0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول siryahya

ماشالا به این همه مولتی

تبریک میگم از ورودتون به سایت

از مسئولین خواهشمندم فرش قرمزی پهن کنین به قدر وسعتون

indecision

سلام. فرش قرمز که خیلی وقته پهن شده.

در ضمن من دو فرش دیدم. یکیش تابلو‌ زده مخصوص مولتی ها! یکی هم مخصوص نجومی ها. 

خیر مقدم و‌خدا قوت به هر دو گروه.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

جمعه 3 شهریور 1396  4:52 PM
تشکرات از این پست
fatemeh74 ehsan007060 mty1378 mohammad98 farshon rasekhoon_m borkhar
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول fatemeh74

سلام و عرض ادب و روز بخیر 

حدود یک هفته ای می گذره از روز چپ دست ها، ولی با این حال این مناسبت دوس داشتنی رو به آقای قریشی و همه دوستان چپ دست تبریک میگم.

راستش وقتی برام پیام اومد اگه چپ دست هستید اعلام کنید، گفتم امسال قراره سایت برامون یه جشنی، کیکی، گلی، مسابقه ای در نظر بگیره ولی خبری نبود sad

من بیشتر منتظر مسابقه ای بودم واسه چپ دست های سایت، اینم از تفکرات و تصورات منهangel

فقط کانال انجمن چپ دست ها بهمون معرفی شد، هر چند کانال خوبیه ولی این کانال هم تبعیض قائل شد.cool

سلام

آجی چه توقعاتی دارین شما!!!

بذارین هدایا و‌کیکای روز مادر، زن ، دختر، دانشجو، معلم و غیره از گلومون پایین بره، بعد دوباره درخواست جایزه و هدیه و‌تبریک کنید!!!

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

جمعه 3 شهریور 1396  4:54 PM
تشکرات از این پست
fatemeh74 ehsan007060 mty1378 rasekhoon_m borkhar
fatemeh74
fatemeh74
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6608

نقل قول salma57
نقل قول fatemeh74

حدود یک هفته ای می گذره از روز چپ دست ها، ولی با این حال این مناسبت دوس داشتنی رو به آقای قریشی و همه دوستان چپ دست تبریک میگم.

راستش وقتی برام پیام اومد اگه چپ دست هستید اعلام کنید، گفتم امسال قراره سایت برامون یه جشنی، کیکی، گلی، مسابقه ای در نظر بگیره ولی خبری نبود sad

من بیشتر منتظر مسابقه ای بودم واسه چپ دست های سایت، اینم از تفکرات و تصورات منهangel

فقط کانال انجمن چپ دست ها بهمون معرفی شد، هر چند کانال خوبیه ولی این کانال هم تبعیض قائل شد.cool

سلام

آجی چه توقعاتی دارین شما!!!

بذارین هدایا و‌کیکای روز مادر، زن ، دختر، دانشجو، معلم و غیره از گلومون پایین بره، بعد دوباره درخواست جایزه و هدیه و‌تبریک کنید!!!

آخه آجی خود سایت این توقع رو در من بوجود آورد! وگرنه منکه سال های قبل گله نمیکردم​​​​​​laugh

هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند

سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست

پس بخوانش با لبخند

جمعه 3 شهریور 1396  5:17 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 mty1378 salma57 farshon rasekhoon_m borkhar
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول fatemeh74

سلام

منم فکر کردم قراره حداقل یه امتیازی به کاربران دست چب به مناسبت این روز تعلق بگیره! اتفاقا پبشنهادم دادم به آقای قریشی و ایشون فرمودن چون آماری از این اعضا ندارن!!!!!!! موکول کردن به  آینده! همون آینده ایی در راسخون مد شده.................!!

جمعه 3 شهریور 1396  6:06 PM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 fatemeh74 rasekhoon_m borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول said1359

با عرض سلام

من در مسابقه پیش بینی هفته چهارم لیگ برتر فوتبال 97-96 برنده اشم ولی هنوز به امتیازاتم اضافه نشده است *

با تشکر

با سلام و عرض ادب. همراه گرامی ضمن تبریک به شما، امتیاز اهدایی شما و دیگر برندگان اضافه شده است.

با آرزوی بهترین ها

شنبه 4 شهریور 1396  10:37 AM
تشکرات از این پست
borkhar mty1378 farshon nazaninfatemeh ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول rsa1368

سلام

من در قرعه کشی مردادماه برنده شده ام *باید مدارک خود را ارسال نمایم *لطفا راهنمایی ام کنید *

سلام و عرض ادب.

همراه گرامی محصولی را که در قرعه کشی ماهانه برنده شده اید به آدرسی که در حین خرید ارایه کرده اید ارسال می شود و می توانید دریافت نمایید.

با تشکر

شنبه 4 شهریور 1396  10:41 AM
تشکرات از این پست
borkhar mty1378 nazaninfatemeh ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378

سلام خسته نباشید 

اقای قریشی سه مورد هست که علاوه بر سرعت کم ، راحتی کاربر رو گرفته . 

اینه که وارد حساب کاربری که میشیم بعد از مدت کمی که در سایت رفرشی انجام نمیدیم از حساب خارج میشه . قبلا این مدت زمان بیشتر بود مثل اینکه باز کاهش پیدا کرده. لطفا در صورت امکان افزایش بدید.

وقت هایی که سرعت پایینه چیزی که مشهوده اینه تا زمانیکه پست ارسال نشه رسما در سایت هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم حتی یک رفرش ساده  ... 

و  نوار کشویی زرد رنگ بالای صفحه ...  کلا در کشو قفل شده laugh خواهشا اگه کلیدش دست شماست باز کنید . سخته ما بخوایم تونل بزنیم به این کشو و وارد بشیم . 

سلام و روز خوش.

همراه عزیز امیدوارم الان که وارد سایت و انجمن می شید سرعت خوب شده باشه چرا که این چند روز واحد فنی روش کار کردن اما اگر باز هم دیدید مشکلی هست این واحد خدوم در حال بررسی بیشتر و بهتر شدن سرعت سایت، انجمن و ارسال پست هستند.

نکته ی اولی که اشاره کردید رو باید بگم زمانش کمتر نشده ولی در مرورگرهای مختلف زمان ورود و خروج متفاوت هست اما حداقل مدت حضور در نام کاربری بیش از 30 دقیقه است.

نکته ی دوم نیز اینکه الان سرعت سایت بهتر شده ولی اگر کم باشه و پست هم در حال ارسال، شما می تونید از طریق بازکردن تب جدید کارهای دیگر خود را انجام بدید تا پست هم ارسال بشود.

نکته ی سوم نوار زرد رنگ بالای صفحه رو ذکر کردید الان مشکلی نداره و نام کاربری و صندوق پیام و دیگر گزینه ها رو نمایش می دهد و مشکلی مشاهده نشده است.

در هر صورت سپاس از همراهی و دلسوزی تون. امید که خوب شده باشه همه چیز و خوبتر هم بشود ا نشاالله...

شنبه 4 شهریور 1396  10:55 AM
تشکرات از این پست
borkhar farshon nazaninfatemeh ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول fatemeh74

سلام و وقت بخیر.

همراه بزرگوار ضمن تشکر از تبریک شما، بنده هم به عنوان یک چپ دست به شما مجددا تبریک عرض می کنم. عرض شود همانطور که می دانید تا کنون حتی در حد یک تبریک هم در روز جهانی چپ دست ها در راسخون اتفاقی رخ نداده بود. اما امسال قرار بود برنامه ای انجمن چپ دست های ایران برنامه ای اجرا کند و طبق هماهنگی که داشتیم قرار شد کانال ایشان به شما عزیزان هم معرفی بشود تا از برنامه ی ویژه ای که در این روز در تهران تدارک دیده شده بود مطلع شوید و هر کس علاقمند است شرکت نماید. تا ان شاالله پس از استفاده از این برنامه، سال آینده یا در فرصتی مناسب تر با حضور راسخونی های چپ دست برنامه ی مشترکی شاید در اصفهان برای چپ دست ها برگزار شود.

این بود که در حد یک تبریک به شما عزیزان بسنده شد و ان شاالله در آینده ای نه چندان دور اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.

باز هم تبریک و شاد باش به این انسان های خاص

شنبه 4 شهریور 1396  11:04 AM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 farshon fatemeh74 shayesteh2000 nazaninfatemeh ehsan007060
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

نقل قول rasekhoon_m

سلام و روز خوش.

همراه عزیز امیدوارم الان که وارد سایت و انجمن می شید سرعت خوب شده باشه چرا که این چند روز واحد فنی روش کار کردن اما اگر باز هم دیدید مشکلی هست این واحد خدوم در حال بررسی بیشتر و بهتر شدن سرعت سایت، انجمن و ارسال پست هستند.

نکته ی اولی که اشاره کردید رو باید بگم زمانش کمتر نشده ولی در مرورگرهای مختلف زمان ورود و خروج متفاوت هست اما حداقل مدت حضور در نام کاربری بیش از 30 دقیقه است.

نکته ی دوم نیز اینکه الان سرعت سایت بهتر شده ولی اگر کم باشه و پست هم در حال ارسال، شما می تونید از طریق بازکردن تب جدید کارهای دیگر خود را انجام بدید تا پست هم ارسال بشود.

نکته ی سوم نوار زرد رنگ بالای صفحه رو ذکر کردید الان مشکلی نداره و نام کاربری و صندوق پیام و دیگر گزینه ها رو نمایش می دهد و مشکلی مشاهده نشده است.

در هر صورت سپاس از همراهی و دلسوزی تون. امید که خوب شده باشه همه چیز و خوبتر هم بشود ا نشاالله...

سلام خسته نباشید 

بابت سرعت سایت واقعا ممنون خیلی سرعت بهتر شده 

مدتها پیش فرمودید که : زمان حضور در نام کاربری تا 120 دقیقه افزایش یافته . و الان به 30 دقیقه رسیده 

مورد دوم : هنگامی که پست در حال ارساله حتی اگر تب دیگری هم از سایت باز کنیم تا زمانیکه پست ارسال نشده تب جدید  لود نمیشود.حتی پست جدیدی در تب دیگری هم نمیشود ارسال کرد این مورد رو دیگر دوستان قبلا هم بیان کردند 

مورد سوم : منظورم این بود موقع ورود به سایت با یک کلیک نوار کشویی زرد رنگ باز میشد و پس از وارد کردن نام کاربری وارد سایت میشدیم ولی الان پس از کلیک وارد صفحه جدید ورود به سایت میشیم . قبلا خانم سلما57 این مورد رو گفتند و شما فرمودید به لحاظ امنیتی این کار انجام شده ولی یه نوار کشویی ورود چه تهدیدی برای امنیت میتونه باشه 

تشکر بابت پیگیری و پاسخ هاتون .... امیدوارم روزی برسه که ما کاربرا دیگه نتونیم ایرادی از سایتی به این خوبی بگیریم 

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

شنبه 4 شهریور 1396  11:46 AM
تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378
نقل قول rasekhoon_m

سلام و روز خوش.

سلام خسته نباشید 

بابت سرعت سایت واقعا ممنون خیلی سرعت بهتر شده 

مدتها پیش فرمودید که : زمان حضور در نام کاربری تا 120 دقیقه افزایش یافته . و الان به 30 دقیقه رسیده 

مورد دوم : هنگامی که پست در حال ارساله حتی اگر تب دیگری هم از سایت باز کنیم تا زمانیکه پست ارسال نشده تب جدید  لود نمیشود.حتی پست جدیدی در تب دیگری هم نمیشود ارسال کرد این مورد رو دیگر دوستان قبلا هم بیان کردند 

مورد سوم : منظورم این بود موقع ورود به سایت با یک کلیک نوار کشویی زرد رنگ باز میشد و پس از وارد کردن نام کاربری وارد سایت میشدیم ولی الان پس از کلیک وارد صفحه جدید ورود به سایت میشیم . قبلا خانم سلما57 این مورد رو گفتند و شما فرمودید به لحاظ امنیتی این کار انجام شده ولی یه نوار کشویی ورود چه تهدیدی برای امنیت میتونه باشه 

تشکر بابت پیگیری و پاسخ هاتون .... امیدوارم روزی برسه که ما کاربرا دیگه نتونیم ایرادی از سایتی به این خوبی بگیریم 

بلی، عرض کردم 120 دقیقه الان هم همون هست لذا منظورم این بود که بالای نیم ساعت هست و اگر کمتر داخل سایت می مونید با مرورگر دیگری هم امتحان کنید هم چنین کش مرورگر خود را پاک کنید.

تب دیگری را که باز کنید ربطی به تب قبلی نداره و نباید مشکلی باشه البته خوب بحمدالله الان سرعت بهتر شده و امید که دیگه نیازی نباشه منتظر ارسال پست باشیدsmiley.

بلی این رو هم عرض کردم که توسط واحد فنی این کار انجام شده ولی چون در موقع ورود نام کاربری باز به همان صفحه ای که بودید باز می گردید مشکلی نیست. لذا چنانچه میسر بود به همان حالت نوار زدررنگ برخواهد گشت.

من هم امیدوارم این روزی که فرمودید بیایدsmiley

شاد باشید

شنبه 4 شهریور 1396  12:41 PM
تشکرات از این پست
farshon mty1378 nazaninfatemeh
fatemeh74
fatemeh74
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول fatemeh74

سلام و وقت بخیر.

همراه بزرگوار ضمن تشکر از تبریک شما، بنده هم به عنوان یک چپ دست به شما مجددا تبریک عرض می کنم. عرض شود همانطور که می دانید تا کنون حتی در حد یک تبریک هم در روز جهانی چپ دست ها در راسخون اتفاقی رخ نداده بود. اما امسال قرار بود برنامه ای انجمن چپ دست های ایران برنامه ای اجرا کند و طبق هماهنگی که داشتیم قرار شد کانال ایشان به شما عزیزان هم معرفی بشود تا از برنامه ی ویژه ای که در این روز در تهران تدارک دیده شده بود مطلع شوید و هر کس علاقمند است شرکت نماید. تا ان شاالله پس از استفاده از این برنامه، سال آینده یا در فرصتی مناسب تر با حضور راسخونی های چپ دست برنامه ی مشترکی شاید در اصفهان برای چپ دست ها برگزار شود.

این بود که در حد یک تبریک به شما عزیزان بسنده شد و ان شاالله در آینده ای نه چندان دور اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.

سلام و خدا قوت به شما آقای قریشی

ممنون از پاسخ گویی شما

کاملا که نه ولی تا حدودی قانع کننده بود، ان شاءالله این آینده ی نه چندان دور زیاد دور نباشه!

سپاس از تبریک مجدد شما

فقط یه چیزی تو دلم مونده اینم بگم و تمام blushچند روز پیش اسامی متولدین شهریور و چپ دست در کانال معرفی شد، آخه چرا تبعیض قائل شدنcool چرا؟؟؟

پس بخوانش با لبخند

شنبه 4 شهریور 1396  3:38 PM
تشکرات از این پست
mty1378 shayesteh2000 rasekhoon_m ehsan007060
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

آقای قریشی اینجوری میگین بقیه حسودی میکنن یعنی ما راست دستا ناخاصیم پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی من شکایت دارم یه روزم بعنوان روز راست دست ها اعلام کنید و تبریک بگید laugh

شنبه 4 شهریور 1396  3:46 PM
تشکرات از این پست
fatemeh74 shayesteh2000 rasekhoon_m ehsan007060
fatemeh74
fatemeh74
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378
نقل قول rasekhoon_m

آقای قریشی اینجوری میگین بقیه حسودی میکنن یعنی ما راست دستا ناخاصیم پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی من شکایت دارم یه روزم بعنوان روز راست دست ها اعلام کنید و تبریک بگید laugh

بقیه حسودی میکنن یا شما آجی ؟؟!!! آجی شکایت شما به آقای قریشی مرتبط نیس! ایشون فقط جواب گوی روز چپ دست هستنcool

پس بخوانش با لبخند

شنبه 4 شهریور 1396  3:49 PM
تشکرات از این پست
mty1378 shayesteh2000 rasekhoon_m ehsan007060
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1

نقل قول fatemeh74
نقل قول mty1378
نقل قول rasekhoon_m

بقیه حسودی میکنن یا شما آجی ؟؟!!! آجی شکایت شما به آقای قریشی مرتبط نیس! ایشون فقط جواب گوی روز چپ دست هستنcool

من سر دستشونم پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی به نمایندگی از راست دست ها اومدم شکایت پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی 

باشه میرم به حاج اقا میگم ایشون دیگه حتما طرفدار راست دست ها هستند laugh

شنبه 4 شهریور 1396  3:50 PM
تشکرات از این پست
fatemeh74 shayesteh2000 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

سلام .منم تبریک میگم خدمت چپ دست ها ....مخصوصا آجی فاطمه خودم

ولی مگه چه فرقی دارن راست دست ها و چپ دستا ...تبعیض نباید قایل شد ...کانال جدا دارن تو ایران و گل میزارن جلوی اسمشون ....وووو

خب ماهم از فردا بریم کانال بزنیم راست دست ها .اتفاقا کاربراش بیشتر م هستن..laugh

یاطبیب القلوب heart

شنبه 4 شهریور 1396  4:10 PM
تشکرات از این پست
fatemeh74 mty1378 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها