehri37
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 71

سلام من متولد 18اذر1337هستم اسمم در لیست بود ولی امتیازم رو واریز نکردید امروز تولدمه واریز کنید

شنبه 18 آذر 1396  12:28 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 shayesteh2000 rasekhoon_m emamedavazdah omiddeymi1368 mty1378
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام به آقای قریشی

سرعت دراین لحظه یواش گزارش می شود

فرشون نیوز.خخخخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 18 آذر 1396  7:39 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m emamedavazdah omiddeymi1368
akram48
akram48
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 115

سلام چرا محصولات قرعه کشی رو نذاشتید؟

پنج شنبه 23 آذر 1396  12:19 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m emamedavazdah sayyed13737373 amirali123 omiddeymi1368 mty1378
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

سلام و ادب لینک مطلب اینفوگرافی ربا جهت ربا نشدن مخاطب رو هدایت میکنه به گالری با 119376 تعداد عکس

می گردیم خودمون پیداش می کنیم wink

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
پنج شنبه 23 آذر 1396  12:23 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 rasekhoon_m sayyed13737373 omiddeymi1368 mty1378
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

با سلام و عرض ادب

وقت بخیر و با تشکر از زحمات و همراهی های گذشته و حال همه ی شما عزیزان، شایان ذکر است چنانچه سوالی پیرامون انجمن ها، وبلاگ ها و بخش های مختلف این دو قسمت داشتید لطفا از مسئول ارشد انجمن ها جناب آقای منتظمی در زیرتالار پل ارتباطی با مسئول ارشد انجمن ها، بپرسید که خدای ناکرده در زمان های عدم حضور بنده در این قسمت، سوال های تان بدون پاسخ نماند.

بسیار سپاسگزارم

قریشی

پنج شنبه 23 آذر 1396  11:54 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 shayesteh2000 emamedavazdah omiddeymi1368 farshon ravabet_rasekhoon mty1378
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول rasekhoon_m

با سلام و عرض ادب

وقت بخیر و با تشکر از زحمات و همراهی های گذشته و حال همه ی شما عزیزان، شایان ذکر است چنانچه سوالی پیرامون انجمن ها، وبلاگ ها و بخش های مختلف این دو قسمت داشتید لطفا از مسئول ارشد انجمن ها جناب آقای منتظمی در زیرتالار پل ارتباطی با مسئول ارشد انجمن ها، بپرسید که خدای ناکرده در زمان های عدم حضور بنده در این قسمت، سوال های تان بدون پاسخ نماند.

بسیار سپاسگزارم

قریشی

سلام.

چشم آقای قریشیsmiley

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 23 آذر 1396  11:59 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 amirali123 shayesteh2000 omiddeymi1368 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon mty1378
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

نقل قول borkhar
نقل قول rasekhoon_m

با سلام و عرض ادب

بسیار سپاسگزارم

قریشی

سلام.

چشم آقای قریشیsmiley

من فقط برا شما میفرستم چون با داداش نظارت قهلم .... 

چون حکم عضویت در گروه بچه های بالا ی من رو امضا نمیکنند laugh

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

پنج شنبه 23 آذر 1396  12:15 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 omiddeymi1368 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon mty1378 sayyed13737373
shakar14
shakar14
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 181

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با مسئول گفتمان

بسمه تعالی

با سلام و خدا قوت خدمت شما.

در خلاصه وضعیت کاربری اینجانب قسمت برنده شدن در مسابقه تعداد 2 مورد ثبت شده ولی من هیچ توضیحی در این مورد نمی بینم که در چه مسابقه ای و چه زمانی. گفتم اگر لطف کنید توضیحی یا مسیری را نشان دهید حداقل بدانم و اگر برنده می شوم چی دارد که من متوجه نمی شوم.

با تشکر و سپاس

دوشنبه 27 آذر 1396  11:33 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nezarat_ravabet mty1378 sayyed13737373
mehdialijani
mehdialijani
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با مسئول گفتمان

با سلام و خسته نباشید 

اینجانب وکیل پایه یک دادگستری هستم و در صورت تمایل حاضر هستم ساعات بخصوصی از هفته و ترجیحا اخر شب را به پاسخ گویی به مسائل و سوالات حقوقی کاربران سایت شما پاسخگو باشم .
در صورت تمایل تماس بگیرید یا از طریق ایمیل به من اطلاع دهید 

با تشکر - علیجانی

سه شنبه 28 آذر 1396  12:21 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nezarat_ravabet farshon mty1378 sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها