0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول fatemeh74
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول fatemeh74

سلام و عرض ادب و روز بخیر 

حدود یک هفته ای می گذره از روز چپ دست ها، ولی با این حال این مناسبت دوس داشتنی رو به آقای قریشی و همه دوستان چپ دست تبریک میگم.

راستش وقتی برام پیام اومد اگه چپ دست هستید اعلام کنید، گفتم امسال قراره سایت برامون یه جشنی، کیکی، گلی، مسابقه ای در نظر بگیره ولی خبری نبود sad

من بیشتر منتظر مسابقه ای بودم واسه چپ دست های سایت، اینم از تفکرات و تصورات منهangel

فقط کانال انجمن چپ دست ها بهمون معرفی شد، هر چند کانال خوبیه ولی این کانال هم تبعیض قائل شد.cool

سلام و وقت بخیر.

همراه بزرگوار ضمن تشکر از تبریک شما، بنده هم به عنوان یک چپ دست به شما مجددا تبریک عرض می کنم. عرض شود همانطور که می دانید تا کنون حتی در حد یک تبریک هم در روز جهانی چپ دست ها در راسخون اتفاقی رخ نداده بود. اما امسال قرار بود برنامه ای انجمن چپ دست های ایران برنامه ای اجرا کند و طبق هماهنگی که داشتیم قرار شد کانال ایشان به شما عزیزان هم معرفی بشود تا از برنامه ی ویژه ای که در این روز در تهران تدارک دیده شده بود مطلع شوید و هر کس علاقمند است شرکت نماید. تا ان شاالله پس از استفاده از این برنامه، سال آینده یا در فرصتی مناسب تر با حضور راسخونی های چپ دست برنامه ی مشترکی شاید در اصفهان برای چپ دست ها برگزار شود.

این بود که در حد یک تبریک به شما عزیزان بسنده شد و ان شاالله در آینده ای نه چندان دور اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.

باز هم تبریک و شاد باش به این انسان های خاص

سلام و خدا قوت به شما آقای قریشی

ممنون از پاسخ گویی شما

کاملا که نه ولی تا حدودی قانع کننده بود، ان شاءالله این آینده ی نه چندان دور زیاد دور نباشه!

سپاس از تبریک مجدد شما

فقط یه چیزی تو دلم مونده اینم بگم و تمام blushچند روز پیش اسامی متولدین شهریور و چپ دست در کانال معرفی شد، آخه چرا تبعیض قائل شدنcool چرا؟؟؟

سلام و روزتون قشنگ.

چرا تبعیض؟!! به همه اعلام کردن که اگر شهریوری هستید اطلاع بدید تا نامتون ثبت بشه. دیگه چرا تبعیض؟!

یک شنبه 5 شهریور 1396  9:53 AM
تشکرات از این پست
mty1378 fatemeh74 mohammad98 shayesteh2000 ehsan007060 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378
نقل قول rasekhoon_m

باز هم تبریک و شاد باش به این انسان های خاص

آقای قریشی اینجوری میگین بقیه حسودی میکنن یعنی ما راست دستا ناخاصیم پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی من شکایت دارم یه روزم بعنوان روز راست دست ها اعلام کنید و تبریک بگید laugh

سلام. نه همه خاصن منتها چپ دست ها خاص ترsmiley. ضمن اینکه همه روزها برای راست دست ها، یک روز برای چپ دست هاwink.

مهم با هم بودن و برای هم بودنه...

یک شنبه 5 شهریور 1396  10:01 AM
تشکرات از این پست
farshon mty1378 fatemeh74 mohammad98 shayesteh2000 ehsan007060 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

سلام .منم تبریک میگم خدمت چپ دست ها ....مخصوصا آجی فاطمه خودم

ولی مگه چه فرقی دارن راست دست ها و چپ دستا ...تبعیض نباید قایل شد ...کانال جدا دارن تو ایران و گل میزارن جلوی اسمشون ....وووو

خب ماهم از فردا بریم کانال بزنیم راست دست ها .اتفاقا کاربراش بیشترم هستن..laugh

سلام و عرض ادب.

سپاس از تبریک شما. فرق که زیاد دارن، فقط یکیش اینه که بجای یک نیمکره مغز، هر دو نیمکره مغزشون فعاله. و یک اقلیت خاص هستند.smiley

بنظرم همه روزهای سال برای راست دست ها و تنها یک روز برای چپ دست ها باشه خوبه دیگه نه؟ چیز زیادی که نیستwink

شادی تان مستدام

یک شنبه 5 شهریور 1396  10:17 AM
تشکرات از این پست
farshon mty1378 fatemeh74 mohammad98 shayesteh2000 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

سلام خسته نباشید 

باز هم من مزاحم شدم laugh

خواهشا  با مسئول نظارت هماهنگ کنید پستای تکراری هم که در مسابقات زده میشه رو حذف کنند فقط به پست های ما ایراد نگیرندlaugh زیاد دیده میشه که پست ها بیش از 2 بار ارسال میشن . 

ما هم بلدیم از این کارا که امتیاز هم بیشتر بگیریم پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی اگر تاییدیه امتیاز نمیگیرند پس لطفا حذف هم بشند / تشکر 

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

یک شنبه 5 شهریور 1396  8:42 PM
تشکرات از این پست
mohammad98 rasekhoon_m nezarat_ravabet ehsan007060 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

نقل قول mty1378

سلام خسته نباشید 

خواهشا  با مسئول نظارت هماهنگ کنید پستای تکراری هم که در مسابقات زده میشه رو حذف کنند فقط به پست های ما ایراد نگیرندlaugh زیاد دیده میشه که پست ها بیش از 2 بار ارسال میشن . 

ما هم بلدیم از این کارا که امتیاز هم بیشتر بگیریم پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی اگر تاییدیه امتیاز نمیگیرند پس لطفا حذف هم بشند / تشکر 

سلام

به نظرم این کار دو علت داره:

ا- سرعت پایین سایت در بعضی زمان ها، که کاربران دو سه بار پست ارسال می کنند. (هر چند چند روزیه سرعت سایت خیلی خوب شده که جای تشکر داره)

2- پست ها به صورت غیرفعال ارسال می شوند و نمایش داده نمی شوند و به همین دلیل بعضی کاربران عزیز تازه وارد هنوز با این روال آشنا نیستند و فکر می کنند پاسخ شان ارسال نشده است.

در ضمن، لطفا اجازه بدهید در مورد تایپک های جشنواره تابستانه، حذف پست های تکراری توسط بنده انجام بشود.

جناب آقای قریشی عزیز، لازم میدونم بگم که سرکار خانم MTY1378 تکمیل جدول آمار جشنواره تابستانه (که واقعا کار وقت گیری است) و هم چنین تعیین برندگان تایپک های جشنواره تابستانه را انجام می دهند.

ممنون از شما

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

یک شنبه 5 شهریور 1396  10:50 PM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m ehsan007060 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

نقل قول mohammad98

ا- سرعت پایین سایت در بعضی زمان ها، که کاربران دو سه بار پست ارسال می کنند. (هر چند چند روزیه سرعت سایت خیلی خوب شده که جای تشکر داره)

2- پست ها به صورت غیرفعال ارسال می شوند و نمایش داده نمی شوند و به همین دلیل بعضی کاربران عزیز تازه وارد هنوز با این روال آشنا نیستند و فکر می کنند پاسخ شان ارسال نشده است.

در ضمن، لطفا اجازه بدهید در مورد تایپک های جشنواره تابستانه، حذف پست های تکراری توسط بنده انجام بشود.

جناب آقای قریشی عزیز، لازم میدونم بگم که سرکار خانم MTY1378 تکمیل جدول آمار جشنواره تابستانه (که واقعا کار وقت گیری است) و هم چنین تعیین برندگان تایپک های جشنواره تابستانه را انجام می دهند.

ممنون از شما

سلام 

بله مورد های شما درست . مورد های دیگه ای هم ممکنه وجود داشته باشه . 

حذف پست های تکراری بله با شماست که مدیر تالارید ولی خب خیلی جاها از دست مدیر در میره و یا گاهی واقعا خیلی زیاد میشن این پست های تکراری . 

من فقط یه انتقاد به مسئول نظارت داشتم laugh

بعد آمار اشتباه شد نگید مشکل از منه ها پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی چون تعداد شرکت کننده ها بالاست درصد اشتباه هم میره بالا 

تشکر از توضیحاتتون 

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

دوشنبه 6 شهریور 1396  8:27 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m mohammad98 emamedavazdah salma57 ehsan007060 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad98
نقل قول mty1378

سلام خسته نباشید 

سلام

ممنون از شما

عرض سلام حضور شما مدیر و همراه عزیز.

ضمن تشکر از شما و سرکار خانم MTY1378 بابت زحماتی که متقبل شده اید، هم چنین بابت پاسختون به این مورد، شایان ذکر است به مسئول نظارت انجمن هم این مورد یادآوری شد که علاوه بر بررسی به موقع شما، ایشان هم این مورد را مد نظر داشته باشند.

با تشکر فراوان

دوشنبه 6 شهریور 1396  9:41 AM
تشکرات از این پست
mty1378 mohammad98 farshon salma57 ehsan007060 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

نقل قول mty1378
نقل قول mohammad98

2

سلام 

تشکر از توضیحاتتون 

سلام

منم بارها برام پیش اومده یا سرعت اینترنت پائین بوده یا خود سایت گاه وقتی با یه بار ارسال مشاهده میشه چند بار ارسالش کرده .

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
چهارشنبه 8 شهریور 1396  8:25 AM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m farshon salma57 mohammad98 ehsan007060 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام علیکم آیا امکان داره امتیاز پیامکها را تبدیل به حسنه کنید فقط برای زمان قرعه کشی فروشگاه

متشکرم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:02 AM
تشکرات از این پست
mty1378 farshon khodaeem1 ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh

سلام علیکم آیا امکان داره امتیاز پیامکها را تبدیل به حسنه کنید فقط برای زمان قرعه کشی فروشگاه

متشکرم

سلام و عرض ادب حضور شما همراه گرامی.

نظر به اینکه امتیاز هر پست به ازای پست های ارسالی کاربران و به پاس فعالیت آنها به صورت سیستمی اعمال می گردد و به ازای آن هم پیامک به صورت جداگانه تعلق می گیرد، لذا تبدیل پیامک ها امکان پذیر نیست لذا اگر چنین امکانی میسر شد حتما اعمال خواهد شد.

با تشکر از همراهی خوبتان

پنج شنبه 9 شهریور 1396  11:33 AM
تشکرات از این پست
mty1378 farshon khodaeem1 ravabet_rasekhoon ehsan007060 ayeneh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مسوول محترم روابط عمومی

جناب سید قریشی

باسلام وتبریک عیدتاعید

اولا"عیدی مایادتون نره درعیدغدیر

ثانیا"این چیزمارودرست کنین منظورعکس پروفایلموتغییربدین زحمتتون.خخخخخ

ظاهرا"موسسه تشریف ندارین

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 11 شهریور 1396  10:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 ravabet_rasekhoon salma57 mosabeghat_ravabet ehsan007060 rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول farshon

مسدول محترم روابط عمومی

جناب سید قریشی

باسلام وتبریک عیدتاعید

اولا"عیدی مایادتون نره درعیدغدیر

ثانیا"این چیزمارودرست کنین منظورعکس پروفایلموتغییربدین زحمتتون.خخخخخ

ظاهرا"موسسه تشریف ندارین

سلام و عرض ادب:

دوست وهمراه راسخونی جناب اشرفی عزیز جناب آقای قریشی مسئول روابط عمومی راسخون در حال حاضر  زائر امام رضای ضامن(علیه آلاف تحیّة و الثّناء) هستند.جهت گرفتن عیدی در یکی از رواق ها یا صحن های حرم رضوی با ایشان هماهنگی نمایید . ضمن قبولی طاعات و عبادات و زیارت قبولی برای ایشان و خانواده محترمشان ، به اطلاع می رسانم که جهت تغیر عکس پروفایل حقیر در خدمت شما هستم.

با تشکر

سه شنبه 14 شهریور 1396  12:00 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 mty1378 farshon nazaninfatemeh mosabeghat_ravabet ehsan007060 rasekhoon_m
alireza1363
alireza1363
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 46

با عرض سلام  * من در مسابقات روزانه ( از 5 شهریور الی 14 شهریور ) برنده شده ام *اما هنوز امتیازم اضافه نشده است *

با تشکر

پنج شنبه 16 شهریور 1396  1:47 PM
تشکرات از این پست
mty1378 ravabet_rasekhoon ehsan007060 rasekhoon_m mosabeghat_ravabet
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول alireza1363

با عرض سلام  * من در مسابقات روزانه ( از 5 شهریور الی 14 شهریور ) برنده شده ام *اما هنوز امتیازم اضافه نشده است *

با تشکر

با سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی و همراه راسخونی امتیاز درخواستی شما در ساعات اداری روز یکشنبه بعد از تایید به شما اهداء می گردد.

با تشکر

جمعه 17 شهریور 1396  7:13 AM
تشکرات از این پست
mty1378 ehsan007060 ghiyase65 nazaninfatemeh farshon rasekhoon_m mosabeghat_ravabet
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

عید بزرگ و آسمانی غدیر تبریک و شاد باش

heartالسلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی...

عرض سلام و ادب حضور همه ی شما مدیران و کاربران عزیز راسخون، با افتخار، چند روزی نایب الزیاره ی شما خوبان در جوار اباالرئوف بودم. امید که مقبول افتد.

هم چنین عید بزرگ غدیر را تبریک عرض می کنم و سپاسگزارم که در ویژه برنامه ی غدیری راسخونی ها هم مشارکت بسیار خوبی داشته اید.

با احترام از طرف حقیر، به رسم ادب به مناسبت عید غدیر (عید سادات) به همه ی کاربران عزیز راسخونی 100 امتیاز و به مدیران محترم انجمن ها 200 امتیاز اهدا خواهد شد.

ضمن تشکر از مسئول محترم انجمن ها اگر فرمایشی بود و نیاز بود بنده زین پس در خدمت همه ی شما بزرگواران هستم.

شاد و پیروز باشید

یک شنبه 19 شهریور 1396  11:13 AM
تشکرات از این پست
farshon ghiyase65 mohammad98 mosabeghat_ravabet ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها