0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول mty1378

سلام خسته نباشید اقای قریشی 

چند روزیه سرعت سایت بشدت افت کرده و واقعا خیلی آزار دهنده شده من از جمعه با این مشکل مواجهم بهتر که نشده هیچ ، بدتر هم شده . لطفا یه تدبیری بیاندیشید ... 

تالار شما سرعت خوبی داره . این تبعیض انصافه واقعا ؟ پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی خب مسئول فنی هر کاری برای این تالار کرده بگید برای تالارای دیگه هم انجام بده . 

اقای قریشی اگه راه داره بزارید ما بیایم بیایم تالارتون پست بزنیم شما انتقال بدید به تالار مربوطه laugh

سلام و سپاس از شما.

راستش من هم به واحد فنی گفتم بابا اگر تالار بقیه رو درست نمی کنید حداقل تالار روابط عمومی رو هم سرعتش رو بیارید پایین!

البته این شوخی بود:) ولی شوخی شما هم جالب بود که اینجا ارسال کنید و ما انتقال بدیم:)))))

اما گذشته از شوخی، دیروز با مسئولین محترم فنی سایت، بسیار مباحثه داشتیم و در حال بررسی بودند که چی شده سرعت کم شده چرا که ظاهرا مشکلی نیست به همین خاطر زمان نیاز است که مشکلی اگر هست دقیق بررسی و ان شاالله زود مرتفع گردد.

با تشکر فراوان از همراهی و همکاری بسیار عالی شما عزیزان

امید ما به تالار روابط عمومیه سرعت این یه تالارم بیاد پایین که دیگه هیچی پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

اقای قریشی فرمایش شما متین ، ولی مگه میشه بدون مشکل باشه . هر وقت با مشکل افت سرعت روبرو شدیم جواب همین بوده  . سایت مدام افت فشار پیدا میکنه پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی 

مثل اینکه مسئولان فنی فقط در تالار روابط عمومی دنبال مشکل میگردن که جواب همیشه همینه laugh

باز هم از پیگیری و پاسختون بسیار ممنون . امیدوارم مشکلات از قایم باشک بازی با مسئولان فنی دست بکشند تا ما هم با نفسی آسوده پست بزنیم  laugh

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

سه شنبه 31 مرداد 1396  1:55 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m farshon siryahya borkhar salma57
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مسئول محترم روابط عمومی

باسلام وخداقوت

وباتشکرازایجاداتاق فکرراسخون که جزی آرزوهای مدیران گرامی بوده اماکمی دیرداره به بهره برداری می رسه منحصرا"خواستم تشکرکرده باشم آنقدردوستان دراین زمینه پیشنهاداتی درتالارهای مختلف ازجمله تالارگفتگوی آزادزیرتالارگفتگودررابطه باراسخون وپل ارتباطی داشته اند وآرزوهاشون تبدیل به احسن نشده ویاخیلی دیربه آرزوهاشون رسیدند بوده وهست که دیگرمجالی برای گفتن پیشنهاد نیست مگراینکه جوانترهاومیانسالها بفکرباشند پس اینجانب هم عرض تشکرروازخدمتتون داشتم وهم بیشترنظاره گرپیشنهادات مدیران وکاربران عزیزخواهم بود.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 31 مرداد 1396  3:28 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m borkhar salma57 ehsan007060
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول mty1378
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول mty1378

سلام خسته نباشید اقای قریشی 

چند روزیه سرعت سایت بشدت افت کرده و واقعا خیلی آزار دهنده شده من از جمعه با این مشکل مواجهم بهتر که نشده هیچ ، بدتر هم شده . لطفا یه تدبیری بیاندیشید ... 

تالار شما سرعت خوبی داره . این تبعیض انصافه واقعا ؟ پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی خب مسئول فنی هر کاری برای این تالار کرده بگید برای تالارای دیگه هم انجام بده . 

اقای قریشی اگه راه داره بزارید ما بیایم بیایم تالارتون پست بزنیم شما انتقال بدید به تالار مربوطه laugh

سلام و سپاس از شما.

راستش من هم به واحد فنی گفتم بابا اگر تالار بقیه رو درست نمی کنید حداقل تالار روابط عمومی رو هم سرعتش رو بیارید پایین!

البته این شوخی بود:) ولی شوخی شما هم جالب بود که اینجا ارسال کنید و ما انتقال بدیم:)))))

اما گذشته از شوخی، دیروز با مسئولین محترم فنی سایت، بسیار مباحثه داشتیم و در حال بررسی بودند که چی شده سرعت کم شده چرا که ظاهرا مشکلی نیست به همین خاطر زمان نیاز است که مشکلی اگر هست دقیق بررسی و ان شاالله زود مرتفع گردد.

با تشکر فراوان از همراهی و همکاری بسیار عالی شما عزیزان

امید ما به تالار روابط عمومیه سرعت این یه تالارم بیاد پایین که دیگه هیچی پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

اقای قریشی فرمایش شما متین ، ولی مگه میشه بدون مشکل باشه . هر وقت با مشکل افت سرعت روبرو شدیم جواب همین بوده  . سایت مدام افت فشار پیدا میکنه پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی 

مثل اینکه مسئولان فنی فقط در تالار روابط عمومی دنبال مشکل میگردن که جواب همیشه همینه laugh

باز هم از پیگیری و پاسختون بسیار ممنون . امیدوارم مشکلات از قایم باشک بازی با مسئولان فنی دست بکشند تا ما هم با نفسی آسوده پست بزنیم  laugh

سلام و عرض ادب.

سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا علیهماالسلام تبریک و شاد باش.

دیروز تا دیروقت درگیر همین موضوع بودیم که تا حدودی بهتر شد البته از سوی ما ولی الان شما و همه کاربرای عزیز هم زحمت بکشید چک کنید که آیا امروز اوضاع ارسال پست بهتر هست یا خدای ناکرده سرعت کم هست؟

امیدوارم برای ارسال پست دیگه مشکلی نداشته باشید ولی اگر احیانا مشکلی بود بفرمایید.

سپاسگزارم

چهارشنبه 1 شهریور 1396  11:55 AM
تشکرات از این پست
siryahya mty1378 farshon borkhar salma57 nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول farshon

مسئول محترم روابط عمومی

باسلام وخداقوت

وباتشکرازایجاداتاق فکرراسخون که جزی آرزوهای مدیران گرامی بوده اماکمی دیرداره به بهره برداری می رسه منحصرا"خواستم تشکرکرده باشم آنقدردوستان دراین زمینه پیشنهاداتی درتالارهای مختلف ازجمله تالارگفتگوی آزادزیرتالارگفتگودررابطه باراسخون وپل ارتباطی داشته اند وآرزوهاشون تبدیل به احسن نشده ویاخیلی دیربه آرزوهاشون رسیدند بوده وهست که دیگرمجالی برای گفتن پیشنهاد نیست مگراینکه جوانترهاومیانسالها بفکرباشند پس اینجانب هم عرض تشکرروازخدمتتون داشتم وهم بیشترنظاره گرپیشنهادات مدیران وکاربران عزیزخواهم بود.

سلام و ارادت.

این اتاق باید زمان های قبل راه اندازی می شد که خوب به دلایل بسیاری تا کنون به طول انجامید. اما کوچک و بزرگ و پیر و جوان نداره به نظرم بهتره همه ی همراهان راسخونی همراهی و همکاری کنند تا نتایج خیلی خوبی حاصل شود.

از شما مدیر و همراه گرامی و همه ی مدیران و همراهان و کاربران عزیز باز هم دعوت می شود ما را همراه باشید.

شادی تان مستدام

چهارشنبه 1 شهریور 1396  11:58 AM
تشکرات از این پست
siryahya mty1378 farshon borkhar salma57 nazaninfatemeh ehsan007060
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

سلام و عرض ادب.

سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا علیماالسلام تبریک و شاد باش.

دیروز تا دیروقت درگیر همین موضوع بودیم که تا حدودی بهتر شد البته از سوی ما ولی الان شما و همه کاربرای عزیز هم زحمت بکشید چک کنید که آیا امروز اوضاع ارسال پست بهتر هست یا خدای ناکرده سرعت کم هست؟

امیدوارم برای ارسال پست دیگه مشکلی نداشته باشید ولی اگر احیانا مشکلی بود بفرمایید.

سپاسگزارم

سلام خسته نباشید 

بسیار ممنون  . من هم به شما و تمامی مسئولین عزیز تبریک عرض میکنم.

متاسفانه من امروز که امتحان کردم بهتر نشده که هیچ بدتر شده . پستی که میفرستم دقایقی طول میکشه و بعد پیغام خطا میده . 

بعضا پست ارسال میشه ولی همچنان در صفحه ارسال باقی میمونه . 

این مشکل هم در صندوق پیام  و هم در ارسال و ویرایش پست وجود داره.

چهارشنبه 1 شهریور 1396  1:09 PM
تشکرات از این پست
siryahya rasekhoon_m borkhar salma57 ehsan007060
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378

سلام خسته نباشید 

بسیار ممنون  . من هم به شما و تمامی مسئولین عزیز تبریک عرض میکنم.

متاسفانه من امروز که امتحان کردم بهتر نشده که هیچ بدتر شده . پستی که میفرستم دقایقی طول میکشه و بعد پیغام خطا میده . 

بعضا پست ارسال میشه ولی همچنان در صفحه ارسال باقی میمونه . 

این مشکل هم در صندوق پیام  و هم در ارسال و ویرایش پست وجود داره.

البته بگم فقط بعضی از تالار ها این مشکل رو دارن 

تالار شما و تالار دین پژوهی رو امتحان کردم سرعت خیلی خوبه ولی مسابقات و ادبیات رو که زدم سرعت پایین بود. 

چهارشنبه 1 شهریور 1396  1:20 PM
تشکرات از این پست
siryahya rasekhoon_m borkhar ehsan007060
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

خداقوت

بعضی از تالارا سرعت کم و حتی در برخی مناطق سردسیری خیلی کم

ولی تو بعضی تالار تا حدودی قابل قبوله ولی ای کاش همه تالارا مثل اتاق حاج آقا منتظمی بود

نزده گروووپ ارسال میشه

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 1 شهریور 1396  2:23 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m borkhar salma57 ehsan007060 shayesteh2000 mty1378
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام و عرض ادب.

وقت بخیر.شرمنده 3 تا نکته....smiley

اول اینکه تشکر بابت اتاق فکر راسخونی....ان شاالله موفق باشین.

دوم اینکه : سرعت سایت هنوزم آقای قریشی تا حدودی کمه.....ولی یه ذره یه کوچولو بهتر از 2-3 روز پیش شده.surprise

سوم اینکه : هر کی سرعت تالارها و زیر تالارها رو میسنجه بیزحمت تالار آموزش خانواده رو هم ببینه سرعتش چه جوریهlaugh

ممنون

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

چهارشنبه 1 شهریور 1396  3:39 PM
تشکرات از این پست
siryahya salma57 ehsan007060 shayesteh2000 mty1378 farshon said1359 rasekhoon_m
said1359
said1359
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 64

با عرض سلام

من در مسابقه پیش بینی هفته چهارم لیگ برتر فوتبال 97-96 برنده اشم ولی هنوز به امتیازاتم اضافه نشده است *

با تشکر

پنج شنبه 2 شهریور 1396  11:44 AM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m ehsan007060
rsa1368
rsa1368
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 49

سلام

من در قرعه کشی مردادماه برنده شده ام *باید مدارک خود را ارسال نمایم *لطفا راهنمایی ام کنید *

پنج شنبه 2 شهریور 1396  11:57 AM
تشکرات از این پست
mty1378 rasekhoon_m ehsan007060
ramin1355
ramin1355
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 45

با عرض سلام و خسته نباشید

من امروز در سایتتون عضو شدم *امروز روز تولدم هم هست *یکی از دوستانم سایت شما رو بهم معرفی کرد *نگاه مختصری که داشتم به نظر خیلی خوب و جذاب و از همه نظر خوب به نظر میرسد و بسیار کار بردی *

پنج شنبه 2 شهریور 1396  12:23 PM
تشکرات از این پست
mty1378 mohammad98 rasekhoon_m ehsan007060
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

ماشالا به این همه مولتی

تبریک میگم از ورودتون به سایت

از مسئولین خواهشمندم فرش قرمزی پهن کنین به قدر وسعتون

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 2 شهریور 1396  7:03 PM
تشکرات از این پست
mty1378 nazaninfatemeh salma57 rasekhoon_m ehsan007060
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

سلام و عرض ادب:

من فقط نظرم رو می خوام بگم و امیدوارم به کسی بر نخوره! (هر چند می خوره!)

لطفا یک طرفه به قاضی نرید!

به نظرم اگر وجود مولتی اکانت ها  مشکل داره، وجود نجومی کاران هم اگر بیشتر از اون ها مشکل نداشته باشه، کمتر نداره.

شاید بفرمایید اون نجومی کار عزیز، وقت میذاره که من کاملا قبول دارم. ولی اون بنده خدا که 5 تا اکانت هم داره و با همش داره فعالیت می کنه مگه وقت نمی ذاره؟!!

چرا فکر می کنیم راسخون نمی تونه کاربر جدید داشته باشه؟

فقط باید یک سری کاربر طلایی 1 خاص فعال باشن و بقیه حتما مولتی اکانتن!؟!

من نه نجومی کارم نه مولتی اکانت ولی نظرم اینه که یا هر دو تاشون باید باشن و یا هیچ کدومشون!

ممنون

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

پنج شنبه 2 شهریور 1396  10:39 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mty1378 farshon rasekhoon_m ehsan007060
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1

سلام خسته نباشید 

اقای قریشی سه مورد هست که علاوه بر سرعت کم ، راحتی کاربر رو گرفته . 

اینه که وارد حساب کاربری که میشیم بعد از مدت کمی که در سایت رفرشی انجام نمیدیم از حساب خارج میشه . قبلا این مدت زمان بیشتر بود مثل اینکه باز کاهش پیدا کرده. لطفا در صورت امکان افزایش بدید.

وقت هایی که سرعت پایینه چیزی که مشهوده اینه تا زمانیکه پست ارسال نشه رسما در سایت هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم حتی یک رفرش ساده  ... 

و  نوار کشویی زرد رنگ بالای صفحه ...  کلا در کشو قفل شده laugh خواهشا اگه کلیدش دست شماست باز کنید . سخته ما بخوایم تونل بزنیم به این کشو و وارد بشیم . 

جمعه 3 شهریور 1396  2:20 PM
تشکرات از این پست
salma57 mohammad98 fatemeh74 siryahya farshon rasekhoon_m ehsan007060
fatemeh74
fatemeh74
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6608

سلام و عرض ادب و روز بخیر 

حدود یک هفته ای می گذره از روز چپ دست ها، ولی با این حال این مناسبت دوس داشتنی رو به آقای قریشی و همه دوستان چپ دست تبریک میگم.

راستش وقتی برام پیام اومد اگه چپ دست هستید اعلام کنید، گفتم امسال قراره سایت برامون یه جشنی، کیکی، گلی، مسابقه ای در نظر بگیره ولی خبری نبود sad

من بیشتر منتظر مسابقه ای بودم واسه چپ دست های سایت، اینم از تفکرات و تصورات منهangel

فقط کانال انجمن چپ دست ها بهمون معرفی شد، هر چند کانال خوبیه ولی این کانال هم تبعیض قائل شد.cool

هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند

سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست

پس بخوانش با لبخند

جمعه 3 شهریور 1396  4:26 PM
تشکرات از این پست
siryahya ehsan007060 mty1378 farshon rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها